Nov 28, 2008

sapa plak nih?

isk! isk! isk!

anak sapa la nih!!!
.
aksi begini hanya berlaku bila boss nan ado saja. doa mintak2 prof baca la blog mak nih. tak pun, mak sms je la URL kan? biar dia tengok sket perangai sekor2 anak buah dia nih. wakakaka!!!

cija, ko nak balik skrg gi lah. nanti mak tulun punch kan kad ko!!

haa!! ni la dia client baru mak. miss ayu ayumie. miss kah? tu tengah riang gembira posing sambil pura2 sign up application form. ske ko kan bila mak suh pose lite2 cakap nak masuk blog?? trus mak takyah explain lagi apa yg ko sign tu...senangnye keje mak! wakakaka!!!
.
btw...budak yg kata dah sign up for 2k aritu kan? mak syak dia auta nok! sesia dia kena cerca ngan kitorang sepanjang2 jln blk sbn. hahahah!!!

14 comments:

Ungku Nor said...

ni suma kisah ko dalam satu hari ke Jah?
gilo padat.

camni nak 'come to mama' pun tak sompek..hahahaha

lupakanje said...

Jah..pesal taring ngan darah kt kau da ilang??? dah bawak berubek ko jah???

:: AYU AYUMiE :: said...

miss ayu ayumie? wah mak suke mak sukerrr!!!

mak dh tau no umah mak.. "514" hahahah...tulis tau kat borang tuh!

btw, mamat tu mmg masalah mental... kitorang dah risau takut dia dicampakkan ke dept kitorang... huwaaaaaa huwaaaaaaaaa!

mekasih nyah atas segala jasa baik u membantu mak...insyaallah bulan JAN '09 kita jumper lagi... u mesti bwk adiah besday mak skali taw! hahha!

Teacher said...

Ada jugak yang suka tajam kan dagu ye? Hengatkan aku sorang

Mrs Maznan said...

wah..client baru! tahniah nok! teruskan usaha gigih ko tu!

cokolat said...

aku terkesima tgk yang tudung itam tuuuu!!!! wakakakak!!! nanti ada rezeki leh jumpa kat dwp okeyy!

Tijah Lawa said...

ungku, a'ah. ni n3 den rabu lopeh. mmg bz gilo sampai tak sompek nak bernapeh. wakakaka..pemongak eh lak ai kan??

acik, dah berubek sket. tapi lon ilang abih laie. mlm2 kang kuar la blk taring eh tu. siang2 elok lak deh. lon putuih ubek laie. centu la deh!!

ayu, mak mmg saje jek ko. senang sok ko tlg punchkan lg kad adik mak tu bila2 mak nak kutip dia sok. leh kiterang jln2 jasko bkt raja dulu. wakakakaka

teacher, mak pun ske tajam2kan daguk nok. pastu harus ambik dr atas yer...to kaver the double chin. wakakaka

amy, chaiyok! chaiyok!!

cok, mengada2kan dia?? okes. boleh jer...kita letupkan dwp noks!!!

azreen said...

Tijah...awat tak letak muka hang....ghindu siot kat ko....hihihihi

dakwanie comel said...

ko nak bukak modeling agency ke apa plak sekarang ni?
asyik suruh org posing jer?

Tijah Lawa said...

azreen, wuishh! tu muka kat header tu...tgk ler puas2. walupun alignment dah lari byk skrg. hahahha

wanie, tak!! aku nak bukak mak hayam centre. wakakakak

cendawanintim said...

ko tukang snappy2 ker..weiiiiii, tukang snappy pon bersenang lenang gak..

Tijah Lawa said...

cend, kasi can la nok! kang diorang nanges plak. hahaha

Anonymous said...

kahkahkahkah!tajam gupenyerk dagu ku itttewwww!camno muko den lam gambar nie golap nok!uish..nyesal tak makeup duluk sbolom posing!tapi bilo nengok betol2....cantikkkk gaks muko aku w'pun beminyak2,kahkah..larikkkk!!

-acu-

Tijah Lawa said...

acu, ko mmg perasan kan?? sib baik ko blanjer oldtown tuari nok...so mak malas la nak komen lebih2. wakakaka