Nov 13, 2008

sapa buat header mak?

makasih ya buk wina! sesusah jer buatkan header utk mak (ko tak rasa terpaksa kan nok?). mak ske sangat! nama nak tunggu mak buat sendiri takde la. tak reti. sorry la mak takde gamba cantik2. tunggu mak balik penang eh? nanti mak nak pose2 gedik tetengah sawah cam ko gak. pastu ko buatkan header utk mak lagi eh??
.
p/s: apa2 pun, mak masih cemburu header ko tuhhh!!!! cam damaiii jer!

32 comments:

lupakanje said...

hmm..mang cantik banner dia...ala..ganti je gambar kau ngan gambar dia tuh..tk pun pi kat PD..masuk tetengah laut tuh, suh org amek gambar...damai bangat...heheh

K.Jah said...

acik, air PD tak cukup blue la cik...takpe, nanti aku try pose ala2 playboy atas keta k.ungku...

ADEX KAWANBOXX said...

ADEX NAK JUGAK..NAK JUGAK...NAK JUGAKKK.....buat la header satu kat adex...

adex sayang akak

cendawanintim said...

perghhhhhh, header baru tuh??

naper ko tetiber nak ader header nih???musykil aku..

Cakap Kosong said...

aku tunggu ader gambar cantik .....baru nak suruh si wina tuh buat.

Mummy Cool said...

kelasssssssssssss ko mak... header cam blue film je... kekekekekeke aku tak lucah kay.. betul pe.. header ko tu blue kan? kekekekeke

arep said...

cantik... teringin nak ada satu

IBU KUMBANG said...

pantas ko ye, aku baru nak carik gambar! gambar ko ngan carlos tu, mcm muka org naik main

K.Jah said...

adex, bukan akak yg buat nih. wina tu tolong buatkan...cer bodek2 dia tgk.

cend, abes...jeles la plak tgk ko ada header. aku nak buat sindri asik lari alignment jer...

ck, aku tak nyempat2..tapi kalu ada gmbr lawa2 sok aku nak suh dia buatkan gak...hehehe tamak!!

mummy, hoklohhh!!!sy pun br perasan kak!! hahha...redha jer la kak eh? blue pun blue lerr....

arep, wina nyer header lagi lawa.. stress aku tengok

cokolat said...

kahkahkah... mummy... blueeeeee gituuuu!!!! ko mmg tau kj!!!! suka biru2 niii...

K.Jah said...

ik, hahaha..siut ko! gamba muka stim tu ekceli aku suh dia buat kecik2 jer...sekali besar ko dia kasi. saje je kan minah tu...

monas2petronas said...

wahahahahhahaha..aku sker komen lupakanje : ...ala..ganti je gambar kau ngan gambar dia tuh..

wahahahhaha tetiba kak jah bley bertukar rupa aku plak eh?

ha sape lagi nak soh aku wat? meh sini gambar,,aku tolong wat jer,,upload2 korang la yer,,asal gambar cun,,tp jgn expect design meletop2 plak,,,sila email yer gambar dan siap terangkan nak cane,,nanti aku wat,,insyaAllah,..aku memang tgh tadek keje

monas2petronas said...

WES KORANG, DIA YANG BAGI AKU GAMBAR STIM TU OK,,,KALO DIA BAGI MEANING AKU KENA TEMPEK LA KAN,HAHAHAHAHHAA,,MERASA KO KAK JAH PENANGAN AKU :d

takpe aku tunggu gambar sawah padi yang cantek,,,;)

K.Jah said...

cok, aku saje jer main tukar2 template pagi tadi. sekali dak wina kata gamba dah siap kaler blue...aku blasah jer la upload. sila salahkan wina...wakakaka

wina, ko mmg kan?? tapi aku ske jer. sape geli tengok boleh tutup mata ye dak?? dah temanyer pun BLUE...hahahaha....

chronicles of angelzz said...

header biru?
haruss masuk playboy lpas nie opsss...

Hidayah Admar said...

chun header tuh.
simple n nice !

Ungku Nor said...

dah..dah..
ngko jangan berani2 nak buat posing melucah bagai atas keta aku ye puansri..

muntah darah ngko karang.

;p

susu dalam botol said...

nice editing! kudos!

ita.itu said...

wah lawa siot...wina buat kan sy leh x? hehe

Mrs Maznan said...

wah! cantik header wina!

julietchun said...

Aku ske gamba yg nampak idung ngan mulut tu. Seksa cam angelina joliesss,hik,hik.

Anonymous said...

aaawuuuuuuuuu(*munyik serigale k)!ku lihat beluuuuuuuuuu!kihkih

*view cam wina nye cantik sehhh!damai sajorkk!

-acu-

azreen said...

cantik hadder tu...baru la nmpak muke mu yang ayu...hehehe...

pearlEJ said...

balik penang roger2 laa KJ..

pearlEJ said...

balik penang roger2 laa KJ..

K.Jah said...

kronikel, panjang betul la nama ko ni kan? xde pendek sket ker nok??

hidayah, makasih. kredit to wina. hehehe

ungku, ala..ble la.bonet keta ko panjang sket..senang nak landing2.

hidd, tu blm pakai dslr lagi tuh. hikhik

ita, ko dengki kan?? ko kan br tukar header. huwaaa!!!!!

mrsmaznan, haa..puji lagi. puji lagi. ko rajin bodek dia nanti dia buatkan utk ko free...hahaha

juliet, memule aku cam nak letak bunga2 matahari kat mata aku tu. tapi kang ko syak aku tiru ko plak. wakakkaka...

acu, nokkkk!!! ko kebas maknyer lip gloss eh?? cana bagitauuu!!! ko jaaattttt!!!

azreen, hikhikhik
*aku termalu disittew...

ej, ok set. kita dating atas feri eh?? aku tak penah naik feri seumo hidup. huwaa!!!!

Anonymous said...

nan ado mak nak kebas nok!dio kasik mak yg lamo sajork,yg baru mak soh dio kasik kek kawan eh hani tok adiah birthday budak tuh.ko tak nak lipgloss kan shana ckp.mak glitters2 tak soke nok,tak lalu air smayang kaedahnyerk,gitu!

*migrain dak shana milih calour blusher ko smalam nok!kojap nak rose ping,kojap nak softspoken pink,conpius makcik tu tau nok.aleh2 dio cadang an kek ko yg softspoken pink tu psl ko kan softspoken orangnyerk,muahhahahaha

-acu-

K.Jah said...

tau takpe. dlm dekberadik kan aku yg paling softspoken? korang2 sumer ckp memoter2. wakakakak!! aku dah amek yg softspoken tu. dia cam ala2 ceklat sket...kata dia la.

Anonymous said...

aah,sangat softspoken kan ngko!haha.aah!smalam,abih smue lampu hall,dapo,bilik tido,bilik ampai kain dio bukak nak nengok kaler blusher softspoken ko tu pink or cekelat,muahkahkah.tapi aku nengok cam campur,kaler pink n cekelat.sesuai kot ngan kulit "kuning langsat" ko tuh,kihkih.

-acu-

K.Jah said...

kuning langsatkah??? wakakaka..tapi kulit mak kaler necerel nok. tak perlukan sabun papaya mahupun noveles visage cam korang. wakakaka!!!

bungaditepijalan said...

cantek!

K.Jah said...

bunge, masihhhhh!!! :P