Jul 8, 2010

spotcheck...

akak bukak bag skolah cem...

cari penselbok.

pensel?

ada...

kaler?

ada...

raber?

ada...

pembaris mana?
pembarisssss!!!

sapa cikgu maths?
21cm bersamaan dgn brapa kilometer sejam?
boleh ke guna pai j kuasa dua?

35 comments:

b3n_z said...

hahahahahhahahah! kak tij??? perlu ke nak cek diameter? hahhahahahaa

Tijah said...

b3n_z
isipadu sekalik. hahahhaa

momguess said...

adoiiii jah
ko ada tak soklan2 yg ala2 budak tadika?

zonaku said...

mungkin laaaaaaa


cikgu rahimmm! tolong jawab!
(er... ni nama cikgu math sy y rotan sy sebab exam kedua sy, peningkatan markah x lebih 10 dari exam y mula.... x der la plak nk repot bagai....)

ps: markah naik.. tp 5 markah jer.... still kene 2 das

NenekPenne said...

oh tak dapat nak tolong...matematik aku lemah longlai... ha ha ha

Tijah said...

momguess
jgn putus asa. cuba lagi. heheh


zonaku
cikgu rahim ada fb tak? boleh tanya tuh...


nenet
maths aku pun dulu ckp makan jer. maklum la sejak ada kakeleter

ReeNDu said...

21cm ye kak?

Apsal 21cm?..

Lain mcm je nih..

KAKTINY said...

Tij!..

anak aku bawak compact powder pi sekolah.. dia main tukar2 ngan pencil box kawan dia.. aduhaaaiiii!!!... (tak pepasal kena tepon cikgu sekolah dia suh tgkkan dia - jgn main tukar2 barang!!.. huhuhu).

aku rasa pasni maybe dia amik rice cooker aku tukar ngan reben kawan dia pulak kot!!..

pengsan mak!!..

nizamsani said...

bakal menjadi usahawan ternama tu kaktiny.

KAKTINY said...

Tij..

@#$%^^&**(()_+)(*&^$%$#...

nak pinjam pembaris aku tak??..

(aku tembak ko selasa depan!!)...
kahkahkahkah...

KAKTINY said...

nizamsani > kalau jadi usahawan camtu, tak berbaloi dik oii... PEMURAH SANGAT.. sesilap lebih 'sedekah' daripada jualan.. baik toskah niaga.. buka charity booth lagik bagus.. hihihihi....

(tetiba jawab kt blog tijah.. hahahaha).

tentangseseorang said...

errr perlukah aku menembak ko kak?

Tijah said...

reendu
syyyyhh. dik kita diskas kendian eh? kang ayah awak datang kang...


tiny
komen 1 - err...errr...
komen 2 - haaa. baru la menepati topik
komen 3 - hahahahahaaaa. aku nak gelak kuat2 jer. bolehhh?


nizamsani
mmh usahawan pun dik. er ko citer pasal sapa? tiny eh?


ady
ko jangan sebarang tembak dik. wakakakakaa.

cikhajar said...

kak tijah.... halaju bersamaan jarak kali masa.. mana masanya kakkk

isabelle said...

jgn lupa suruh kali 10 kuasa negatif 23.

apik said...

kak tijah da cek badan cem.. kot2 ada kesan cubit ke.. haha..

~Kak AZZ~ said...

Tali tape ado ni haa... Nak pinjam tak... hehe..

ashley said...

aku guna pai r kuasa dua..
r tu radius..
he he

gadis comel said...

ohh..senang je,pakai je formula y=mx + c.



selamat mencuba. ;p

Huda Ramlee said...

aku konfius, ko nak watpe ngn pembaris tuh..

Fida Ghazi said...

Cik kak,

tadi cek kaler ade ye? cuba cek balik kaler tu brand ape? Luna ke feber kestel? bukan ape.. takut tertukar..

kak Erna said...

jah..kalau spot cek camtu dulu..yang akak tak tahan tu..ada kuih dah basi..tak dibuang lagi..aduhai..cem tu baik lagi tu..

ninaneno said...

tij... guna z-transform je bleh tak?

al-lavendari said...

tak faham .. zaman abang sekolah dulu main jengkal, hasta dan depa !
meter ini tak main. meter paip air pun tak ada. semua mandi pigi.

linn said...

adehhhh....21cm yea .....

err...errr.....

SueGinola said...

Salam Kak Tijah..
Saye ni silent reader blog akak..
Arini tergatal nak komen..
Hhehehehe...21cm ye?
Macam tau je ape..hahahahahahar

Tijah said...

hajar
err...masa? ko dlm saat ke menet ke jam? huhuhu


isabelle
baik cikguuuuu....hehehe


apik
dah. clean & clear. cuma ada kesan gigitan nyamok jer. bleh report polis gak ke tu?


k.azz
nakkk. byk bondo buleh ukur tu kan?


k.ash
radius? diameter? dio cam lebih kurang jer kak kan? eh ye ke? dah lupa.


gadis comel
baiklah dik. ai tryyyy...


huda
ade la...(meh bisik...)


fida
dah cek. a'ahh la...kaler pun dah becampo2. biasa mmg pakai luna. isk. dah makin byk brand plak dlm penselbok tu...


k.erna
hahhaa. sey ponah jumpo tu kak. lopek pisang dah seminggu dio tak buang. sey plak silap tak cek. patut bau masam yo 1 bag


nina
wuiii aiii. tu formula apo plak tu?


al
pastu sukat brg pun main kati2 je kan? ehhh. abg umur brapa ek? patut ke sy panggil angkel? hehehe


linn
err...tak pasti. kena tanya pak polisi. heheheh

Tijah said...

sue
hehehe. sapa baca sokabar smlm mmg misti tau punyer. oppss...

tasekM said...

weh.... 21cm tu... ukur lilit dia berapa plak....? tak ada laporan ke...?

hahaha...

:p



.

Tijah said...

tm
isk. aku cakap pasal tumbesaran pokok keembong yg cem tanam utk projek sains la.

wakakakkaa....

Tijah said...

tm
err. ko ada direct line ke kantor polisi tak? (jaat la ko nihhh...)

Hidemichi said...

cilakak...gua terlepas apa ni wei???

Tijah said...

hide
hahahahaa. case closed. dia x valid lagi lepas 24 jam.

hazlynn said...

semalam sy tgk tv...budak iklan vitagen(kot) tu mcm cem la...
serius, sebijik cem...

hehe..cam penah jumpe je gayanye

Tijah said...

hazlynn
iklan yg mana satu ekk?