Dec 22, 2008

dan jawapannya adalahh...(drum roll plis)

ye betul!! sazah jamilah @ mak akak adalah yg dlm bulatan sebelah ustaz yg duduknya senget sket ittew! pemalukan mak akak?? SEBIJIK cam akak. maklum la...ke mana tumpahnya kuah kalu tak ke nasik ye tak??? har har har harun salim bachik!!!
.
p/s: apakah kasut yg sazah pakai itu wedges? nanti akak nak tanya la!!

15 comments:

Ungku Nor said...

"pemalukan mak akak?? SEBIJIK cam akak"

hah..ye la sangat tuuuu..;p

julietchun said...

Ganaz gak mak ko tem muda2 dulu yer.

Desert Rose said...

Tijah, tabaik taw ko cakap Sazah @Mok ko camtu. Dah mg zaman dio pakai pesen tayang jambul nak buat camne. Tu namanya fesen 'wahtup taska" (bawah tutup atas bukak). Macam zaman ko skrang 'Tastup wah Ka" plak. Atas pakai tudung bawal apa bagai, skali suar senteng, cam ko la dulu , ye tak????he he he

Cakap Kosong said...

wah!very fashionable mak ko nok......gaya duduk tuh dah cam siti nurhaliza dah aku tgk!

iina said...

malu ke?? cam tak caye jek ;)

cokolat said...

ko mmg pemalu nok... pemalulah sangatttt!!! sampai sanggup membohongi kawanmu sendiri bahawa baju ko yang kaler itam itu ko dakwa sebagai merahhhhhh!!!!!!! awas ko jah!!!

azreen said...

wah cantikla posing mak ko Jah masa time tu....mesti time tu ramai org nak ngurat kan....hehehehe

adibah said...

Nampak bergaya dan outstanding dari geng kelas yang lain. Gambar kelas ko pun posing cam ni jugak ke TijahLawa? Hehe.

Tijah Lawa said...

ungku, den mmg pemalu per. sbb tu kalu dok kopitiam den goma dok tompek tersurok. hahaha

juliet, huhuhu. peminat ramai tu nok...

desertrose, aku mana ada pakai suar senteng nok. aku pakai boot cut jer. hahahaha

ck, kan? bleh lak dia sorang jer duduk style centu.

iina, percayaaaaa lahhhhhh!!! *tiba2 kuar lagu tokti

cok, bohong sunat tu nok. tu sib baik mak tak suh org menyamar jadi mak. hahaha

azreen, misti la...kalu valentine's day tu..berebut2 org nak kasi bunge

Tijah Lawa said...

deeb, akunyer gamba kelas duduk elok. skema nok!!

linn said...

tak ku sangka tijah ni rupanye pemalu...

azila said...

x thn kak jah oi!punye la kontrol ayu gitu,dgn tudung rugged!!ekekeke siap pose senget!!ekekkeke ni kalo mak kak jah tau ni,harus kena keji 7 hari 7 mlm ni!!!smpi wedges dia pki pon kna kutuk erk!!!

NieZearm said...

apesal ddk senget terlebih tu... :)

monas2petronas said...

tiada persamaan dan sangat berbeza

Tijah Lawa said...

linn, sila lah percaya nok! huhuhu

azila, sbb sazah tak tau la brani nih.hahaha

jek, jauh sket jekkk! bukan muhrim khannnnnn!!! hahaha

wina, sama laaa....jgn la kata tak samaaaaa....huwaaaa!!!!