Jul 31, 2008

yay!! yay!! carlos dah blk...

umpan lebih mlm tadi. pasti sensasi jika dibuat garlic butter prawn kan??

kalu ketam besar tapak tgn, ikan tu silalah imejin besar mana. gunakan skala 1:5 okeh.

domestic violence in forensic autopsy! suicidaaal! suicidaaal!


cukup la utk kami 3 beranak. kais pagi makan pagi, kais petang makan petang! choiii!!!!

14 comments:

Kos Serani said...

Nah...sesi masak memasak semakin rancak diteruskan heh heh heh

Kujie said...

alahaiii...hidup suburnya dia org
asik dpt ikan yg fresh...
jeles tau
kita asik nengok ikan mata kelabu jeeeee

K.Jah said...

kos - tu la..ingat esok br nak cr aluminium foil. bakar jer la senang! pastu cicah air asam..kos lalu pun tak perasan dahh!!!

kjie - nak wat caner kak, kalu hasil pancingannyer kite buat derk je, merajuk plak kang. heheheh

NieZearm said...

ingat nk join carlos sabtu ni. tetiba jill bg tau ade kenduri la plak. umah mk angkat aku plak tu. cemane nk ngelak ni..

K.Jah said...

ko bgtau ler carlos caner..dia ada beli net ketam xtra utk ko. tapi kalu ko x pegi bebudak operator dia dah tunggu isyarat je nak follow tu. hehehe

Jie said...

lahir thn 67, anak sulung dah 16thn

IBU KUMBANG said...

Wah.. bestnye ikan tu kalu panggang... ngeri lak aku nengok alat CSI ko tu

:: AYU AYUMiE :: said...

wah...ada talent pembunuh upahan yg siapkan pakej kerat doploh mayat itew...muahahahaa!

*cenggini leh ler berjimat gler KJ, leh kayo copek nie...kalu mak jd shija, tetiap mgu mak balik...dpt makan lauk ketam & ikan segar...

MAMA IQA said...

kes terpengaruh dgn CSI la ni ye..takpe2..sume tu pun dah tak idup lg..hehe..
ni dah msk ke blom?mn resipinye kak jah?

ita.itu said...

wah kelas ko...dpt gak ikan..kalo mcm nih mancing hari2 pun aku bg..hehe

K.Jah said...

lom masak lagi la kawan2. ketam tu x byk sgt..jadi siang siap2 pastu simpan. carlos kata sabtu ni nak pi lagi mana tau ada ketam extra kan?

ni dia tgh giler mancing, sok akak nak suh die gi memburu lak. dapat rusa ke kijang ke best tu.

pearlEJ said...

perghhhh... makan ketam ikan2 fresh laa kannn... sedap nii...

Umi Mia said...

dahsyat hasil tangkapan...itulah dia nelayan berjaya...hahahaha

K.Jah said...

ej - sedapppp nooooo!!!

umimia - gitu lahhh...biar kan dia smpai dier boring. hahahah