Oct 12, 2008

collagen updates!

hello all!!!
.
okeh! ni ada updates sket.
.
korang ingat tak akak ada buat entry pasal cocoa collagen seblm nih? yes, i noticed some changes. sila email akak at rafiza_yusof@yahoo.com kalu nak tau dgn lebih lanjut. utk dikongsi sesama wanita saja. k.bed, u r welcome too...ko bleh intro kat client seblm diorang kawen. xde la payah na nak buat major makeover nanti. sorry uols, takleh nak citer lebih2 kat sini walaupun akak tau good things are meant to be shared. bukan apa...to avoid unwanted lawak lucah kat comment box akak tu jer!

16 comments:

arep said...

chantiksss ker???

K.Jah said...

cantiks?? hehehe...rasierrr!!!!

Umie said...

unwanted lawak lucah???

bagi contoh...muahahahahha

siggplus said...

kak nak tau gak..hee

pearlEJ said...

wahhh... baru jerkk trykan KJ... dh nmpk kesan ekk?? bagus ler tuhh... kalau nk beli macam mana??

K.Jah said...

umie, unwanted tu...mcm..errr... nanti la kite citer. hikhikhik

siggplus...kenottt! ko nak kawen nanti baru aku turunkan ilmu. wakakaka

ej, nanti aku kasi no akak tu yer...bleh order online

Nad Eusoff said...

ni mesti dah jadi....

sekali pandang cam paris hilton woooo!
dua kali pandang? cam kak jah ler..
hiks..
nyway mesti dah cun melecun le ni..
pastu dok sengapp ja na..
hakhak
main rahsia2 pule..
hiks

K.Jah said...

nad, mau tau?? sila email..hahaha

cendawanintim said...

aku tunggu ko balas email je nih..

Yan said...

Kak Jah-
please check email...:)

cokolat said...

nok.. email aku jugak nok

K.Jah said...

cen, yan, cok...
orait! tunggu aku reply

IBU KUMBANG said...

sila emailkan kepada ku kak jah!

K.Jah said...

ik, kemain ko kan??? x sabo2...
esok aku email. send sekali harung senang

NieZearm said...

aku dh tau...

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

kak jah nak tahu gak