Nov 3, 2008

qaseh - ini bukan promosi berbayar, sekadar info.

alhamdulillah. baru 4 hari ayah penang makan QASEH KEKANDA keluaran anaedar ni, dah tunjuk improvement yg sangat memberangsangkan. mcm2 gak khasiatnyer benda ni. detail korang bleh tengok kat sini yer. sekadar berkongsi info saja, akak BUKAN dealer mahupun stokis okes. jadi kalu nak, sila dapatkan di stokis2 berdekatan anda. jgn order kat akak plak yer?
.
lagi satu, dia ada 2 jenis tau. qaseh kekanda utk laki & qaseh adinda utk ppuan. korang jgn silap makan plak. kang tumbuh bulu kat tempat yg tak sepatutnya kang...akak tak tau!!!
.
update dr kak yg tengah jaga ayah kat kampung, setakat nih...
  1. ayah dah boleh jln tanpa bantuan tongkat kaki 4 tu. tapi kalu keluar rumah tu kena pakai gak tongkat biasa tu, takut tersadung akar pokok ke haper.
  2. buang air besar/kecik dah boleh rasa...dah boleh control sikit2. masih pakai pampers tapi qtynya kurang dah la.
  3. memory ada improve sket. aritu solat kena guide dgn mak sbb kekadang ayah lupa step. cth: dia dah sujud ke blm, dah ruku' ke blm.

p/s:

ticer bai, den sajes cik ani utk try nih. good for diabetes oso.

jill, cer try kat ayah ko. mungkin pasnih takyah mkn ubat cair darah dah.

ik, jill...benda ni bagus utk pregnancy gak aku dengar. korang jgn risau, aku promote ikhlas nih. diorang xde kasik apa2 komisen pun taw. tapi kalu diorang nak suh aku jadi duta pastu muka KJ terpampang kat billboard h/way utara-selatan. ouchhh!! akak nak jerr!!!

16 comments:

Mummy Cool said...

semuga ayah kjah akan bertambah sihat dibawah jagaan kjah tersayang... hehehe.. sempat lagi mengupdate tu...

Anonymous said...

Alhamdulillah!ayah metue ko dah ansur semboh ngah.tang info kat atas2 tu dah ok dah,cantik jerk info nye tapi yang tang info kat bwah "tapi kalu diorang nak suh aku jadi duta pastu muka KJ terpampang kat billboard h/way utara-selatan. ouchhh!! akak nak jerr!!!".....tak menahan ye di situ!gagagaga...haha

-acu-

Ungku Nor said...

ok la ayah penang dah makin sihat.
kita kalo duk jejauh ni, memang risau dibuatnya.

ko kasik adiah ape kat cem semalam?

saje je la gatai nak tau, dia minat katun ape aa jah?
akak ingat nak belikan keroro tapi takut dia tak kenal la pulak..hehehe

bungaditepijalan said...

owhh..
bgs lah kalao ia mujarab.
:D

azreenfaisal said...

bagus jg bende ni kan...smga ayah mertua kj kembali sihat...amin

K.Jah said...

mummy, malu ah...kitorang kan jaga sgt pun. jauh maaaa...kakak/abg carlos yg jaganyer..

acu, cer ko minum. misti cepat dapat jodoh. hikhik

ungku, cem main2an dio kureng minat kak. kalu buku laju ahhh.. nak2 buku yg byk sticker. pergh!!!!

adikbunge, alhamdulillah...

azreenfaisal, trima kasih kerana mendoakan yer...

pjoe said...

tak pahit ka?
moga beliau cepat sembuh

Mieza said...

hrs aku cari lps ni kj...tq for sharing...bole jd DUTA x berbayar ko lps nih....:p

K.Jah said...

pjoe, dok paik aih. rasa kurma...sedak!

mieza, haaa..cari jgn tak cari. laki aku pun nak try nih. utk resdung dia...

along said...

doakan ayah kj chat...........amin.......

NieZearm said...

insyaallah serasi ubat tu, klau tak jgn lupa ikhtiar lagi... :)

Cakap Kosong said...

AKU ADA BELI..........TAK ADA KESAN LAGI KAT AKU...........TAPI AKU SUKA MAKAN SEBAB SEDAP.

K.Jah said...

along, tq yer...

jek, yg penting ikhtiar kan??

ck, mungkin sbb ko tak sakit nok. takpe..bleh mkn sebgi saplimen. kite kan cam kureng bitamin gittew

cokolat said...

alhamdulillah...!!!

nok... betul ker ko tak dapat apa2 ganjaran nii?? ko mata duitan ke nok??? larikkkkkkkkkkkkk!!

Kujie said...

alhamdulillah...serasi la tu

K.Jah said...

coklat, aku tak mata duitan, cume mata publisiti sajork. wakakakaka...

kjie, alhamdulillah. gittew la nampaknyer