Oct 20, 2008

hari memanjakan diri

di satu jumaat panas yg menggelegakkan kepala otak, tiba2 ada sorang amoi ni call. dari mayfair katanya.
"hellow puan. saya celine dari mayfair ya puan. puan, sudah lama puan tidak datang puan. puan ada 15 sesi lagi puan, sangat sayang la puan. kami faham, dulu kami hanya terdapat di kajang puan. sangat jauh kan puan? tapi puan, sekarang kami sudah berada di seremban puan, so, bila puan boleh datang puan???"
.
brp byk puan la dey!!!
.
"ok la. make it 12.30pm monday"
.
"ok, janjiiiiii ya puannnn. puan datang tau puannnn. tq, bye!!!"
.
over okeh amoi tuh! so, akak akan ke mayfair jap lagi. buat apa???? ya! SPA!!!! i like!!!! ada 15 sesi lagi. so akak akan buat seminggu sekali pasnih. register tahun 2004. bapak eh lama nasib baik tak expired. skrg mayfair dah ada kat sbn, so akak takyah la gi jauh2 sampai kajang lagi mcm dulu...
.
dan lepas spa, akak ingat nak gi kaler & trim rambut plak. yg ni cantik kan uols??

27 comments:

MAMA IQA said...

wah..best gile kj ke spa..skali skala memanjakan diri kan..hehe

:: AYU AYUMiE :: said...

wah! kaya siotssss.... macam mak datin ehh ko kakjah...

pasni nk kene panggil Datin Jah la pulak ehhh...hehehhe!

Anonymous said...

wahhhhhhhh!!!makan ati ye weolls disinik.kakak nieh layan mayfair laak skang!takot niek takot niek!..shanaaa!!jom toman aku register kek marie france bodyline skang gaks!skang tau!jgn lengah2 lagik,jangan kasik kakak nie cun duluk sbelom haku tau!..waahh!!rambut pakai raye haji ke nok?..githuuuu la!!

-acu-

suw said...

wahhh..meletups ok..kalo jalan konpom org pandang 15kali..sy sokong :)

Izzu Izzuri said...

Weh jek bukan kt women world pun kau ada lg 8 sesi ke? Bapak ado2 kau ni jek!!

Ungku Nor said...

hah!!
sebelum ngko buat rambut cenggitu, biar akak buat dulu.
mana buleh ngko lawo awal dari akak..keh keh keh ;p
*lari-lari pi kedai gunting nyonya dekat rumah ;p*

ADEX kawanBoxx said...

cayalah akak...mengancam...ada 15 sesi lagi??? sedekah kat saya 2 sesi boleh???

chronicles of angelzz said...

wahh melertzz kak jah nk g bermanja manja...

i ingt i pown nk pegila bleyh release tension ckit, nie duk ayik pkir psal exam smpai nk jd migrain da pown...

cokolat said...

nokkkkkkkkk... harus pas ni ko meletop nokkkk!!!!! ditambah dengan collagen lagik... skrg sudah spa gitu... matilah mak mcm ni... takot nak face to face dengan ko sebab ko nanti akan jadi waniter paling cantek sekali di daerah sombannnnn!!!!

Cakap Kosong said...

memanja kan diri tuh bagus.....sebab orang lain bukan rajin nak manjakan kita.

Nad Eusoff said...

aiseh..rasanye amoi tuh bile melatah pun sebut puan kot???
hahah
nnti soh dia sbut KJ len kali..hihi

K.Jah said...

mamaiqa, best woo sesekali tu...

ayu, apa datin..puan sri terus la. kan title2 tu dah murah skrg. sarukhan pun bleh dapat per..

acu, nak pakai raya cina tuhh!! seblm cina tutup kodai

suw, jgn pandang sekali org muntah sudah...

K.Jah said...

jek, ala..ko cam tak biasa kite nih...copot nih kojap tinggal, copot tu kojap tinggal...hahaha

kak ungku, lari?? * kjah lari2 jugak mengejar k.ungku di sekitar sbn jaya...kite pi siang mlm je la...

pah, nak 2 jer?? bleh..jgn ko mintak sumer sudah ler...hahaha

kronikel, ni caner nak panggil ko nih? gi la spa...bleh release tension per..

cok, ko jgn ckp kekuat..kanh kak senduk dengar. dah ler dier tgh kompit ngan amor skrg.

ck, betul tuh!!! bila lagi nak suh org lain sental ko kan???

nad, amoi tu gagap kot kan? wakakak

Mummy Cool said...

wahhh time memanjakan diri sudah tiba...... sangat lah happy kan.. hehehe

linn said...

melert laa kak jah rambut kaler cenggitu.

cendawanintim said...

Perghhhhhhhh..sesi bermanja manjaan gitu..aku skeeeee!!

K.Jah said...

mummy, misti...sangat2 best!

linn, tu ahhh. aku suh ko simpan rambut panjang..

cen, kan?? best kan???

julietchun said...

Kalo Carlos taknak gi keje ko jgn slhkan dia.:D

susu dalam botol said...

spa mmg meng-horny-kan!
:P

pearlEJ said...

perghhhhh... dah ler start makan collagen, pastu lani nak sambung balik spa tu haaa.... kompennnnnnn malatop kababommm pasneh KJ... hehehe....

cantik fesyen n kaler rambut tuu... pi ler buat mcm tu..

NieZearm said...

fuh! mantap la lps ni...

aishifa said...

wargghh best nyer gi spa, lama teringin nak gi, skang tgh ngipas hubby soh sponsor..

K.Jah said...

juliet, dia kena la keje. kalu tak sapa nak byrkan spa aku lenkali? wakakakaka

hidd, yer. sampai skrg terasa kehornyannyer itu. hahaha

ej, tu la...asik kaler itam jer boring gak kan?

jek, mantap? hahahahaa...

K.Jah said...

aishifa. kipas nok...jgn tak kipas. hahaha

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sama la ..saya pun dah lama tinggals sesi mt mayfair nie ..asal dtg jer dorg suruh tmbh pakej ..tambah itu ini ..tensennn jer ;-)

Kujie said...

wahhhhhhhh..jelesnya......entah bila nk merasa

K.Jah said...

diana, benci kan?? sakit telinga dengar

kjie, gi ler try kjie...