Apr 10, 2011

wuuu! car sticker tuuu...

selalu je kita nampak car sticker tok guru ni kan?
eh! cam best la pulak.
nak buat jugak lah!
tapi takkan nak buat 1.
kalau buat banyak...
agak2 ada orang nak tompang beli tak?

apa2 pun...
wos dah janji nak ambik 4 keping.
nak tampal ke setiap penjuru kereta katanya.
buat pendinding.
alhamdulillah.
dah ada 1 kastemer.

ada sapa2 lagi nak order?
sapa order, saya review blog dia.
harharhar! cam haram!

sori la ye.
entah kenapa feeling selebriti niari.

lelong! lelong!
kita start dengan 10 darhammmm!

58 comments:

Daun said...

laku 800 keping ni...kalau jual kat pasar malam

Tijah said...

daun
mana lehh. dia eksklusip so kena jual online. hahaha

Aku said...

Aku nak satu..!


Tapi aku nak ada kaler punya...


Nak tampal kat cermin muka...

Tijah said...

nizam
lu saja kan? tunggu la jap lagi dak tasik ngan dak wos datang siap lu kena bahan. wa tatauuuu. haha

Ms.Lilies said...

u kiss u pay ye nok...
kalo ko yang kiss??

:p




aku nak order lebey yek...


*dgn harapan dapatla hezelcis 2-3 slices*

kakngah said...

jah
den ondak gamabr yg lamo tu.. yg ado taring mo darah meleleh tu.....

DeLancrettLurpak said...

nak nak!!! nak tampal dkt kereta sorong saya...


kak tij, sapa la blogger diva yg nak review blog org itu.. perasantan btol laaa!!!

Tijah said...

mimi
if tijah kiss, tijah will run. bikos tijah dowan to pay. buleh nok? panjang la pulak kan? hazelcis? taklehhh. org saket pinggang dokter nasihatkan jgn makan cis etlis 3 tahun. huhu


kngah
ado laie gamba jembalang tu. kok lotak tu kofem org folo jauh2 kan?


lurpak
sapo? nak tau ko? meh sini. nak mengumpek kono la bisik2. hehehe

tasekM said...

wos mana wos...?

wosssss.... ada org tu kannn... pesen bercinta tak hagak2 nk bgtau dunia...


ehem!





.

Tijah said...

tm
alaahhhh. betepuk sebelah tangan takkan bebunyik tas. hahahhaa...

Aku said...

asal-asalnyer bukan nak tampal kat cermin muka...sebenornya aku nak tampal car sticker tu kat tayar kereta...tapi macam sadis sangat pulak..

alang-alang dah bukak cerita, aku tulis yg benor je la... hahaha.

peace jah... jangan santau lemak kat aku lak...

tasekM said...

bukan ko ke yang kata tepuk kompang sebelah tangan pun berbunyik, kan...?

kahkahkah...
tijah dah takut la tu..

:p




.

hatim a.r said...

saya nak book 15.

Tijah said...

aku
hahahaa. aku tawuuu. ko dah mula cuak dgn tas tu kann? santau lemak ni...biasa berkesan kat kaum sejenis je. so ko tayah risau.


tm
kompang tu tuju2 khas utk ko tas. sbb kes ko berat sikit. wakakakaa...


hatim
15 ya? baik. saya extrakan 1 utk yu punya neurosurgeon yer?

tasekM said...

kes gua dah tamat beb.

tak gitu, kompang...?

eh!




kikiki...

:p



.

Tijah said...

tm
bila tamat? wahhh. lu tak kompang sama gua pun kannn? sesenyappp je.

AZANI said...

salam Tijah
cadangkan kita promo MIHAS....sila baca tanpa was was...

lupekanje said...

acik nak satu....bukan sticker kat cermin...kat body keter. nak buat tampal kat tempat yg calar balar kat keter tu ha...
Tijah buat ye jah..yg kat cermin acik nak tampal kan lupekanje acik laaa...heheh

AkU said...

owh akak tijah ku...agagaga..nak gak stiker tu..MAKASEH...

Tijah said...

azani
yelahh. cadangan yg bernas tu bang. kena rejister harta interlek dulu nih.


acik
alaaa. nak tampal kaver calar je? kocit ati seyyy. hahaha

Tijah said...

aku
akakkkkkkk? wakakaka. alhamdulillah dapat dah taufik dan hidayah.:D

AkU said...

opsss..lupa......NENEK...........!!

Tijah said...

aku
kaverrr. kaverrr. hahahah

kakpah said...

buek mlm.. copek sikit kayo.

rosdiana said...

yer tas, wos datang nih.
kronik dah abg nijam nih.. dgn car sticker pun jadik. nak yang kaler yer bang? pastu kena la soh tijah tukar ayat tu "u kiss, ai kiss"
hamboi tak kaver langsung.
kahkah~

jah,
nak tambah order lagi 4 keping.
untuk teksi hasben ai..
so total semua lapan la ek?

pastu tolong review blog aku 8 kali yer.
deal?

Tijah said...

kakpah
susah la nak dapek downline byk2 tu kak. kang tak balik modal cano nak bayar blk loan. hikhik


wos
8 ek? baiklah alhamdulillah ada jugak yg sudi selain bangnijam. wakakaka. tapi dijamin wos, teksi itu nanti pasti ramai pelanggan sbb selain sebagai pendinding ia jugak mampu bertindak sebagai pelaris perniagaan.

Tijah said...

wos, jap...review blog? ehh. bukan ko dah dah femes ke? ko nyorok mana pun org cari wos. dunwori. people lef u wos.

rosdiana said...

people lef mi but bangnijam lef yu!
lef is so unfair!

amboih?

Tijah said...

wos
detswai samtaims peypel sed...lef is blain wos. baidewei, we got klesh oredi. got terd parti.

tasekM said...

wos... ko pun mengharap cinta bang nijam...? jgn la kacau daun. biarlah mereka berbahagia... :p

jah...
aku anggap je la dah tamat.
setakat gangguan sikit2 tu aku tak kira la...
aku sangka baik je.
ha ha.

beb..
ko perasan tak nih...
Aku dengan AkU tu adalah orang berbeza ok...
betul la AkU tu panggil ko akak... ko pehal...?





.

rosdiana said...

tas, blogger Daun tu ke yang jadi
terd pati sampai tijah klesh dgn bang nijam?

isk..
dah makin kompliketed dah drama triloji cinter ko ni jah.

satu lagi,
tas ko jgn la tinggi-tinggikan suara pada tijah. jiwa dia kacau lagi tu. biasa la budak-budak putus cinta mmng jiwa diorang tak keruan itu yang Aku dgn AkU pun tak boleh di bezakan. ok tas?

Aku said...

Dapat tau dek bang usof aslam mau dia buat 'Selumbar The Series' karang nih... hahaha

AZANI said...

hmmm....tengah mendiges ulasan tm, tijah dan wos.....

Aku...ada komen?

tasekM said...

wos... dgn dia nih mmg volume suara aku tak bulih nk rendah beb... dia jadi ter-tinggi sendiri.

kalau mula tu ko dh setting volume nak pasang niat angkat wuduk, dia auto setting volume memaki la...




.

AZANI said...

Aku,
bukan Sumbi the series ke bro?
:P

AZANI said...

salam Tijah,
tumpang lalu lalang ya?

Tijah said...

tm
a'ah la. aku baru perasan mereka org yg berlainan. kihkihkih. tu la padah nak cepat2 balas komen kan? maafin gua wahai cucu ku.


wos
wakakaka. ko nampak tak ada jengkaut tepi lanai tu wos? tu kalu buat debik/korek/debik/korek ko ngan tas masuk dlm tanah best tu kan? err...tapi sticker tetap order 8 eh wos?


aku
pastu 10 taun baru nak abes kan? sebab wos & tas lepas tu ada skendel ngan anak ikan mana plak ntah lagi. pastu anak ikan tu lari cari mak hayam lain. pastu wos/tas pun terjun dr bangunan sprm. eh. ditolak kot. ntah. tu yg skrip panjang tu.


azani
hahahaa. ko rasa pening tak bang?


tm
hahahahaa. vaviiiii. kan dahhhh. aku gelak cam herem deh niiiiii....

Tijah said...

azani
ok bang. meh la masok dlm skrip. ada lagi watak kosong ni..:D

tasekM said...

beb... gua nk buat sticker macam lu gak la...
kojap yo...





.

Tijah said...

tm
kamon bebeh. tapi jgn la pakai gamba skang...paler lu tgh senget kang driver blakang tengok konfius weh

Aku said...

..aku syak skrip yg panjang sampai 3 tahun tu tang bangunan sprm je.. hahaha

ko kutuk tas ek..? aku join dalam diam..

AZANI said...

orang tua tua kata kalau diam tu tanda setuju

tasekM said...

gambar tu la sedap sbb nk gayo mengintai.




.

Madam Sooyaree said...

elok-elok ada pendinding, pakai sticker ni terus dinding dirempuh kang!

PUTUBAMBU said...

nak kiss kat mana ye tijah?
muahahaha..

aku nak order le.. kasi aku..err jap nak kira..
kete aku depan belakang
stroller anak aku.. kat belakang
wheelchair mak aku satu

err..ko kirakan lah senang..
pehtu ko antor kat aku bill yek.

bila boleh dapat ni?

bujal X said...

nak stiker muka hitler~~~he~~

Yunus Badawi said...

aku baca komen ko,tm dan wos dgn penuh minat.

No further comment.

ngeee

Tijah said...

aku
ko kenapa dgn tas? alahhhh. sedangkan lidah lagi tergigit...inikan pula...sambung sindri. hehehe


azani
kira jadi la ek bang.


tm
aku nak gamba jari jemari plak. tengok caner...


madam
hehhee. sbb sticker tu kelihatan menarik ekkk?


putu
bolehhhh. nanti siap aku roger. err...donpemen 10% tau. pastu svc cas 5%, pastu delivery cas 5%...amacam?


bujal x
tak boleh bang. tak mecing ngan profile tijah nanti.


yb
ko tengok jauh2 jer bang jgn dekat. tas / wos tu garang. ahhahah

Sham said...

stiker TGNA 800 keping..!hee acah je...tak boleh tampal wo nanti ada orang repot...

||alis|| said...

nak 3!

sheila said...

takmo..nanti laku den tak jadi masuk keto. terparking kek luar keto sambil tatap muko 'hantu tijah' tu... takmo takmo takmo

- GC - said...

uiiiii.. kemahennn.. feeling2 retis gitu.. ok, mau jugak.. nak 10 keping.. nk letak kat keta company..

Mas said...

mak tak bole oder...ilang keje nanti. Mulut cakap tak bole...(err...dalam ati siapa yg tau)

jo said...

pendinding?? keh..keh..keh....

Shifu67 said...

nak tampal ke setiap penjuru kereta katanya.
buat pendinding.... hahaaha

selipar ko tak jual ke

Tijah said...

sham
xleh nati masuk isa eh? hehehe. takotttt...


alis
baik dikkk...eh 3 jer ke?


sheila
kono lak baco ayat kursi 3 kali dulu baru deh tersoda dr ngelamun kan?


gc
order la lebih sikit. boleh letak kat bas company, van company, keta bos sama. kihkihkih


mas
ok la. tau tuuuu. dlm ati kata nak order 50 kannn?


jo
dan pelaris juga...


shifu
takde bang. nanti tat seng marah selipar dia tak laku.

Lazyf said...

akak...

den nk order...

Tijah said...

lazyf
brapa dik? wuiiii. jutawan akak pasnih.