Nov 14, 2010

entry santai petang ahad

sebok la semorang dgn skim piramid skarang.

sudah lah.
mari ikut saya.
kita kosentret pada yang lebih berguna.

yeaahhh!!!!
piramid makanan.
mari amalkan gaya hidup sihat!
say no to gelang!
hep! hep! horeyyy! (sambil lompat bintang)

p/s : kak pah, talam keladi tadi kek level mano yo? osah sodap cukup santan eh!

25 comments:

joegrimjow said...

sunway pyramid
hehe

malam kang jngn lupa baca blog tau
ada benda menarik
hihi

MrMiEZ said...

baru je insap nak jaga pemakanan...

Last skali, talam keladi terlobih santan...ishishish

bungacahaya said...

Bebola nasi biarlah rahsio tu nk letak level mano kak? Agak2 kalau di"MLM"kan bulih laku cam golang tak?

kak Erna said...

entry yo santai nampak e ni..tapi mjah tak santai..he he..siap dapek makan talam keladi kek rumah kak pah laie..

Leen said...

Inilah skim piramid paling berkesan dan memberi keuntungan yang pernah saya jumpa

hatim a.r said...

yang roti level bawah tu berapa komisen dia dapat?kalau saya saya nk jadik minyak.duduk atas sekali,banyak downline dia tu

F A R Y N said...

akak...
takmo jadi tijah golang ko?
cam mami jarum tu..
hahaahaa

monas2petronas said...

di petang yang syahdu aku, duduk bilik sorang2 layan lagu....aku dengar bob marley...aku nak cakap lama dah tp tak tercakap...
ada satu lagu tu yang buat aku teringat ko sorang je dalam dunia ni..

the song is.."Forever Love Jah"

http://www.youtube.com/watch?v=Eq8Aw-r-Yu4

miss u la Jah..heheheh

Tijah said...

joe
aku dah baca. hhahaha. putus urat kentot. takde ke sapa2 nak sponsor mak gelang ni?


miey
hehehe. org dah hidang...apa lagi. rezeki jgn ditolak kannn?


bungacahaya
bebola nasi tu level bawah sekali sbb pakai beras herbaponni yg baik utk kesihatan. hehehe


k.erna
sodap kak. air lak asam boi sojuk. perghhh. dah nak ter lunch tadi tapi nasib baik mengonangkan sazah dah suh balik makan. kang dehako lak kan?


leen
yer...berkesan. boleh dilihat diklinik2 kesihatan kan?


hatim
tapi yg ni terbalik. sapa dok bawah lagi byk dapat benefit. nama dia skim FIFO. first in first out.


faryn
tak dik. tijah lebih suka rantai. ala2 surat berantai tu.


ween
aku dah tengok. mekasih. alaaa...suwit la plak dok ter "jah...jah" kan? miss u too wehh!

k.e.r.i. said...

aku rasa pyramid makanan aku terbalik.

Ms.Lilies said...

say no to santan...
say yes to skim milk

:)

tapi aku xblehla...acana?

aNiS tHe BumbleBee said...

ah,kasi hantam je semuaaa..duduk kt negara ni,asik laapaaa je keje.eh kak,sini xde lagi skim piramid.boleh cari makan ni.nk joinT?nak joinT?

ahahaha!

tasekM said...

say no to pizza.

ko sanggup...?




.

linn said...

CPU aku agak selow arini. gelang tu apa? dari td cuba pahamkan tp tak dpt2.

Nizam.Ariff said...

Zahi Hawas cari kang...

lyza said...

kak,saya dah resend..akak cek ya..cek kt segala folder yang ada,baru akak delete tau..hehe..

kakpah said...

haha.. lopeh joging tu poi kodai kampuchea makan bubur sup. Kek situ ado jua kue. Ala.. ekau pun buleh buek sobolah mato yo..

momguess said...

byk gilo n3 ko
den raso baru 2 hari den xbaca dah byk mcm ni
mampos den nak baca satu2
tapi demi phubgn suci sulit kito
den baca gak n3 ko

1. tahniah cem dapek pelajar terbaik
den malas nak puji mana tumpah nye kuah kalau tak ke nasi kan

2. pasal TSB tu
den malas nak join
hahahah

3. biar lah rahsia
xyah rahsia sgt kot!!

4. tengs = welkem

5. pyramid makanan
den tgh diet ni
so den pun malas nak komen

den tau komen den xikut susuan n3 ko
ada den kisah?
muahssss

Hezesuze said...

hahaha tak abis lgi ke noks sal gelang tu huhuhu

pemakanan dah jaga dah tapi malas lak nk eksesais huhuhu

Tijah said...

keri
dia cam buat terjunan ke bawah ek? hhahahaa. kena tukar tu.


mimi
santannnnnn jugak terbaek kann nok? jom invest bukak ladang kelapa nak?


anis
kat sana xde ek? wahh. kalu kita start buat mmg cepat kaya tu. jgnkan benteli...jet pun boleh beli.


tm
takkkk. takkkk sanggguppppp. huwaa...


linn
ala...gelang la. gelanggggg. meh aku bisik mehhhhh. (misti ko dah terbeli nih...heheh)


nizam
dia takde. dah tertanam bawah tu. heheheh


lyza
yer. dah dapat dik. tengs yer.


kpah
balik tu sey round2 kak. mano tah toboh kodai tu. hehehe. takpo lenkali cr slow2. aritu nak copek.


momguess
apo nihhhh. kata feminat sejati...hahahaha. ok la tu. aku terima la sumer komen2 mu ittew.


heze
biaso la. selagi kes tu panas kan?? marilah kita panaskan lagi...

PnConfused said...

talam keladi?? mangaiiii.... meleleh ar air liur den mendongar ehhh....

isabelle said...

bila nmpk je mknn pujaan... piramid pun terus nampak terbalik.
alaa...kira bentuk segitiga la jugak...

Tijah said...

pn confused
yaa. sedappp. nak2 ada terasa bijik2 keladi skali dlm tu kan


isabelle
kalau bentuk segipat lagi senang kan? mana2 arah pun bolehhhh....

PUTUBAMBU said...

talam keladi tu kan..level nya tak nampak.. ada le terlindung di celah mana2 tu..

kahkah..

Tijah said...

putu
dia tersorok...sbb tau dirinya penuh dosa. hahaha