Oct 5, 2011

WW : mak saya marah saya makan cendol banyak2 sebab saya selsema tapi saya peduli apa sebab cendol itu sedap!

28 comments:

kakngah said...

buat obat nakkkkk..
cepat sehatnya.

mamasoffy said...

adakah ini di cendol Leman Dawi? atau Cendol Kharim? hi hi...atau..di mana ya?

*erm..saya silent reader je selama ni..tapi gelak terguling2 bila baca entry lelama kak tij...*

Jiejah @ Iza said...

makan selagi mau nakkkkk hahaha

Ezza said...

nampak macam ais kacang jer...

bujal X said...

tapi apsal muka camtu? he~~

*kak~~saya hutang botol air matcham2 dengan akak~~nanti bagi adress ye?

bujal.x@gmail.com

Acik Erna said...

makan la nak..tak po buek ubek..cendol karim ni kan..memang la sodap..

zonaku said...

mak ko jeles la tu..............

dila~noor said...

abihtu dah omak'e belikan..konola abehkan...ikut perintah gitu kak tij! =)

Aidah said...

Ijau eh tu dah samo macam yang moleleh kluar tang idung tu. Cor kau kobar an kek dio. Maun tak lagi dihirup eh?

wos said...

dagu terbelah.

terbelah dadaku melihatnya...

A.I said...

cendol tu kan ubat selsema ;) nape x balun abis isinya tu?

Ijah EmoTemo said...

get well soon la cem... hiks

Chik Att said...

belasah jo lah janggggg

Tijah said...

kngah
baik makngahh. roti jalo ado laie?


mamasofy
tak. ni cendol sikamat kat kubur kristian tu. sedap! (mekasih jadi pembace. hikhik)


jiejah
kok sakit makan obat kan?


k.ezza
cendol spesyel mmg ada mcm2 brg dlm tu kak. tapi utk saya biasa plain saja.


bujal
sebab minum secara rakus. uik. hutang botol air? bila ek? cer add fb tgk...


k.erna
tak kak. ni cendol dekat ngan kem sikamat tu. otw nak ke tkc. lagi sodap dr leman dawi.


zonaku
omak eh kureng sket cendol2 ni. biasa abc je.


dila
abah e la tu. omak eh layan air paneh.


k.aidah
buek derk yo deh kak. tunduk hirup sampai koreng.


wos
hikhik. alaaa...tapi takde lesung pipit cam anak ko wos.


ai
kacang hitam dia x suka. balun cendol & jeli2 lain jer..


ijah
tengs kak. eh aunty...


chik att
lopeh tu omak sey belasah sey pulak

Ms.Lilies said...

muka sgt tekanan mikir ayat omak ea


kihkihkih

Aku said...

tu dia tgh majuk ko marah la tu ek...

Tijah said...

mimi
tak. tekanan dengar menteri nak masukkan sejarah plak dlm silibes skolah rendah. huhuhu

Tijah said...

aku
dia tu kalau dibiarkan bermangkuk2 tahan. pastu kang mlm takleh tido soksek2 sampai pagi

tasekM said...

apsal lak wos sampai terbelah dada lak tu...?



.

Tijah said...

tm
dia mmg taste anak2 ikan je skarang

ibundo said...

lamo dah tak makan cendol ni...

tu yang tomonung tu kokonyangan ko.

sudipVSsenduk said...

Tij, aku cadangkan ko beli mesin kisar ais..

.. said...

panjang jari & kuku chem! ada potensi utk gubah2 barang ni

- GC - said...

anak teruna tu tgh memikirkan masalah negara!

HappyIrfa said...

mcm sakit kepala je.kalau saya layan abc gitu la jdnya

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

glup..

*diet!

PUTUBAMBU said...

makan jek cem..

kalau aunty..aunty makan jek..
lagi cepat baiknya..kihkih

Tijah said...

kpah
tapi mmg xleh lawan cendol basten pilah la kak.


sudip
errr...pastu mana plak nak letak mesin tu ek


said
setakat ni xde plak talent tu, menjahanamkan majalah utk buat origami ade ler


gc
wiiiii. sudah deliver? tahniahhhh...


irfa
mungkin sudah beku kot kan?


nida
voleh fercaya ke tu? huhu


putu
aunty mmg baik hati. saya sayang aunty