Dec 10, 2010

wuuuuu...

jumaat.

seumur hidup...
ini...
1st time wa pakai jubah keluar rumah.

hikhikhik!
(feeling mak arab di sanwepiramit)

asal lapang beranginnnnn je plak belah bawah hari ni ekk?
eh!
biasa org pakai seluar panjang eh kat dlm?

34 comments:

Marina Monroe said...

Ha ha ha memang berangin lah maka mak arab dan pak arab pakai jubah..

Tak yah pakai seluar panjang lah..
Bukan nak pergi masjidkan, Tij pergi sanweaypiramit jer..he he he

A.I said...

ya habibi ya maulana!!!

haha...berangin la best ;)

tasekM said...

ko tak pakai spender yek...?





.

jedi said...

sep baik filter ade...kalo x mmg kembong perut masuk angin...hahahahah

al-lavendari said...

ADO ORANG BARU BALIK DARI MOKAH KO .. KALAU ADO LOBIH2 KUPIAH TU, PASKANLAH SATU KEK ORANG ATEH BUKIT.

Tijah said...

aunty
tu lah. agaknye sbb baju tu lurus je dr atas ke bawah kan. rasa lain macam.


ai
misti ko salu buat nihhh...


tm
oit. pakai la. giler ko kena tiup angin kang caner? huhu (dah baik demammmmm?)

Tijah said...

jedi
filter? wakakakaa...vocab baru tuh...


al
hikhik. kopiah je ke bang? butang baju melayu tanak? (suspend makngah eh kang ni...)

F A R Y N said...

kak.. aku mmg nak LIKE komen kak TM... hahaha..
baik2 kak.. nanti ada org skodeng..

kah kah kah

Tijah said...

faryn
oke la. lepas ni aku pakai jubah dgn jeans kat dlm. rockkk kannn? wakakaka

NenekPenne said...

pakai legging pun hokey jugak kat dalam tu...

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

syok woo..pki jubah....ekau pakai suar dalam panjang tu jah..yg kat Avon tu...selesa & tahan lama.... akak pun pakai yg tu...sesekali..dh boring ngn baju kurung..kuar le jubah .....

sejak demam maher zain ni ek....:)

The Nurul said...

pakai selendang hitam letak eyeliner tebal tebal atas mata kak. fuyohhhhh. arab dah.

Piah Becok said...

alemak... kak tij, mano gamba eh? bleh gak nengok2 ghupo berjubah tuh..

NAJ HEBAT said...

ok. gua pon dah pernah pakai.

baget mak arab.

lu nxt time, kat sunway tu, kalau nampak jejaka hensem, buat2 la sesat jalan..


"where can i find this place..?"


alang2 pakai jubah. bg kawkaw arab.

Huda Ramlee said...

mesti nyaman jer kan kakjah..

zonaku said...

cam ada ekon kannn?????????????


eh ker kipas angin???

aripsamat.... said...

cuba kak tij try main ice skating kat sunwepiramit tu...baru betul2 nyaman...heheheh

Yunus Badawi said...

ko ada kat sunway piramid pagi tadi? nape tak roger aku? huhuhu

kucingorengemok said...

aku nak tanya. tapi tas dah tanya dulu. hihi.

Aku said...

pakai G-String la...

mAmAbuDaK said...

wooooooooo

isabelle said...

kaktij,
kot ye pun akak tak pakai suar pjg kat dlm, suar dalam pakai ke tidak?
hahahaha.
dah lps maa... mlm jumaat smlm la, bukan mlm ni :P

PUTUBAMBU said...

tak pakai jeans..pakai leggings pun okay gak jah..

nampak sexy sikit bila terselak..! kahkah..

ashley said...

Pakai kain batik kat dalam pun okay wat..
hahaha

FaiHash said...

wakakakaka... klu xmahu berangin... pakai lah seluar...seluar tidur pun hokkay jgk! hahaha

kak Erna said...

jah.pakai jubah..jangan lupo pakai seluar panjang..kok2 ado..budak2 nak main nyurok2 nanti..kok nayo..he he..

Tijah said...

nett
legging ek? cadangan yg bernas tu.


mama
tu la tu. feeling lebanon skang nih...


nurul
wottt wooottt. cam felem ayat2 cinta kan?


piah
mano bulehhh. ai kan low profile. hehehe


naj
tapi wa muka minang amacam? nak kena pakai purdah la plak kan?


huda
yelahhhh. sepoi2 bahasa bawah tu...


zonaku
kain dia cam kibas2 jer kat bawah tu.

Tijah said...

aripsamat
pastu bila jatuh sumer tersingkap kannn?


yb
mana ada. aku feeling jer bang. aku kat sbn niari...


kog
kau memang sukerrrr bersekongkol dgn budak tu kan?


aku
gulpppp!!!


mamabudak
wewitttttt...


isabelle
pakaiiii aaaa. mana leh tak pakai kann. kang nak pakai bawak tido plak.


putu
legging lace tu mana ada jual? wakakakaa....


k.ash
jgn la kakk. misteri nusantara sgt tuu...


faihash
kerr...bermuda je?


k.erna
baaaacakkkkk? main suruk2 lak deh kang kann?

@yue said...

ken dlm ko pki x kak..

adibah said...

jubah mak arab la la la la
jubah mak arab la la la la
berangin2 keliling.. hehehe

Tijah said...

@yue
tak. kihkihkih


dib
boleh nyanyi di istana budaya tuhhh...

nurul@cokolat said...

skrg ko tau kenapa mamicok suker pakai jubah g opis? agak2 gatal pun senang je capai nak garu... hiks :P

ztzett said...

kau ni....ihk!!

kadang2 buat saya malu je nak ngaku awak ni kawan tau...buat lawak tak agak2 kaaannn??

hehe...bengong tau!!!

Tijah said...

cok
ye lahhh. skrg baru kita tawuuuuu. tapi cam tak seswai pegi karok kannn?


zt
awak taun depan jgn buat kapkek kita gamba jubah lak tawwww...