Oct 12, 2008

degil ya!

mmm!! nampaknyer akak terpaksa buat comment moderation sekarang nih! hairan yer!!! tak paham2 bahasa ke??
.
NAK MELUCAH SILA BUAT KAT BLOG SENDIRI!! JGN MENCAPAP KAT BLOG ORANG!!!!
.
ke tak paham bahasa melayu??? nak aku cakap tamil????

31 comments:

Mummy Cool said...

apa pasal ni yang.. ada yang tak kena ke?

K.Jah said...

takde la mummy. nak buat sesi penyucian sket kat blog saya nih...hahahaha

linn said...

buat jer kak jah. melampo diorg nih. tgk org diam mula laaa lemak.

CapTaiN HooKeD said...

aiyoo kenaps nih k.jah...elok kak jah STEALTH sajo depa... lets amik kelapa dan pecahkan di depan kuil kat batu caves sebagai upacara penyucian blog uols!!!!

K.Jah said...

linn, tgh buat ni linn...hins! hins!

kepten, lets hantukkan saja kelapa itu kat kepala dia? wakakaka!!! mentang2 aritu masuk temple aaa???

Umie said...

Laa...makhluk mane yg sibuk nak mencapap tu?...dpt ko tampo2 aje...wakakkaka..

biasala tu KJ,blog ko kan dah glams harusla ade makhluk dtg bertenggek...ahahahha

arep said...

nampaknya sorang lagi blogger femes d serang lalat...

thats the price jadik femes kak jah...

accept it. KJ dah femes d alam semesta ni... huhuhuhuhu

cokolat said...

tgh pk siapa yang patut dimaksudkan ni... sendiri mau engat haaaaa!!! muahahaha!!!

K.Jah said...

umie, makhluk tu takde la halus bena. wakakaka!!! cuma bila komen dia makin lama makin cam siyal... terpaksa la aku tepis2 sket org centu

arep..xde la femes na aku nih. lalatnyer 2 ekor je pun. tapi cukup menaikan amarah kjah yg sopan inih. maklum la...lalat kan membawa penyakit gittew! wakakakaka

IBU KUMBANG said...

buatla apa saja yg terbaik untuk blog ko KJ, kalu tetiba nak private, jgn lupa invite aku yerr... hehehe.. jgn delete sudahla

K.Jah said...

cok, hahahhaaa....golak bosa aku

K.Jah said...

ik, wuishshhh!! takkan private & takkan delete ler...saja nak tapis je sket2.

Izzu Izzuri said...

Aiyaa..apa sulah yadi? Ni nada marah ke nada pandang slack ke nada gelak2 ni? Da lama tak masuk ttiba kne sekolah terkezut mak!

Ungku Nor said...

tu pasal la komen kat blog akak segala maknenek anonymouse tu tak dibenarkan masuk!!

memang kena buat jah, kalo tak, buleh giler kita nak baca komen-komen langau suma tu.

julietchun said...

Sapa yg brani sgt ngan ko? Yg pasti bkn aku.

K.Jah said...

jek, nadarajah! wakakaka. geram nih ekceli. takpe nanti aku cer kat ko okeh!!

kak ungku, kan?? tak rela blog suci ini dicemari benda2 tak elok..

juliet, tak!! sapa2 yg bleh masuk komen ni maknenyer dier tak terbabit ler tu...ko suci nyahh!

Cakap Kosong said...

apasal ni kj terkejut i, baru dua ari tak baca blog ko, bukak arini tiba2 sudah angin........terkezut tau!!

K.Jah said...

ck, ada org gila carik publisiti murahan dgn mengutarakan komen2 lucah kat blog aku. angin la aku tuhh!!

~ mzznana ~mana matsushina said...

uik...nape ni kj..ttba mood sentap ni..
besala kj..ni la tanda KJ femes...hehe

:: AYU AYUMiE :: said...

wah! tahniah kakjah kerana blog ande sudah diserang lalat... itew tandanya blog kakjah dah semakin glemer...yibbaaa ribbbaaaa...andreee andreeeee!
*meg kengkawan, kiter tingkatkan KOMEN kat blog kakjah, kasik kakjah punyer Nufnang income meningkat...nnti saper kakjah nk belanje? KITER PENGKOMEN ni jugak! tak gitew kak jah?

ita.itu said...

hehe..blog baik2 mcm nih pun ada lalat ek..sabo je lah

alicia said...

salam kj...nape nok????? ingat nak nengok resepi bagai..

K.Jah said...

nana, mane lak..ko lagi femes per??

ayu, kejap jer nih. agak2 line clear sok aku bukak la blk..

ita, hishhh!! ade tak. kena la ku buat cam ko. tapis2 sket...

lisa, resepi? ada..nanti jap lagi aku tepek. aku masak niari...

Anonymous said...

aah.elok gak ko buat cam skang ngah.aku stujuuuuuu nok!

-acu-

Kak Piah said...

aku baru nk tanya pasal kologen tu.. dah tatot.. nnti ko ingat aku mencarot lak.. wakakaka.. sensitip tak pasal2 lak..
tapi aku cam berminat jer.. apa pendapat ko jah?

K.Jah said...

cija, mmg pun...terpaksa buat cenggini nok

kpiah, aku ok ler..ko nak tanya pasal collagen aku no halnyer. email la nanti eh...

pearlEJ said...

huhuu.... merata-rata ada lalat busuk nihkann... x paham dgn manusia yg tak dak life nehh...

siggplus said...

akak dah terer guna ayat mencapap..
wuuuuuuuu

Nad Eusoff said...

yup..cantas je kak mana yang tak sesuwai..

K.Jah said...

biasa la. manusia ni mcm2 perangai ej...

siggplus, teral kan? ada improvement. hahahah

nad, semistiiiinya megiii!!!

NieZearm said...

saje dia nk test darah tinggi ko ni kak...