Sep 1, 2008

1st day puasa...

hari ni 1st day kita puasa.
.
cuti + hujan lebat = bangun lambat (package yg best for a start)
.
baru pkl 2.00pm dah pikir bebuka karang nak makan apa. mcm bebudak doh! hahaha!!.
.
akak dah survey semlm. pasar ramadhan tedekat ada kat giant senawang, ampangan, paroi jaya & tmn tuanku jaafar. byk kan?? ingat ptg kang nak ajak carlos cari mi rebus utara kat ada sorang makcik tu. dia ni muncul setahun sekali je time bln pose. mi rebus dia mmg sedap giler! makan hari2 pun takpe! awal2 ni nak jln2 cari makan dulu. dah boring sok baru la masak. takpe eh bang??
.
skrg mari kita menjamu mata! saje je ni...nak provok korang! wakakaka!!

ayam percik...

cendol...

air tebu!! pheewitt!!!

ayam golek...

mi rebus utara...
murtabak...
popiah basah...

11 comments:

puan.cokolat said...

keji ko kak!!!!
camne aku leh termasok dlm blog ko ni ari niiiii!!!!!!

ita.itu said...

ya amppun..sabo je la ko nih.j..jahhhatttt

K.Jah said...

cokolat, hahahaahahahah...
(aku hanya mampu gelak sajork!!!!)

ita, setan kena rantai, aku lak jadi setannyer...hahaha

Umie said...

Aii, tefal lom dirasmikan lg le nie ye??..huhu.. kalau pegi bazaar ramadhan mmg rambang mata jadinye..huhu

Mieza said...

x sukak la ngan ko jah...x sesuai okeh...huhu

dugaannnnnnnn....

K.Jah said...

umie, dah rasmi dah...goreng telur dadar jer. tak melekat youuu...
hikhik

mieza, x sukak?? esok aku cari gambar asam pedas melatoppp plak. hambek kauu meleleh elio kat situ...hahahahaha!!!

NieZearm said...

ko mmg dh pasang niat ke nk jd dugaan bg org2 yg berpuasa ni kak?

K.Jah said...

tak sengaja sebenarnyer. google2 tgk gambar cam menarik jer...

Anonymous said...

semueeeeeeeeeeeeeeeeeee sedapppppppppppppppppppp!!!!!!nak carik la balik niek,huhu

-acu-

K.Jah said...

pok, kannnnn????? tapi kuih dah naik hage la pokkkk!!!

JDK92 said...

bapa saya dikebumikan di hari ini..jam 11.50am...al fatihah..den sodih plak bilo nak masuk bulan poso..nih