Nov 13, 2008

berjangkit...

niari cem bangun lambat...dekat kul 10. sementara tunggu dia bangun, akak goreng nugget & hash brown siap2 pastu trus online. sempat la hint2 k.ungku ajak jumpa hari ni.

perut dah rasa cam tak best! kegagalan persenyawaan lagi!!!

tiba2 dengar cem melalak...

terkocoh2 akak lari bilik dia tengok apa hal. rupa2nya mata kiri dia tak bleh bukak. penuh dgn taik mata siap melekat2 kat bulu. ko tau la bulu mata dia mcm mana kan? panjang + tebal dan bila disaluti taik mata yg byk seperti almond london & telah kering pastinya sangat menyakitkan...

bengkak sikit. setelah dibersihkan setiap 1/2 jam sekali. kalau tak harus korang tak lalu makan tengok mata berair & ber"cheese"nya ittew!
.
mmm...rancangan akak utk berskandal postpone lagi nampaknyer nih! huhuhu!!!

16 comments:

monas2petronas said...

wahh dah berjangkit,,sori la tadi tak balas ym sebab tertido...tetiba rasa geli nak makan almond london pasni,,
eh check email yer,,,,,dah di email tu .jpeg.

sekian

Anonymous said...

alaaa cian eh!cem dah bejangkit dari mami die kaedahnyerk niek.asal erk? nak kate hame atau somut ko dah basuh cadar,slimut moh.nape erk?aku rase ulut mulu kot nok!ce ko sembor racun serangke kat pokok2 munge tepi umah ko tuh.mane tau kot2 musim ulat mulu mengawan skang!cam kes sekolah yg masuk paper dulu sebab ade serangan ulat bulu kat pokok2 sekolah tu.last2 jabatan pendidikan soh tobang pokok tuh.ce ko check nok!

-acu-

cokolat said...

sian cem.. cem kompemkan takde intai sapa2?????

julietchun said...

Korang anak beranak wrestling ke?

Ungku Nor said...

hah!
tu kekdahnya Cem nak bitau ngko secara halus,
kalo mama nak deting dengan auntie unibers kena bawak dia skali..hehehe

heh, kalo ngko kasik aku pinjam Cem semalam, mesti dia tak sakit mata..lalalala ;p

Umie said...

itu yg ko ade masa YM ngan aku td erk...huhu...cian cem!!!!

Mummy Cool said...

alahai sian nya cem.. tu macam sindrom sakit mata je yang... bawak lah pi knlinik.. nanti melarat pulak...

K.Jah said...

wina,
udah check. makasih bukkk!!!

acu,
kalu merepet kasi la kat ko kan? umah aku mana ada pokok besar2, keladi gajah ado la...

cok,
xde. dier baik. mak dier jer cam nakal lite2 sket. hahahaha

juliet,
wrestling lite2 jer...best!

ungku,
sakit2 mata pun dia still layan sticker book yg ko kasi tu kak. bodek tul tau...

umie,
a'ah...tapi pastu cecepat aku hilang. kilat petir la plak

mummy, jap lagi bawak. mak dia pun sakit perut nih

Cakap Kosong said...

ko anak banak nih ader projek mengskodeng jiran sebelah umah aper?

K.Jah said...

ck, agaknyer aku skodeng dia, dia skodeng aku kot....

azreen said...

alahai sian nye si cem...smga cepat sembuh tau budak hensem....hehehehe

K.Jah said...

mekasih azreen hari dia camok sket. bawak gi KFC kang elok la tu...

Alicia said...

laaaaaaaaaa.......lepas sorang2 ye..

K.Jah said...

lisa, mangsa seterusnya...CARLOS. hahahaha....

:: AYU AYUMiE :: said...

waaaaaaaa...penat aku type, intenet bengong pulak...

kakjah, tu hint-hint suh u tukar set bilik tdo baru tuuu...hihihi

K.Jah said...

ayu, tukar cadar bleh...nak tukar set bilik tido?? hahahaha...
tungguuuuuuu!!!