Nov 12, 2008

lena diulit intan

venue : rumah hj usop, ttj fasa 2
time : 6.00++ pm

anak saya...cem

sepupu cem...nurin

sedang mengambil posisi masing2!!

oh!! tadi tu tak best! tukar lagi!!!

tuhhhh!! kaki tuhhhhh!!!!

isk! isk! isk!
cem...
ketahuilah sesungguhnya...
syurga itu dibawah tapak kaki ibu wahai anakku...
bukan dibawah tapak kaki sepupumu...
salah kekdahnyer tu...

28 comments:

ita.itu said...

sure kalo nurin kentut, mmg kena betul kat idung cem..hehe

Ungku Nor said...

AKU JELES!!!

;p

Shifu67 said...

aikkk... nurin tu pun calon utk anjib gak ke 'auntie kakak' weii!

kalau la cem mimpi makan kiepsi... jenug la kannn!

KaSiH said...

ahahaha kelaka la kak jah...hadoiii...redha betul cem dgn tapak kaki dak nurin tu ye...siap wat bantal peluk lagi tu...

monas2petronas said...

cem sangat comel,,hahahahha,,kalah dia ngan sepupu pompwan dia :)) selalunya laki yang tidoq cemtu,,kali ni terbalik la plak

monas2petronas said...

eh lupa,,bak meh gambar,,please ym ke eskimo_fren

nanti leh diskas header tu,,

then tayah bayar pun,,500ribu tu RM200 hokeh!

azreen said...

wah syoknye tido si cem tu...jelesnye nengok...kaki naik atas muke pun tak bangun ek...

K.Jah said...

ita, dah kena kentut la tu kot. tu yg 2-3 kali berubah posisi lagi tuh!

ungku, ko saje kan??? aku pun saje gak nak kenakan ko hari ni kak!!!

shifu, takpe, nurin sepupu cem...kalu anjib nak akak bleh uruskan dgn mak dia. tapi mentenen tinggi tau. brg nak brand barbie sajork! wakakaka

kasih, budak2 buat centu mmg nampak comel. cer mak bapak dia yg buat. errr...nampak apa yer?

wina, nanti aku pilih gambar yg best2 eh! aku kata 500 tau...bukan 500k. cer convert sket? hikhik

Anonymous said...

kahkahkah..kan main lasak bebudak niek tido tekau!sebaik takdo gmbr uwan eh tido kek tongah2 diapit dek budak2 niek,kan2.

*cem polok kaki nuyin kan apo doh,dio ingat tongah polok bantal caterpillar yg kalerful eh tu.kihkih

-acu-

cokolat said...

uishh... lasaknyerr!!!! ko kalo tido dgn carlos ada tak gitu bila bangun pagi?????

K.Jah said...

azreen, mmg dah train dr dlm pantang tu. maklum la dpn umah ada bumper gittew. gedegung gedegang lori/bas lalu. lekk jer!

acu, ekceli ada atok seblm tu. tapi tengok mangah masuk bawak kamera trus sumer org takut. free2 masuk blog kang...

cok, aku kalu ngan carlos tido mana lasak nok!!! elehhh!!! ko buat2 tanye plak kan???

pearlEJ said...

wakakakakakakakka.. adoihhlaaa... tapi yg syok tu kann, cem siap peluk lagi kaki nurin tu haaa... hahahahaha.... dia ingat bantal kot kann KJ... hahahaha... :D

Cakap Kosong said...

bahaya tido camtuh..........kalau nurin kentut..........cem le mangsanyer.

julietchun said...

Aku rasa Nurin tuh ikut perangai ko tem tido. Patut mata ko bengkak smlm, Carlos lempang le tu tem tido ko hayun kaki kat muka dia,muahhaha.

IdzaRis said...

kak jah...
cepat sedarkan cem...
kang ntah kemana kaki dan badan dia berada...

Kujie said...

mak bapa dia entah cammane entah tu...hahaha...

cem....sok2 ko skodeng mak bapa ye

blog it out...hahaha

bungaditepijalan said...

bersepah tunggang langgang sume.
tehehehee

bungaditepijalan said...

bersepah tunggang langgang sume.
tehehehee

K.Jah said...

ej,
tu yg mushkil tu. bantal takkan bertulang ek??

ck,
mmg bahaya. tak elok diamalkan selalu...

juliet,
ko kan?? ske taw speku lebih2. aku mana tido buas...tegak je sampai la ke pagi...

idzaris,
tak maunyer der...gegar sket melalak la 2-2 tu jawabnyer. kena biar diorang bgn sindri.

kjie,
mak ayah dia ok...tido sopan sampai ke pagi....huhuhu

bunga,
hehehe..asalkan takde aksi sepak menyepak sampai jatuh katil sudah!!

CapTaiN HooKeD said...

Perlulah aku PITAM melihat gambar2 tuh!!!

A D I A said...

penangan tapak kaki tu. tu yg lagi lena tido.

IBU KUMBANG said...

YA ampun, ni sesapa nak buat nurin menantu tak jadi ni...

K.Jah said...

hooked,
pastikan ko pitam diatas tilam...

adia,
ada bau2 ashem sket kan??? hahaha

ik,
adakah dia akan jadi queen control nanti? larikkk!!!! mak dia baca weyyyy!!!

ADEX KAWANBOXX said...

hehehehe...

memang best la tidoq posing2 camtue....

Mieza said...

hahaha...smpt aje ko kan k.j...khusyuk tul diorg tido ek...smpi x sdr mamarazzi nya tgh pose ambik gambo baikkkkkk punya!!

K.Jah said...

adex, mula2 jer sopan. last2 gittew la jadinya

mieza, ekceli byk kali kejut dah tu. tanak bgn gak...last2 jadi bahan ujikaji la jawabnyer

Mummy Cool said...

hahahaha.. aksi tidur yang terlampau... hehehehehe

K.Jah said...

mummy, mummy tido lak caner yer? meh la share...meh la...