Nov 20, 2008

bukak baju!

tadi gi jumpa client kejap. bawak cem sekali. nak repurchase katanya. akak dah advice...skrg adalah best time to invest/DCA, not to sell. tapi dia degil...
.
sukatilah!!! akak malas nak pening2kan kepala. so, lepas tu akak pun...
.
balik rumah...
bagi cem main game...
bukak baju...
bukak seluar...
tukar "uniform"...
.
dannnnnn...
tanpa berlengah lagii...
akak pun...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sental jamban. sangat therapeutic ok!!! korang ingat apa?? ni la ubat stress akak! takde kena mengena ngan tajuk kan??? hahaha!!!

31 comments:

Mummy Cool said...

ko saje kan nak cetus kan kontroversi ye yang... kekekekeeke!

sheila said...

tajuk ko kakjah ooii..
adik ko ni baru yo nak stim lite2 punya hahahah..gilosss

linn said...

ko mmg suka wat saspen kan kak. terus click kt blog ko lepas tgk tajuk tuh. sekalik cuci toilet daaa.

pearlEJ said...

wakakakakakaka.... mcm2 tau KJ nih... hihihihi... :D

Mrs Maznan said...

KJ, propah je tajuk n3 ko tu kan??? suka buat aku teruja nak g lawat blog ko!

NieZearm said...

ko ni mmg saje je kan kak? (aku pun nk g terapi jgk la lps ni...

aishifa said...

wargh.. tajuk ala ala kn.. bunyi porno pun ade..

julietchun said...

Patutlah aji usop selalu pening kepala ngan ko.

Ungku Nor said...

cis..memati aku hingat ekau pi layan megi goreng kek giant tadi..;p

IRA said...

kak jah bukak baju dulu sblm nyental toilet kan?

hihihi

Kak Piah said...

huh.. kata dah insaff..
nih yg aku makin tepengarohhh nihhh!!!

K.Jah said...

mummy,
kan trademark sy tu mummy. hehehe...

sheila,
aku tau tu..trus ko jd org kedua yg pantas mengomen kan?? hahaha

linn,
best kan tajuk aku?

ej,
jgn mare naaa...hahaha

amy,
wahh! pestime panggil ko amy. ko gi makan ngan minah cok ke tadi?

jek,
daddy cool. lama x nampak ko. bz nih...jil ko dah start mengidam ke?

aishifa,
jgn terpedaya yer. lenkali misti tak jadi dah kan??

juliet,
a'ah. sampai skrg dia masih pening dgn penyakit misteri aku nih.

ungku,
ko ni kan kak..selagi tak dapat hasut aku layan megi giant tu misti ko gigih try dan try dan try goda kan???

ira,
yer!!! tepat sekali. tu jer tempat bleh feeling naked pun. heheheh

Mrs Maznan said...

amy kan lebih mesraaaaaaaa! x lar..office cok dgn off aku jauhhhhhhhh..office aku berada di kawasan elit, cok plak kawasan gelap! huhuhu

K.Jah said...

piah,
insaf?? ala...tak jadi la piah.
bleh??

amy,
cok dok kat pasar seni weyyy!! seniman bujang lapok dia tuh. wakkaka...mampos aku dia baca nih!

susu dalam botol said...

rajinnya sental jamban kak jah ;)

ita.itu said...

KJ-wah bersih jamban ko ye kj..hehe

pjoe said...

berak lawas ke tak?
hahaha

Nad Eusoff said...

akak wat lawak tol la...
haha

nih sgt meletop hoke header tuh

monas2petronas said...

weii,,ko stress ke?

KaSiH said...

saspen je kak jah..ingatkan nak tercirit birit tadi...org klu stress leh jd rajin ek...

A D I A said...

kakjah, kalau stress lagi, sental la jamban umah saya plak. gerenti tak stress untuk tempoh setahun!

cendawanintim said...

pesal la tajuk n3 ko sekang erk...kontroveri ajer!!

Umie said...

pasnih tulun cuci jamban eden pulok yo!!!

ekkekekeke

cokolat said...

takkk... aku tak baca apapunnn... aku tak baca...sila sental mangkok jamban umah aku nanti.. ok!

K.Jah said...

hidd,
terpaksa la dik. akak ko nih xde bibik! hehehe

ita,
tu jamban aku amek kat gugel nok. wakakaka

pjoe,
lawas sgt2!!!tidak perlukan bantuan teh cap org kampung!!

nad,
akak tgh prektis utk raja lawak musim akan dtg...afundi kjah yer?

wina,
stress la...penat wey asik makan toge jer! wakakakaka

kasih,
tu la...nak bunuh diri cam bedosa plak. hehehe. mmg dosa pun!

adia,
mentang2 umah ko kat sbn kan?? ko siapkan jer berus jamban tu..

cend,
berhasil kan cend? hahaha. tp xleh buat salu. korng dah tau trick aku

umie,
bleh, tapi ko kena masakkan hari2 utk aku. sanggup??? hahaha

cok, hahahaa..best cerca ko ngan amy td nok. hahahahah. ko tanye la
dia...

YOamikutdare said...

Mencelah: Akak mesti tersenyum bila tulis blog nie kan? janji akak cute sokmo?

azreen said...

cayala kj....mmg pun kekdg time stress kite buat keje, kemas rumah ke...basuh jamban pun sonok ek...hehehehe

lupakanje said...

nk itotttt..gi karaokeh..kat pasar malammmm..huhu

Kujie said...

selalu gitulah...hilangkan geram

chronicles of angelzz said...

wah kak jah sental jngan x sental...
da habes sental meh ke umah saya kak jah ader hadia cambest snget ntok uollss

K.Jah said...

yo, apo susah na nak eja name ko nih? hehehe...senyum lite2 jer. xleh lebih2 nanti botox akak tak efektif

azreen, basuh jamban mmg best. duduk atas jamban lagiii la best!

acik, dah gi pasar mlm tadi dah. k.ungku banjer maruku. wah pantun 2 kerat!

kjie, sambil2 tenyeh jamban tu bayangkan muka org yg buat kita geram tu kan??


angelz, tag la tuhhh! ko tak abes2 kan nok. nanti mak dtg....