Nov 30, 2008

khas untuk para suami!

akak dapat ni dari KOSMO sabtu 29nov'08. bahagian sms page 15. kepada para suami diluar sana, sila hayati sedalam2nya yer?

p/s: akak cadangkan korang print, laminate dan tampal kat fridge. buat fridge magnet pun lawa tu!!

salam mesra,
tijah

26 comments:

cokolat said...

best ekk nickname dia.. dara manje gituuuu....!!!!

@LiYaNNuaR said...

takmo print... nak kopi pes ajo... okek??? nice lah... harus taruk jugak kat blog nih... hua hua hua...

linn said...

dlm maksudnye tu...

adibah said...

TijahLawa,

Mmg sesuai. Buat keychain pun okay gak.. hadiah anniversary! TJ, sempena 1/12 ni, aku dah tuka nama dah..! :-)

Cakap Kosong said...

nokkkkkkkkkk...cetak kat t-shirt pun okey gak nih!!!adiah bezday kat laki.

Mighty Jacksparrow said...

uwahh sindiran berbau ugutan.

tapi, kenapa ada sedikit paradoks di situ. isteri dan dara adalah oh! sangat tak go together :D

Ungku Nor said...

isteri dan dara sangat tak together?

mana orang laki ndak..
isteri yang masih menten macam anak dara walopun dah beranak-ranak atau isteri yang 'tak berapa nak dara' sewaktu dinikahi..??

err..apesal rasa macam tak relevan je komen akak ni aaa..

keh keh keh

azreen said...

Tijah...kalau ko buat FM nnti ko jgn lupe bg kat aku sekali ek....bleh gak kite buat koleksi kat peti sejukk....hehehe

julietchun said...

Panas!panas! Panas punggung suami kat luar sana :D

KV said...

jangan sesekali menduga.
Ewah!!

♥.misz luna.™ said...

adoi...

xpaham den..

Tijah Lawa said...

cok, kalu mak...mak guna nick manjakani. wakakakaka

liyannuar, taruk..jgn tak taruk. buat cam surat berantai pun xpe nih...

linn, yer linn...kalu takpaham gak tak tau la mak...

adibah, ehhh!! cam penah tgk rawut wajah nih?? sudah tkr nama ka? yayyy!!! buat deeb..ehh, sodap lak panggil ko deeb..cam glamer gittew.

ck, cetak lebih2 sket nok. aku pun nak 1...

jack, xde. ni kira cam sape mkn cili dia rase pedas la nih.

k.ungku, i like ur komen. waakakkak!!! skrg nih ramai jer isteri yg tak berdara masa nikahkan?? err..mungkin sama byk jumlahnyer dgn somi yg tak berteruna.

azreen, bleh nok. nanti mak jual secara online yer...

juliet, rasain diorang! biasa dia tuhhhh!! kan???

KV, ingat..tgn yg menghayun buaian mampu menggoncang dunia. wakakaka

huda, lambat laun ko akan faham dik. heheheh

ADEX KAWANBOXX said...

adek dah ambik dan laminate tapi nak tampal kat mana????

Ungku Nor said...

ADEX, apa kata tampal kat dashbod keta.
tiap kali suami naik keta je dia akan terus insap gituu..

err..tu kalo adex dah kawen laa..;p

Ungku Nor said...

JAH, camno nak detect somi yang dah tak teruna aa??
ajar sikit..nanti gua bikin entri kat KARMA-SUTeRA ekekekeke

susu dalam botol said...

hati perempuan sgt fragile. handle with care plis :P

monas2petronas said...

huih,,macam kes erema ngan bayu jer ;)

Kak Piah said...

ko buat jah fridge magnet tuuu.. peh tu ko kirim kat aku..

Nad Eusoff said...

ahaha..
kak tijah stylo!

Tijah Lawa said...

adex, tampal kat depan pintu rumah pun bleh adex. heheheh. tak la..gurau jer!

k.ungku, susah nak jawab tu kak oiii!! err...tumpul kot? wakakak..ntah la! mano den tauuuu!!!

hidd, ya betul. can forgive but can't forget!

wina, kan? tp cam heran naper dia nak kawen jugak at 1st place tu? mmm...sesuatu!!

piah, ko la buat piah. buat byk2 eh? kengkawan nak jugak...

nad, bukan stylo dik. pencetus kontroversi..wakakaka!!!

Teacher said...

How to detect if your husband is cheating on you? Anyone has an answer?

Anonymous said...

Hati Suami Jangan Di Duga
Diam Suami Jangan Di Persenda
Sebab Hati Suami Memang Tidak Pernah Sabar
Silap-silap dapat tau dah bermadu 4 sekali
Kan Merana Sepanjang Usia - Azril Macho

Tijah Lawa said...

teacher, instinct beb!! instinct! boleh tau punya. hehehe

azril, macho kah anda? berbalas pantun nampak?? hehehe..silap2 si suami dgn madu2 skali ku kerat2 3. wakakaka!!

Mrs Maznan said...

hahahaha..kelakar tul aku baca comment CK tu..tapi mmg betul tu jah..ko buat print t-shirt bagi present buat en carlos! huhuhu

Tijah Lawa said...

amy, ko nak gak ke tshirt tu? sila order yer...ambik nomo dulu.

Mummy Cool said...

lepas baca n3 ni aku terus sms kat laki aku yang... tapi sampai saat ni gak dia tak balas2 pun sms aku.. adakah dia faham? ataupun buat2 tak faham?? kekekekeek...