Nov 20, 2012

update...


betul cakap pakngah komensen dalam blog beliau baru2 ni.
payah na nak update entry sekarang.
tak tau nak cerita apa.
mungkin sebab dah terlampau banyak cenel lain kan...

nak update status terkini?
bukak je fb.
upload gamba seketul, buh caption "demam" sket...
setel.
habis satu dunia tau kau tak sihat.
lepas tu sekejapan dapat respon.
"get well soon..."
"makan ubat ya..."
"jangan main hujan tau..."
wiiii. terasa diri ini disayangi.

agak2 rasa bosan lak...
wassap grup.
kejap kang berduyun respon masuk...
kecing-kecing tak berenti bunyi.
sekali ehhh! ada pulak yang upload gamba skolah dulu2.
hahahaha!
terus ceria kehidupan.

yarabbi.
hitamnya aku...
dabelcin pulak tu.

takpelah.
dulu lain...
skarang lain...

22 comments:

~ Cik Azz ~ said...

Masuk grup yg satu kopalo best gak layan... Tapi kok salah masuk grup, poning kopalo dibuek ehh... haha..

Soghik tekau... huhu...

Nizam.Ariff said...

tu kat asrama ke, Jah?

Tijah said...

k.azz
aah. tapi masuk grup ni kan...agak2 tak best kito tengok yo la, takyah join do. gittewww. huhu


nizam
aah. masa form 4 kalu x silap

Acik Erna said...

he he..ha ha..tak tau nak golak camano laie dah..boto bona2 sumo e tu

Huda Ramlee said...

kan..bile teknologi dah advance sgt..
Dulu zaman sms, bolayan surat2
skang sms plak kena bolayan...

DeLancrettLurpak said...

Fullamak, kak jah rock! hehehe

Tudung ikat belakang eh kak jah?

ibuintan said...

hehehe.... dabelcin ado lae tak Jah

al-lavendari said...

mana ada orang dulu dengan sekarang sama ?

saya dulu 6 packs sekarang tinggal 1 pack sahaja .. hehe

zonaku said...

sy baca sj, mana2 medium pun, mcm x der idea nk share ngan org, baca je apa org share

lupekanje said...

dabelcin tak dpt nak elak tijah oii..

hatim a.r said...

untunglahhh makin berumur makin cun

tasekM said...

lain sgt tu jah...
la ni ko kan mantop-jelita.

kan jah kan...?




.

Tijah said...

k.erna
kan kakkk? nak2 lak skang ado wasap free. viber pun ado kok nak call free. apo laie...


huda
sms kena bayau. wasap free siap bleh borak secara bekumpulan lagi kan? tu yang syok...


dr. mim
yo! yo! bukan rock tu, itu rapper. wakakaka. kan baju gedobos tu. tak tengok lagi seluar besar bleh masuk 3 kaki dalam. tudung? hahaha. konon ala2 pakai key la tu


ibu intan
ado kak. tu mmg takdapek nak nolong eh do...

Tijah said...

al
kihkihkih. mana pegi lagi 5 bang? tp salute la makngah eh totap menten cun. apa rasier?


zonaku
terlebih share pun payah jugak nanti kan? kalau nak share pun benda yg perlu je lah.


acik
tu dehhh. bukan takat dabelcin, leher pun cam dah ada tanda2 nak mengendur dah. amaaaa. macam nak gi plastiksejeri saja.


hatim
wiiiii stetmen mengerikan tuuuu. saya bukan kak nita. huwaaaa...


tas
sudeh la ko menjerangkapsamar. bape taun dah ko tak jumpa aku?

Yunus Badawi said...

setuju dgn komen tasik.

eh awak pun dah lama tak datang jumpa saya. Kali ni kena jumpa kat kedai mamak ajelah sebab mekdi dah kena boikot .... ngeeee

PUTUBAMBU said...

skrg lagi cun ngan vogeh kan?

* aku pun tak tau nak update aper...

Tijah said...

Yb
Td ingat nak ajak lunch. Sekali tekan loceng lamaaaa je nak jawab. Buat apa aaaaa. Hahahhaha


Putu
Mana ada. Sekrg semakin tua saja. Suda kudut sana sini. Huhu

outbound malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Tijah said...

Outbound malang
Salam kembali. Terima kasih atas kunjungan ya

Mama Mikhayl said...

salam tijah...
kite minta kebenaran nk link blog ni ye..
buat bahan bacaan.

ASH said...

heheheehhe..
tijah tijah...
.
.
.
.
.
akak pun nak mewassap ko laa nanti!

Tijah said...

Mama mikhayl
Salam. Bolehh xde masalah silakan. Isk terharu pulak saya. :D


K.ash
Lets wasap kak. Suka tul saya wasap ni, bil x sampai 50 sebln. hehe