May 27, 2008

day 1

apa akak buat kat hcmc (ho chi minh city) @ saigon?
1st day...sampai sana dah gelap. sana mlmnyer awal..so kiterang terus check in di hcmc equatorial dan dinner di amara hotel. hotel ni ada serve halal food. lepas makan kiterang tengok water puppet show. lebih kurang mcm wayang kulit la ada tok dalang bagai cuma dia buat dlm air jer...tak bestnyer sebab akak dok depan skali konon giler kuasa kan...sekali air asik memecik kat akak jer...mencik tau!

2 comments:

Anonymous said...

hahhahahhaha.....tue la gile kose lagik kan dah tepocek air betakong tuh kek ko...eeee...mesti air tue bebau kan ngah pasal dowang rendam lam tue ramai2..ahaks...takot la aku nengok patong tuh..cite seram ke tem tuh?

-acu-

kj said...

tak la...citer kelakar tapi sepatah haram tak paham. dah tu diorang bercerita basa vietnam kaedahnyer