Dec 21, 2008

cuba cari!

cam best lak layan gambar2 lama ni. mari kita saksikan!!!
.
p/s: kepada cana, cija, b.joe & kit (kakak ipar tunggal katanya). sapa2 ngadu kat sazah pasal n3 ni, mak akan revenge dgn n3 paling menyayat hati pasal korang okes. ingat tuuuu!! ni ugut nihh!!! hahaha!!! mak ske! mak ske!

berdasarkan gambarajah diatas...

cuba cari...dimanakah ustazah jamaliah???

gambar bersama klasmet di Sekolah Agama Terachi, Kuala Pilah, N. Sembilan. SKOLAH AGAMA ok!! cer ko pakai nampak jambul cenggini gi sekolah agama skrg ada brani??

20 comments:

lupekanje said...

ni tayang gamba sazah ni tk dpt kebenaran la kekdahnya yer..

acik raso, sazah yang duk ngereng sobolah ustaz tuh...haa...betul takkk??? Roman sonyum dio yo..

cokolat said...

kalo akukan... skolah ugama skrg leh pakai cenggitu.. harus aku pakai scarft yang nampak jambul aku ada highlight2 sket..takpun dan2 aku potong buat fringe then aku highlight bagaiiiii!!!!!!

eddie dewanaga said...

barisan hadapan, duduk yg no.2 dari kanan... yes!!

KV said...

kut jaman ritu kiranya dah warak habis kut uols?

Umie said...

Aku syak Sazah adalah yg duduk no.2 dari tepi (di sebelah kanan Ustaz tu)...betul x nokss???

cendawanintim said...

astaga!

mummycool said...

confuse confuse.... hehehehe... muka cam lebih kurang je...

Ungku Nor said...

tak nampak la weihh..kasik zoom dekat lagi laa!!
*saje kasik ayat ngelat ;p*

iina said...

Alah dedulu mmg rugged pe.. mana de org pakai tudung labuh p sekolah agama.. ;)

kira ok ler tu.. kalau den tgk gambo ayah den ngan omak den dedulu lagik sexy heheheh

Teacher said...

acik milah yang duduk tersipu number 2 dari kanan.. betul ka?

arsaili said...

salam kenal...nak tergelak baca komen cendawanintim..ahahahaha

NUR ZIHAN NASZERI said...

haah..sobolah usetad tuh..
aku kompom kak..

kikikiki...aku 2 ari xmasok blog akak ni..naik demam je sy rase kak

hoi kak..sila tuko gambo..xkenan sunggoh gambo retro sebegitu
harusnye bercocok sanggui ala2 cite CHERMIN ittew menjadi pojaan hatiku

adibah said...

rasanya yang diri blakang ustaz tu kot..

tapi betul la.. zaman mak2 kita dulu, pakai cenggini pun dah kira alim dah..

Cakap Kosong said...

tak tau lah nokkkk....nampak cam blur jer!

Tijah Lawa said...

hahaha!!! teka lagi! teka lagi!!

Abdul Wafi said...

duduk.

dua dari kiri.

linn said...

sazah adalah yg sebelah ostaz belah kiri no 2. kompem betul!!!

Amy Maznan said...

cantik gambar ni nok! so klasikkkkkk!!

NieZearm said...

kalau pakai tudung, nampak jambul. dah macam datin la plak skang ni... wakakaka....

azreen said...

ala aku tak sempat la nak cube jawab ko dah bagi jawapan....itula kan rugi2...