Nov 23, 2008

tijah bergossip!!!

niari tijah dok umah berdua jer dgn cem. carlos keje. cem dah kongker remote so tijah pun layan la cerita2 sensasi secara online. tgk manggaonline...tak best! murai.com...pun cam tak menarik gak! bukak bipop bharian plak. haaa...best sket, ada citer...
  • Sampai bila Memey nak bersembunyi?
  • Penyanyi janda tak serik skandal suami orang
  • Norman mengaku sayang Memey
  • Dituduh suka tayang suami (errr...ni tijah pun ske buat nih!)
  • Que belai rambut Linda?
ada byk lagi la cerita. tapi tu sumer biasa2 jer. klik punya klik sampai la kat tajuk ni.
.
Tolak gelaran artis simbol seks
.
Saya tak pernah anggap diri saya sebagai artis simbol seks Malaysia. Tapi, apabila orang tengok air muka dan bentuk tubuh saya, mereka mula melemparkan pelbagai tanggapan negatif. Saya pakai baju kurung pun, orang masih melihat saya seksi. Pun begitu, saya hargai pemberian Tuhan, terpulang kepada orang ramai nak menilai saya dari sudut positif atau sebaliknya - Jue Aziz."
.
mana ada seksi? tak baik taw tuduh2!!!

16 comments:

cokolat said...

ko lagi seksi dari dia....

cendawanintim said...

ntahhhhhhh nokkkk, ko lagik seksi laaaaa...

Tijah Lawa said...

wakakaka!! pujian tak ikhlas ko tu sbb nak ajak aku main air kat desa waterpark kan nok???

linn said...

haah laa kakjah. tak sexy pun. cer gambo ko kt entry lepas tu masuk mangga? kompem seksi!

Kak Piah said...

stendet la ayat artis..ko pasan x dedolu artis sker bg statemnt.."saya x seksi.." tp begambor duduk mendada nmpk lurah2 dendam, jari letak kt mulut yg tenganga skek..atopon statemnt "saya dah insaf" tp begambo pakai bikini kt swiming pul..
cemano tuu??

Ungku Nor said...

alaahh..setakat posing sensorang kek air terojun cemtu mang la tak seksi kek dio.
dulu yg dio posing mo jehan tu..kaki bersilang-silang, badan melokap suma tu, totap takdo apo pun kek dio.

dio bukan tau doh, ekau tu ontah bapo kali inzal nengok diorang posing cemtu..keh keh keh

SeptemberSebelas said...

Mana ada sexy tu... gediks je... hiks! TijahLawa, cuba posing gittew.. cemana?? Ada brani? Hehe.

azreen said...

seksi ker? masing2 la kan....yg penting TijahLawa lg vogue okey....hehehe

chronicles of angelzz said...

kantoii disitu...
ala akak dolu2 pown ada jugak pic mcm nie kan muahah2 lariksss

KV said...

a'a kan? Tuduhan melulu sajork!

monas2petronas said...

gilos,,,dah le ganti nama tijah lawa, ada hati lagi nak amek tittle si Ju tu...
ok la ,,aku tambah la,,

tijak seksi lawo...

Teacher said...

She has ugly legs.. obviously people who called her sexy are just being blinded by her upper part of the body. Lengan dia lagi flabby dari teacher punye. Passtu... arse/ass/behind/buntuts dia agak jatuh.. rasa kak jah nyer lagi Naleque gitewww.. betul tak kak jah.. Jadi to those yang kata dia sexy.. korang kena nengok kak jah dulu.. she's the sexiest of all... trust me i know what i am talking about baby.. let's vote for the sexiest woman in malaya...::: K Jah

Tijah Lawa said...

linn, gambar tu tak laku la linnn...hahah

piah, sama gak cam "ini adalah kecantikan asli" walhal daguk tu terang2 dulu bulat skrg dah tajam. hahaha...

ungku, ado ko gamba silang2 kaki tu kak? nanti den nak gugel lah. inzal? waakkaka...jgn laaa tuduh i bukan2...

september11, brani...tapi kang kena pelempang skali dgn laki aku. wakakaka

azreen, wuishhh...kain lekat2 kat bawah aie tu...mana cukup seksi kat diorang tu...

angelz, isk! mana tau nih?? ko ni kan ske speku taw. tapi cam betul plak tuh!! hahaha

kv, tu la..tak baik tuduh2 kan? mana ada seksi...xde pun!!

wina, rampas title mama juju jer aku lom berani lagik. wakakak!!

teacher, dia tak tengok lagi gambar kita basah2 kat dlm changing room kat PD kan? misti dia pengsan 18 kali tgk selulit kita...
hahahah

susu dalam botol said...

jue ni kalau pakai kain batik dgn t-shirt pun nampak seksi gak.

Mrs Maznan said...

KJ..oppss TJ, hahaha
sexy ke gamba tu?? seksa ade lar!

Tijah Lawa said...

hidd, kecantikan smolajadi la katakan...hihihi

amy, dier kata seksi nok...hahahah