Nov 19, 2008

reaksi dia...

jam kat pc tunjuk pkl 12.23am. akak & cem tak tido lagi. dia tengok tv playhouse disney sambil sesekali kacau akak update entry. selalunya dia diri tepi akak...sambil lentok2 kepala kat bahu tapi kali ni dia dok belakang jer plak. sesekali dia tertinjau-tinjau...
.
senyap2 je budak ni ngintai blakang akak...
.
eeee...mami scaryy!!!
.
takut tengok header akak rupanyer!!! hehehe!
(kredit to ween)

16 comments:

♥.misz luna.™ said...

chean kn anak akak takowt tgk header akak...

huda pown takowt taw...
dh la jam kul 3:42 pg skg ni....

huhu...

Ungku Nor said...

jah..kau mang gilooo..
eden bukak blog kau pun tekojut kau tau tak???

hahahaha

azreen said...

mak ai....seram nye...siot je kj letak gambar tu...hehehe

IBU KUMBANG said...

Aku gerenti tak lama lagi ko takut nak bukak blog sendiri! miahahaha!

K.Jah said...

huda, takpe...biasakan diri ok. header tu mungkin akan lama sket kat situ. hehehe

ungku, tu topi2 mulut tu jam blueberry tu. kan kito mkn kek aritu...

azreen, org yg tolong create tu pun tak sanggup nak buat mula2nya.

ik, setelah bbrp ketika..aku cam terbiasa. hahahah...

Kak Piah said...

tapi kan jah gambor header tu bg aku tak la takot sangat..

aku lagik seram nengok gambo yg kt entri permintaan terakhir tuu.. sbb ko ala2 sonyum tak bapo nk sonyum kan?

maknenyer wajah ko nih mmng ader unsur2 mistik la nok.. bleh la gih screen test ngan suhaimi baba.. abih la maya karin..

Mrs Maznan said...

KJ, bukan cem jer yg takut aku pun takotttttttttt!!!

aishifa said...

serammm...tapi still maintain senyum tak senyum tuh yg mahal...

linn said...

kak oi...jgn kata cem, aku pun takut laa nok. harus tak bukak blogmu ini diwaktu mlm hari. dah laa aku dok sorang2.

K.Jah said...

piah, ko tgk la sok...PHSM part 3. aku la starring eh sok tu. sbb tem tu maya karin mungkin tgh preknen..

mrsmaznan, aku lagi takut dgn ko. sbb ko salu cam malas nak update. hahahah

aishifa, tu senyum sinis namanya tu...

linn, kok centu, ko bukak siang2 je la nok. waakkakaa...

cokolat said...

cem.. ckp betol2 kat aunty.. cem takot tengok header mummy ke cem takot tengok muka mummy zaman dulu2 tuuu???? ke cem tak tau tu mummy cem ekceli....

K.Jah said...

cok, cem takut tengok aunty cok!!! wakakakak!!!

Umie said...

Laa..paparan bahu ko rupenye KJ...mati2 aku ingatkan bahu Carlos td...motipp???

hahahahah

K.Jah said...

umie, tu nak kutuk bahu aku maskul la tuh?? cehhh!!

Anonymous said...

ko jahatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tau pok!!cian cayang aku takot tau!cayang takut erk!meh sini hayek,acu polok meh!..aku bukak2 blog ko hari ni...terus.....UISH!TOKOJOT DEN!muahhaha

-acu-

K.Jah said...

acu..kire ko lambat tekojot la kan?? wakakakak!!! sodeh eh lak ai...