Nov 3, 2008

dah agak dah...

tadi carlos baca entry akak ni pastu dia sengih2 bila baca tang...
_____________________________
ujung2 carlos tanya akak. "yang, kalu abg sakit...yang akan jaga abg tak?" ofkos i will. jgn la risau. tapi kalu akak yg sakit, tu baru kena risau. takut kot2 takde org nak jaga jer.
_____________________________
.
akak tanye asal sengih? dia kata "yang jgn risau ok! kalu yang sakit, abg akan pastikan ada org jaga yang". akak sengih jer. bagusnyer laki aku nih siap nak upah assistant bagai, kata akak dlm hati. "pastu...sambil2 dia jaga yang, dia bleh jaga abg skali" dia sambung stetmen sambil gelak2 syaitonirrajim.
.
bleh???
.
tiba2 akak rasa cam nak belasah org...

20 comments:

arep said...

sabar kak..

ita.itu said...

kah.kah.kah..org lelaki mmg kak..gatal nak kawin je kan..kita ni kalo drg sakit elok je ek x heran nak kawin..main pun x de pk sgt..haha

Mieza said...

hahaha...tu ko blm sakit lg kj...:p

ko kata kat carlos langkah mayat ko dulu...

Ungku Nor said...

hehehe..blasah je cukup-cukup.
jangan kasik can.

err..tapi berani ke ko nak blasah laki ko tu jah??
;p

julietchun said...

Aku sokong Carlos,aku sokong,muahahha. Ko try la wat2 demam 2-3minggu,pastu ko tgk Carlos camner? Muahaha.

ween said...

hahaha mmg tu la jawapannya,,,normal sangat la tu...melawak manja yang ujung2 menyakitkan ati :P hiihihi

azreenfaisal said...

kj...sabar je la...lawak yg menyakitkan hati ek...

bungaditepijalan said...

hahahahhaa.
statement cri psl.
:D

K.Jah said...

arep, tgh sabar ler nih. wakakaka

ita. tul kan?? sbb kite lebih bernapsu utk ke sg. wang. wakakakaka

mieza, pas dah jadi mayat bleh kaco2 ala2 antu pocong kan?

ungku, aku nak blasah assistant tu kak. nak blasah carlos?? tepuk2 manja mampu ler aku. wakakaka!!!

juliet, ko ni saje je kan??? aku balut dgn pampers kang....

ween, ye lah. takpe, sok dia sakit kita cr assistant ensem wif 6 pack plak. tengok dier caner kan?

azreenfaisal, ske tau buat lawak stress ginih...

bunga, lenkali nak biasakan buat stetment cenggitu jugak lah. tgk reaksi dia mcm mana plak. :P

Umi Mia said...

uish...tak leh tahan lawak cam ni nih....kalau hubby saya lak..kita pulang paku buah keras...laju jer terbang cubit dia....dia gurau leh...bini dia gurau tak leh...cuba sound skit kat carlos..nengok apa jawabnya lak...entah2 gelak ajer yg dapat kot...

cokolat said...

muahahahahahahahahahahah!!!!!!!!! pastikan masa ko saket... segala barang kemas dah simpan sesiap!!! takot tukang jaga tu dah aim!

Kujie said...

elok la dia bgtau awai
leh arr bersedia..jaga badan
jgn sakit..telan vitamin
botok bagai jgn bagi kedut..hahahaha

K.Jah said...

umimia, pasni kita pun nak kena pandai gurau kasar la jugak ek? bleh introduce mak mana2 gigolo? wakakaka!!!

aku xde mas, gelang kristal byk la. wakakakaa

kjie, tu yg telan collagen tuh. persediaan awal kekdahnyer

Mummy Cool said...

belasah je yang... tapi jgn siang2.. malam malam sikit kay... hehehehe!

linn said...

takpe kakjah, dia ngaku awal2 so leh prepare awal2 apa nak wat kt asst carlos tu. jgn jadik mcm norman hakim. tetiba je ada. gitu!

Kak Piah said...

tapi kira syahdu gak la laki ko nak gak upahkan org jaga ko kalo ko saket.. aku dolu ader gak wat2 tanya centu.. jawapan dia ringkas padat dan mampat..
*hospital banyak..*
haruskah ku tikam sahaja??

K.Jah said...

mummy, bernas sungguh cadangan mummy tu. hikhikhik...

linnn, isk. kesian kan? bini still dlm pantang, kena plak dugaan centu. seb baik tak meroyan

kpiah, tu sib baik dia tak kata nak antar umah org tua2 skali. 2in1 package. wakakaka

Cakap Kosong said...

ko kalau tak cukup korem nk blasah orang .........aku bile2 bleh

K.Jah said...

minang + batak. wahhh!!! harus otromen pun kalah cennih...

K.Jah said...

minang + batak. wahhh!!! harus otromen pun kalah cennih...