Aug 15, 2008

kepada yusliza binti yusof

woi cija!!!

ko bila nak blk??

jom la teman aku gi situhhh!!!!

10 comments:

ita.itu said...

wah sushi..nak gakkkkkkkkkkkk

Anonymous said...

perhhh namo ponoh den laie ko display nok,kahkah.wahh!!camno leh same pikir ngan aku nak makan sushi niek..kan apo doh,malam tadi shana cakap ado member dio belanje makan sushi minam green tea laie,sodapppp jaaa kateh!!aku pon teruje la dongar.dio kan kalu cito besungguh2 cam aku gaks,haha.lam ati,uish cam nak kene carik niek,lamo tak makan.tapi minggu niek aku kursus social skills kek pd mo kakayu,kaksue,kaklin n ramai laie la.tak cukup sosial lagik ke weolls niek bos,wahkahkah..minggu dopan la kito poie nak!aku kono balik next week.ado owang datang minang...ko caye tak nok?wahkahkah..larikkkkkk!!!

-acu-

K.Jah said...

ita - tu la..terbayang2 aku piring2lazat atas conveyor tu...

cija - tu la. aku tetiba lak rasa cam nak mkn. izzu xde lak tu, kalu tak aku roger dia jer...dio pi bijing masuk acara olimpik lari bawak tolo dlm sudu. ce ko tengok tv...

MAMA IQA said...

kj..ngidam ko..huhu..
psssttt anda tlh di tag skali lg

Anonymous said...

hahahahah...hampeh ko ngah!!uish,baru diperkenalkan ko taun niek sukan tuh,cam best yo!harus aku tunggu dopan tv nantikan kemunculan kakak manis ku ittew!!MALAYSIA BOLEH!IZZURIA BOLEH!

-acu-

:: AYU AYUMiE :: said...

wah! pecah rahsia nama jiran ai nie YUSLIZA BINTI YUSOF!!!!! wakakkaa

shija... kiter semua ni bukan tak cukup skill sosial...dah kategori TERLEBIH SOSIAL DAHHHH....itew yg kene anto gi kursus tuuuu... mana-maa ada yg rasa tak setuju tuh...aper kater kiter angkut skali...AUUUWWWWW MAK TAK RELA NYAH! nnti mak takleh pakai cekci-cekciiiii.... mak dh bwk bikini dah ni nk mandi manda...hahaha

Sue Anna Joe said...

dulu anna suka sushi king. then abang bawak p genki sushi, jatuh chenta, dah tak p dah sushi king, pastu genki dah takda, skang layan sake sushi.

oh sedap. i love sushi. nyam nyam.

Sue Anna Joe said...

silap eja sket, SAKAE SUSHI. uhuhu, memula takut nak masuk, cause nampak cam mahal, then masuk2 sangatlah okay harganya, and banyak gila pilihan.. mmmmm. bes bes. slurp.

K.Jah said...

sakae sushi. mmm..harus cuba nih. yg penting murah & layannn...
tq neway!!! :)

Sue Anna Joe said...

uhu cubalah, tapi taktau la your taste camna kan. kalau boleh try not to go during peak hours, cause my sis in law complain service lembap. tapi setakat yang anna dah pi, so far so good. uhuhu.

ur welkam.