Jun 23, 2011

hai!

affan...

affannn...

accaiii...

acccaiiiii...

tingtingting...

toktoktok...

penat gua nak hadam apa amoi ni cakap.
owh!

affann - a fund
accaiiii - a child
tingtingting - think (dia suh ko think byk kali)
toktoktok - talk

haih!

gua eten training semalam.
bulan ni penuh dgn training.
both pmb & pamb.
new product.
new system.
new fund.
new procedure.
habis sangkut semua appt gua.
tapi takpe...
next week reschedule balik.
maklum la...
sebelum skolahkan org...
gua kena pegi skolah dulu.

salah satu yg wajib...
pekena laksa rimba kat bangi.
tuhhh. kat simpang 3 antara UKM & bangi lama.
bapak sedap weh!

oh ya!
pada semua yang wish long live tu...
gua ucapkan terima kasih yang tak terhingga.
maaf tak sempat balas.
gua semak sekarang.

apa2 pun...
ailebuols!
hehehe!

24 comments:

shukrin farahdiba @ ceklala said...

lebiu 2 lah kak tijah!hehe

zonaku said...

dah setahun sy tinggalkan bangi rupanya...........

julietchun said...

mcm bahasa monggolia :P

Ms.Lilies said...

kenapa nama dia laksa rimba?
banyak na dedaunan kah?

tasekM said...

aku pun tgh semak beb.
tapi tetap ailebyu la...

:)



.

Aidah said...

Den pun somak gak! Agak eh harhi somak sodunio, taim ni! Sib baik laman dopan tak somak, dah den simin habieh.

zarazueyin said...

heheheh...tergelak-gelak baca,
ingtkan bahasa apa tadi...hehe

ashley said...

kalau nak bungkus, laksa buyung Suhaimi kat seksyen 4 tambahan, bbbangi pun sedap juga!
.
.
.
p/s
i luv u too!
.
.
hehe

lilRed Farah said...

laksa rimba mmg terbaik! berapa mangkuk kak tij bedal? ;)

al-lavendari said...

belajar rajin2 !

Tijah said...

shukrin
lebiutu dik...


zonaku
bangi adalah syorga makanan sedunia. hahaha


juliet
ntah2 amoi tu mmg sedara altantuya kan?


mimi
sbb gerai dia bawah pokok, tepi hutan dan laksa dier mmg byk dedaunan. huhuh


tm
tetengah taun ni mmg semak sket kan? ker mmg ko semak sentiasa? hahaha


aidah
tu la tuh. kok la buleh tolan simin tu kan? bagi kepalo tak somak sekali...


zara
akak amoi tu bajet teral spiking. walhal nan ado.


k.ash
gerai ke kedai kak? harus cuba tuh. lebiutu kak...


farah
kannnn? biasa dine in semangkuk jer. take away 2 bongkos tak termasuk cendol tapai. huhuu


al
baiklah bang. err...menantu sihat? heheh

Tuan Tanah - Jefri said...

adoi asal x cakap mari ukm? kalu x leh saya tumpang lepak,akak belanja saya makan kat laksa rimba tuh..

Tijah said...

jefri
choiiii. ingatkan dia nak banjer kita. hahahah...

intan.maisarah said...

ailebyutoo

ibundo said...

mee robus e pun sodap gak. tapi nak paking keto ado susah sikit..

haah.. cakap dorang ni kadang2 susah nak hadam. Slailing lor... ingatkan apokobondo e. rupo2 e sliding door. hek ele..

Puan Capa said...

hadam je kak apa yg amoi tu cakap...kena beli dictionary cina ni

Piah Becok said...

you have to tingtingting alot... then i toktoktoktok.... adoiii... punah tatabahasa ari rabu tu.. kakakaa...

kak tij, okeh la tu akak balik awal. saye ni yang menderita sensorang sampai 5.30 kakakaa..

almaklum la, ade orang terlebih glukos ari tu

Yunus Badawi said...

nak cakap ailebu jugak tapi takut kena pelangkung dek carlos.

Tak pasal2 kena guna medical kad yg ko bagi hari tu huhuhu

PUTUBAMBU said...

alah..dah le aku ni suka laksa..
tapi sebab jauh bebona..
telan air liur je lah..

Tijah said...

intan
ailebiutri...


kpah
a'ah. kekonon eh cam berabuk bona la spiking landen walhal nan ado. bangi tu mmg byk tul la tompek makan kak kan?. blm habeh round lagi nih...



puan capa
dia ca
kap english masaklah eh...tapi sleng lain macam. huhuuu


piah
wattt? giler lama dia exten. lenkali kalu terpaksa trng sbn...kita bawak stapler sesiap ehhh? mana la tau kot ada yg molot cam bontot ayam cam aritu kan...


yb
wakakakaka. tu mau sampai habis limit kena guna tu bang...


putu
terbaik dr ladang tu. dia mmg xde jual lain kecoli laksa jer...oh tapi ada cendol juer

uji6june said...

oh komen tadi akak delete ..
cam tak fatot je..

cer citer cer citer
apa kelebihan Laksa di Rimba neh?

.

cik aletheea : said...

macam ayam dgn itek lawan bercakap..
heheheh

AZANI said...

i love you too

Tijah said...

k.uji
akak komen apo kak? laksa rimba? ontah la kak tapi kono la dgn tokak sey ni..


cik aletheea
nasib baik dia kasik hand out. :D


azani
errr...caner aku nak jawab ni bang. hahahh