Nov 2, 2008

my boy is turning 6th today...

o2.11.02. selamat hari lahir yg ke 6 anakku. semoga menjadi anak yg soleh, beriman, berilmu. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusanmu olehNya. remember!!! mami & dedi will always love you...to infinity! amin.

mami love everything abt you. your cheeky face....

jari jemari yg gomok with long square-shaped nails...walaupun sedikit itam sbb baru lepas korek idung!!

your eyes...bulu mata yg salu buat mami tak tenteram!!!

and even your new madonna look-a-like gap kapak teeth. ayoo! byknyer taik gigi. ni misti makan tart nanas tadi nih!

24 comments:

Nad Eusoff said...

epi bday adik..
gigih ye kuku itam sbb korek idung
nak buat ar pasnih..
nail art gituh..

azreenfaisal said...

salam singgah kj...dh lama ikut blog ni...hehehe...happy birthday to ur son yek...smga cepat besar dan jadik anak yg makin comel...like dia punya gigi kapak... :-)

Ungku Nor said...

jah..camno nak antar kek jasko ntuk dak cem nih?
gua talak tau lu punya lumah maaa..;p

weihh, roger akak 012-2247343
arini pun buleh, akak pree..ehehehe

dakwanie said...

oii

MAMA IQA said...

eppy bdat to chem..muahs skit kat pipi chem..huhu~

pssttt kak! dh ada perubahan +ve wa ckp lu!

Yan said...

Happy Bday Cem....

p/s : akak...banyak perubahan +ve tau....tq Kak Jah :)

Cakap Kosong said...

Wah ! dah besar anak ko kj..........sekarang umur cem 6 tahun...........mungkin 20 tahun lagi ko akan dapat menantu.masa tuh umur ko 52 tahun.Happy bezday cem.

chronicles of angelzz said...

heppy besday to cemmm...
wahh k.jah mkin lama mkin dwasa hu2...

x sngka cem share besday sma ngan my sis :)

moga dmurahkan rezeki n dpanjangkan umur-

bungaditepijalan said...

hepi besday boy!
mata dia sgt cantek!!!
gigi takpe.
krg2 dia tumbuh lah.
:D

Shifu67 said...

eh.... hari ni besday aku laaa.... huhuhu... tak de sapa yg ingat, aku pun tak ingatt!

ADEX KAWANBOXX said...

happy birthday CEM...ingat makcik pah dak ? (hehehehe kalau sebut kakak nanti mami dia marah...)

kak jah...salam peluk cium dari saya untuk cem...

Umie said...

Eppy belated birthday ye Cem....semoga menjadi anak yg soleh pd ibubapa...adioss!!!

Kak Piah said...

Selamat hari lahir..
bosar dah anak ekau... mak nyo mudo laie.. ehehehehe...

K.Jah said...

nad, kalu rase2 nak hygenic sket bleh korek2 pasir takat nak dptkan efek itam tuh. hahaha

azreen, wooo..senyap2 jer dier ngintip yer? ehhehee...thanks for the wishes nok!

kakku, acik dah seb no akak. lenkali kite rojer2 yo??

wanie, oii!!! apo oi2 ni?? dah tinggalkan hp kat ym aku lon??

mamaiqa, perubahan?? hehehe citer la sket!!

yan, perubahan lagi?? hehehehe...citer yan, share sket meh!

ck, a'ah kan?? aku nak cr menantu org kampung yg pandai masak x pandai melawan & pandai jaga mertua nih. hahaha

kronikel, time kasih!! kemsalam akak skali yer? ckp dier hepibesday!!

bungetepijln, thanks. kena kumpul duit ni. mana tau kena pasang braces lak nanti..

shifu, hepibesdaytuyu!!! hepibesdaytuyu!!!

makcik pah, hikhikhik...thx. makcik pak nanti kawen ajak kite tau!!

umie, insyaallah makcik!!!! hikhikhik

Mieza said...

hepi besday cem....

semoga jd anak yg taat dan soleh ya...belajar rajin2 tau...:D

K.Jah said...

insyaallah aunty mieza...:D

linn said...

hepi besday cem!!

tang bulu mata tu yg tak tahan tuh. jeles laaa auntie camnihhh...

:: AYU AYUMiE :: said...

heppy belated besday budak gomok yg encemmmm...

*adiah besday? aunty nk kasik, tp acu shija cakap: tak payah, nnti aunty ayu tumpang nama ajer kat besday kad bg present yg acu kasik... kira tumpang glemer la...gitew

*kan shija kannnn?????

Alicia said...

happy birthday dear...

Anonymous said...

Allah selamat kat Ariff!Allah selamat kan Ariff!Allah selamat kan Mohd Ariff Farhan!Allah selamat kan Ariff!Happy Birthday sayanggggggggg!!okeh cem!nak adiah ape birthday niek?cakap jerk acu leh belikan.jangan malu2,sile2 senaraikan ye!hahahaha...the problem is.........kaye ke acu tu nak beli manyak2 present niek!..muahkahkah.

*mommy cem jgn nak lebih2 erk senarai tuh?aku tau ko yang slalu over dari anak ko kan ngah!ade ati tu birthday anak die,die lak nak eyeshadow maskara bagai,motip!birthday anak,ko lak nak adiah ye pok!..tak sesuai k,hahaha

-acu-

Anonymous said...

kak ayu-> aah nyah!tak kasik adiah pon takpe nyah.yang penting niat nak kasik tu ade..hahahah...kalu acu mmg ade niat nak bagi adiah tapi tak bagi present kat cem pon takpe kat mommy!kat situ je dah ade pahale niat dah kan.kan2,tol tak!..ihik

-acu-

K.Jah said...

linn, asli okes!! tanpa maskara. hikhik

ayu, cem kata suh acik ayu kasik blusher bodyshop utk mami cem. hahahaha

lisa, mekasihhh!!!

niat disertakan dgn perbuatan tu lagi bosa pahalo eh nok. ko kena ingat tu. ni misti tak abis ngaji nih. wakakakaka!!!!

cokolat said...

hepi belated besday cem! aunty doakan cem akan jadi anak yang soleh to ur mummy and daddy ok! jugak aunty doakan cem akan menten encem!!!

ko kompem cem masok sekolah ni nanti.. ko akan dapat menantu olok2!!!!

K.Jah said...

cok, harus ittew. budak2 kan ske main kawen2, masak2, mak2....