Jan 13, 2009

buat k.ungku chelsea...

assalamualaikum semua!!!
.
carlos tumpang iklan yer!!! dia sangat hepi kerana semlm...
.
v/s

=

3 - 0 tu bai!!!!
.
ada 2 game lagi dlm tangan. chaiyokk!!! chaiyokk!!!

18 comments:

iina said...

wah2 bahgia gilo MU menang yo muahahah.. nasib den tak kisah sapo pun monang.. hati den tetap bahgio gak ;)

tentangseseorang said...

chelsea kasik chance jer tuuuuuuuu.

azreen said...

chaiyokk!! chaiyokk!! (walaupun aku ni tak reti bola2 ni...hehehehe)

Ungku Nor said...

weihhh..weihhhh..bidaah..pitenaaahh!!

bilo maso lak den minat chelseaaaa!!!!

;p

MAMA IQA said...

laki den frust nonggeng chelsea kalah! muahahahahaha!

lupekanje said...

sib acik tk minat bola...klu tk..tegolek2 gakla..

cokolat said...

laki mak jugak gila bola... tapi aku selalu suruh dia tido awal!!! ngah.ngah.ngah!!!

NUR ZIHAN NASZERI said...

weeehoooo..

aku ngn laki aku pon sama kak oi
MU RULESSSSSSSSSSSSSSSSS

lagi 2 game 2 game..puh puh puh

Tijah Lawa said...

korangssss...

mak sajer sapot laki mak. mak x minat bola pun. mak tak peduli club mana. sbb mak biasa usha player jer.

waakkakaa...

mummycool said...

laki aku pergi kerja tersangap sangap pagi ni yang disebabkan dek bola ni...macam ko gak lah yang.. mummy tak suka tapi nunggu gak lah sampai terlelap...

Teacher said...

tak ske bola sangat..ske reading jerrr

Tijah Lawa said...

lenkali kalu piala dunia mak nak suh carlos g tgk kat kedai mamak. jerit2 gol tu...bleh sakit jantung taw!!!

09892 said...

huiks!...bagus tul dia ni.
nak ikot jejak langkah Tijah Lawa lah..nak tompang sapot laki i nanti...boley gak layan tgk mamat2 emcem men bola ek? bagus..bagus..

Tijah Lawa said...

kan?? agak2 player tu pindah club lain, kita sapot club baru tu plak. kita kan flexible. hahaha...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ni kalu eddie dewanaga baca suka ni

Tijah Lawa said...

eddie dewanaga? mcm penah dengar disebut2 k.ungku tu. nanti mak gi terjah umah dia....

eddie dewanaga said...

super sunday punya match adalah badi saka buat chelsea, tak penah nya senonoh, bengkak dihati tak siapa tahu, bangang betul la scolari, tak pasal2 gua kena kutuk kaw2 kat ofis...

setan punya red devil..!!!

Tijah Lawa said...

wahhh!!! abg eddie sudah datang. bawak rifel lak tuh. mak takoottt nih!!! mak xnak komen apa2. mak nak larik dulu...