Jul 9, 2008

emergency!

asal rambut cem nampak lain macam skrg ni ek?? mcm biasa tengok je tang jambul tebal kat depan tu kan??
ye la...dekat nak sama la. huwaaa.!!! bang! jom bawak cem gi kedai gunting cepatttt!!!!! kecemasan nihhh!!!! kecemasannnn!!!!

7 comments:

Anonymous said...

adoiiiii sakit perot aku gelak...ko cam takde owang lain kan nak wat pebandingan ngan rambot dak cem niek,kahkahkah..aku nengok rambut cem ok jerk,bak kate ko cam vokalis band hujan jerkk..tapi walau camne pon............wahkahkahkahkahkah...sian cemmmm...mommy die jahatttttt!!!tak patot tau!!!

*sory hayek acu tak nak gelak tapi takleh tahan la ngan statement mommy ngko tuh..kahkah(*tak sabar nak kasik shana marah ngko ngah psl buli hayek)

-acu-

kjah said...

nak kaver bleh, kene tepek dgn gel lebih2 sket la kasi spiky2 sket... tapi tiap kali lepas pakai cap mmg jadi blk cenggitu! stress mak!

ijad said...

salam... apa kahabr...

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

salam..khabar baik. alhamdulillah

Izzu Izzuri said...

Hahahaha!! Klakar siot kau nih.. (Yg tak tahan tu, de lak yg nk berkenalan..)

Weh jek!! Ko kejam siott!! Sian anak ko..
Hahahaha!! Aku takleh kata apa aa..

NieZearm said...

kesian anak ko di perkotak katik'an.. ape kata ko buat rambut pacak plak. stylo sket...

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

tu ahhh..nak kena browse blog kosserani plak pasnih...kena cari hairstyle terbaru utk cem!