Sep 15, 2008

major make-over for hari raya!

tadi lepas sahur akak tak tido balik. takut terlajak hantar cem ke sekolah pulak. carlos dah gi keje. so, akak pun godek2 la pc dan terjumpa benda ni. korang penah try???
.
hahahaha!!! mcm musibat.
.
malas cakap byk, korang tengok je la yer. paras rupa akak berlainan sudut, berlainan era. nanti korang bagitau yg mana satu idaman kalbu ok? penat make-over ni!
.

nyonya mansor!!

kak eton?

sila abaikan hidung kemek itu! saya berdarah campuran...

uji rashid tengok nangis nih!
mmm...
ni kalu hujan, confirm muka tak kena tempias...
last but not least. presenting.......CEM!!!!!!

23 comments:

julietchun said...

Rambut alleycats tu sipadan tol ngan ko.Cicak jth no hal,lalat msk pun no hal.

NieZearm said...

i apo isim nye ni? tetiba jd retro.. konsep baru ke konsep raya..

cokolat said...

kak.. aku luv sgt tgk rambot ko yang afro tu...!!! retro hokeh!!!!
kahkahkahkah....

IBU KUMBANG said...

Apasal pipi ko tu kurang yis kak... hehehe

:: AYU AYUMiE :: said...

huhuhu...dah try nk buat ni Jumaat lepas...tp tak dpt sbb unisel block kot...huh! mencik tau!

IRA said...

ahahahahahahahahahahaha.... lawak la kak jah oiii. sungguh jelita!

cokolat said...

kak.. gambor yg no.2 tuh mcm jeton sameon!!!! ngahhhhhhhhhhhh!!!

ala cem.... tatap comel!!!

K.Jah said...

juliet, penyamaran yg sgt sempurna kan?? hahahah

jek, raya di sinar fm. wakakakaa

cokolat, jom la ikut aku clubbing. cucuk langit...

ik, tu la...tapi aku ske. cam nampak kurus. padahal nan ado. hahaha

ayu, unisel ni mmg tau. sumer xleh. cepat nok hantar resume tempat lainnn...

ira, trimas!! yg mana satu? yg pakai kaca mata tu kah?? :)

cokolat, cem..itu je yg sesuai. pattern lain x suai dgn muka bebiface dia. ahhahaha...(amboi sampe 2 kali ko kutuk aku ekk cokolat)

susu dalam botol said...

kenapa dah ramai eh org buat gmbr mcm ni?

Perempuan Kalis Peluru said...

HAHAHAHAHAHA...saya gelak besar tgk editing tue..retro abis..saya pun nak cuba la...macam mana la akak boleh ter'jumpa' nie...

anyway CEM ensem!!!

K.Jah said...

hidd, hahahaa...benda ni epidemic. dia menular dgn pantas mcm tag, award, denggi, kepialu, dll..
cuba lah...utk seronok2!

pkp, biasa maa...akak ko kan rajin lompat melompat. lalu terjumpa dan terus mencuba! hahah

ita.itu said...

kah.kah.kah..mcm bes jek..harus nerai ek..haha..uji rashid aku x tahan

Anonymous said...

kahkah...no1,2 ngan 5 sesuai tok ko ngah!tapi yang no6 sah klakar,tak sesuaiii cam pakai topeng yo goman eh,kihkih.tatapi....paling aku ske yang gambar last pasal gambar cemmmm somellllllllll!!!

-acu-

K.Jah said...

ta, buat ta..benda ni boleh menceriakan hari anda. hahaha

ja, montang2 tangan kek daguk ko ckp cam pakai topeng yo?? sazah & ji usop bebuka ngan ko eh?? masak ko???

Anonymous said...

ko jangan..siap bawak nasik lam rice cooker moh,haha.sazah masak gulai daging salai mo bacang,kacang buncis+tempe goweng belado,tolo dadar,samba sadin,bwk kuih2 bagai(*sedap siot kuih kak mala buek,ce ko tanyo ibu.ibu cakap dio jua kuih),air gas,kacang ngan yin,buah 2 jenis,ulam potai mo kubis....smuooooo ibu ayah bawak,nan ado masak k...masak air paneh ado..syorgaaaa!!!!ahaks...ahad malam senin lak buko kesemuenyerk boli sajork kecuali nasik dimasak pakai beras+rice cooker yg aji usop bwk tang sremban,camno?heaven tak weolls,ahaks.

-acu-

cendawanintim said...

owhhhhh, cem, tergoda auntie!

pearlEJ said...

wakakakakka... siyes tergelak besaq KJ oii... adoihhlaaa... yg paling tak tahan tgk yg rambut afro tu ler... ehehehhee...

K.Jah said...

cendawan, macho kan??? wakakakak

ej, afro tu xleh bwk masuk wayang tu...abis org marah x nampak screen. hahahah

Cakap Kosong said...

kj-aku igt raya ni ko make over lg cam tu.tapi siyes gambar ko no 2 tu memang cam zaiton sameon.sepanjang perjalanan ini , lembah dan lurah ku lewati , ketenagan yg kucari, belum ku temui.wakakaaaa.

afiq said...

nyonya mansur tue begitu jelita gamaknyer..kahkahkah...a'ahla..
cam eton sameon sket..
kihkihkih

K.Jah said...

ck, a'ahkan? cokolat pun ckp centu. hahaha...
siap nyanyi tu..hampehh!!!

afiq, eton tu org kg ko dik. jgn memain..marah suku sakat eh kang!!
hahaha..

Umie said...

KJ, aku dah buat gak menda alah nie tp mcm x sanggup nak letak gambo2 haku yg buruk nih...nnt hang jd org 1 plak bantai gelak kat haku...muahahahha.. btw,cem sgt comel versi specky itew!!!kekekekek

K.Jah said...

umie, ala..tunjuk aaa...mane aci cenggini. (aku simpan dulu gelak setan ni utk ko)