Dec 13, 2008

raya

raya aritu biasa2 je tapi agak meriah sbb adik beradik semua pakat raya rumah mak. dah petang2 sket baru la diorang blk kampung mertua masing2. ye la...dah ayah pun tak sihat kan, biar la dia happy2 sket pagi raya tengok anak cucu depan mata.
.
juadah mcm biasa la. kuih raya tak buat pun. mak cuma beli bangkit santan, biskut mazola, kerepek, telinga keling & bbrp jenis kek. sari seblm raya kitorang bikin ketupat palas (must have nih). mak buat kari daging & udang, akak plak buat rendang ayam n9 yang tahap kepedasannya telah dikurangkan. nasib baik sumer org bleh makan. risau gak takut rendang tu tak laku. huhuhu!!!
.
malas aa nak citer lagi. tengok gambar je la eh!
.
mak
.
ayah
.
nama band - d' uncircumcised
dr kiri...aiman naim (vocalist), ariff farhan (lead guitar) & fariz daniel (drummer).

bersama band manager (ofkos circumcised. wakakaka!!)
.
kami sekadar ingin mewarnai dunia seni

sapa memey??? sori...wa tak kenal!!!!

26 comments:

NUR ZIHAN NASZERI said...

kekekkeek kak...
hadoilaa...stetmen tiap artis itu buat aku sakit perot kak

oi kak..mane gambo raya

yong said...

hehehehehe

tetiba memey!

jane said...

salam tij,

mei mei segala...klakar

SOnditX (Nahar) said...

kak,
selama ni aku jadik silent reader je.
kali ni mase aku baca entry ni,
tetiba aku gelak kuat lak tu.
dah la pukul 2.07 pagi okayyyy..
hahaha.. tak tahan letak nama memey!!

linn said...

wakakaka...sungguh kelezzz nama group tuh. errr...asst manager apsal tak enteprem???

Abahnajwa said...

Wahhhhh...bestnya rayaaaaa....part manager punya remarks tu..ahaks!

azreen said...

kahkahkah...lawak la ko Jah...syok ek juadah hari raya ko...bukan main lagi nok...telan air liur aku....

muke ko tak de ke Jah...windu la kat ko....muahahaha

julietchun said...

Hensemnyer Mr.Manager, dah kawin lom tu Jah? Hahahhaa. Oiittt, ko dah test tebiat diri ke? Amacam? Hahhahaha.

Tijah Lawa said...

zihan, setiap stetmen adalah tulus ikhlas. maklum la...mereka masih naive. wakakaka

yong, memey laaa...kena peka dgn isu semasa maaaa...

jane, mei mei artis hongkong tu ker? wakakaka

nahar, jgn gelak kuat2 dik...ngilai jer terus...

linn, ast mgr low profile maaaa...wakakakkaa

abah, sesuatu kan? abah pun samo ko? wakakakak (golak red devil sket)

azreen, muke aku dah ade tercongok hari2 kat atas tu cukup la...huhuhu

juliet, hahahah...bangang okes test tu...hampeh tu. er...mr.mgr tu sudah kawen dan bininyer adalah garang. wakakakaka

afiq said...

kang kene curik mr manager yg circumcised tuh kang. melalak.. kihkihkihkih

Cakap Kosong said...

ko jgn gila2jah.......nih kalau kak bed ngan kak senduk tgk , dia trus booking bebudak group nih....buat stok anak ikan in the making....

Tijah Lawa said...

afiq, cer curik tengok? aku jait tulang belut kat molot tu kang... wakakaka...

ck, mak tak risau nok...by the time budak2 tu besar senduk & bedah dah tuer dah. nan ado tenago kekdahnyer.hahahah

adibah said...

Pitching okay ka vocalist nih? Nanti dah tukar jadi nama circumcised kompom pitching lari.. hehehe!

Nad Eusoff said...

EKEKEKEKEKEKEKE! klaka giler! sy juga tak kenal memey! sememeh sy kenal..ahahaha

cokolat said...

aku fokus dekat band manager je.. haha!

cendawanintim said...

tetiba kuar memey...adehhhhhhh

album terbaru aper erk??!!

azila said...

wakakaka kak jah,tetiba jek memey!!skandal bru cem ke?ekekeke

Mummy Cool said...

hahahahah.. tetiba ada nama si sememeh tu... ko ni.. raya2 pun ko ingat nama dak tu....

Tijah Lawa said...

adibah, sudah sekemsais kalu misti la sore lagi machosss...

nad, sememeh kan dia?? wakakakaka..

cok, fokus ehhh??? aku fokus kat mamat dlm fb ko tu kang?? hahahah

cend, album terbaru bertajuk...sakitkah sunat ittew?

azila, cem takmo artis...dia nak mesjistret jer!!!

mummy, xde la mummy. aku terbaca mana tah..dengar dah kawen plak ngan NH tu. ehhh!!

Ungku Nor said...

Cem bikin gua gila bayang wooo..;p

Tijah Lawa said...

ahhaha..mana ko pegi kak? asal wiken jer misti ko senyap kan??

Ungku Nor said...

alaaa..ko tunggu je la TINY sengal tu hapdet..nanti ko paham la punca masaklah nape aku pegi membawak diri yang sepi nih..hahahaha ;p

Tijah Lawa said...

haah...ok nanti aku tengok aa... ko bile start keje kak?

Anonymous said...

kahkahkah!!balik pineng siap ado band ngko!comelllnyerk la budak2 niek!sok2 dah bosa maun hensem tokoh eh niek!aku stuju seh aiman vocalist psl muke die lagik macho lam tigo2 tuh(*rambut aiman mmg cam vocalist2 kanz nok!),ahaks.

*d'uncircumcised!!!!!!!!!(*jerit2 sambil histeria..wahhhhh!!gituuuu..

-acu-

Mrs Maznan said...

TJ, band manager tu single lagi ke?? huhuhuhu

Tijah Lawa said...

ja, ganas kan muka aiman? rambut dah cam vokalis hujan dah tu.

amy, band mgr tu dah berpunyer. bini dier garang cam singa. wakakaka!!!