Dec 10, 2010

jjcm

terbaik dari ladang.
pau sambal yang sedap.
lokasi...kg sentosa @ mah fah dekat paroi.

bawang adalah besar2.
sedap digigit.
org pilah mmg pantang sambal mesen halus2 ni.

pau pula sangat lembut.
stok boleh simpan sampai esok.
juga tidak berminyak.

esok nak beli 10.

24 comments:

kak Erna said...

jah..akak beso kalau kesitu..cari cendol yo.

Cik Lurpak said...

ok! terliur! nangis perutku!

Ms.Lilies said...

Apo ko xajak aku poie hr tu nok wuwuwuwu.....

hatim a.r said...

owh saya tau kg sentosa!haritu dh lama x lalu situ,terkejut tgk jambatan dh baru nk masuk area tu.seb baik kedai nasi lemak babu tepi tu ade lagi.tp x tau ade lg tak skrg ni

Tijah said...

k.erna
ujan2 ni cendol tak bapo laku kak. pau paneh2 jugak yg best.


ciklurpak
kannn? wa pun cam lapar plak ni...


mimi
mak luperrrr. maafin aku dong. lenkali ehhh? kalu turun sini jgn lupa roger mak.


hatim
kedai dah byk ubah tempat kat situ. tapi tak sure babu ada lagi tak kat situ. nanti ai cekidaut for you. wahhh!

FaiHash said...

wah wah..nampak sedap! T_T

Petito said...

carbo carbo kakaka!! carbo carbo kakaka!! carbo carbo kakaka!! carbo carbo kakaka!! carbo carbo kakaka!!

muahahahaha...

CoKeLaT-RaWkZ said...

hancor diet den tijah oiii..

esok den nak cari pau gebu sambal sedap bawang hiris kasar..

siap ko tijah, eh? pau sambal...

hahahah

tapi kan, Kuching ado ko pau sambal itteeww?

Piah Becok said...

kak, jangan lupo donut eh... gebu sangat2, sedap lembut walaupun da sejuk... beli jgn tak beli

catz said...

aku sukaaaa sambal banyak bawang besar2..sedapppp!
ehhh..tiba2 mak kena jadik downline ko...
aku baru balik dr kedai tetel. mengeteh selepas balik dari karaoke (mak aku sms, tanya aku kat mana, aku ckp aku barubalik dr ceramah agama kat mesjid).ihik.
pukul 1.30 pagi kedai tuh adalah meriahhhhhh! jommm jah...

mAmAbuDaK said...

wuuuuuwuuu~~perut merana lihat tu...

isabelle said...

berapa hengget satu, kaktij?
ni apa pulak tayang2 kat mak buyung ni? mintak belanja 10bijik baru tau

F A R Y N said...

kak,kalau courier ke sini,agak2 selamat sampai tak?

tasekM said...

pesen tamak tau 1o.




.

Aku said...

Sambal tu nampak macam kaya...

Alignment mata aku dari offset ker?

Tijah said...

faihash
bukan nampak. mmg sedapppp tuuuu. yummy.


petito
den tak kigho mbong. cabo ko cabonara ko...sementaro ado selero ni blasah yo. hahaha


cokelat
alahhh. sekali sekalooo....


piah
a'ahhh. sodap kannn? dah ponah raso ko/


catz
wattt? sampai pagi dia bukak? bestnyer. besnyer. aaa...ko blk dr mentetel pastu terus tido ehh??


mamabudak
ada di seremban saja. hahaha


isabelle
50sen jer. sedap wooo. hehehee. ada yg meleleh airlio ni kang..


faryn
bergantung pada sapa yg courier dik. huhu


tm
ok la tu. plan asal nak order 15. hahahaa


aku
kaya pun ada. tapi sambal lagi sedap....

su said...

bolah mano yeh? tau kg sentosa tuh..cumo xtau kodai ey yg mano 1? huhu...sodap ey hai!

Tijah said...

su
dia cam kedai/gerai kek betul2 tepi jln. opposite balai raya kalu x silap. bukan kat gerai byk2 ada jual cendol tepi sungai tu tau. laksa/mi kari dia pun sedap.

ety said...

Dik Tijah......
Boleh bagi akak lamat kodai, somban ko, paroi ko, sobabnyo, akak nak poie weken ni....biar bebaloi baya tol KL-Somban!...

PUTUBAMBU said...

hmm..nampak pon sodap yo..

ztzett said...

eii..dah beli camera DSLR eh? cantiikk aaa gambar.... nampak sedap...

Tijah said...

ety
paroi kg sentosa. buleh google map tu...senang jer. eh betul nak datang ke tu?


putu
mmg sodapppp. bukan nampak jer tu


zt
takde la. kita guna camera biasa tu jer. ada la sket function yg ok utk amek gamba centu.

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Kodai topi jalan tu kak kan? mmg mabeles situ...donut dia pun sodap...aiseh, dan din don terliur nih...isk...

Tijah said...

june
iyooo. donut dia kena order etlis 5 baru puas kannnn?