Jan 6, 2009

mak ske budak nih!

takde citer best. meh teman akak layan deeper conversation nih. sore minah ni adalah sangat sedap, sangat soothing dan sangat relaxing. terasa seperti berada di atas kayangan. lepak2...baring2. disisi ada seekor ayam bertelur emas dan seorang pemetik harp yang sedang mendendangkan deeper conversation secara unplugged. tiba2 gergasi datang...
.
hohhhh!!! tu dah mcm citer Jack and the Beanstalk!
..
btw, korang try la dengar!!! yuna zarai...norah jones malaysia. kellas ko dik. kalau buat album, harus akak beli yg original nih. worth every penny!!! (drp beli album kak ziana zain tu kan? menanah otak mak dengar time dia tarik high pitch tuhh!!!)

34 comments:

lupekanje said...

saper budak ni???tak do lagu ayam den lapeh ko???

Ungku Nor said...

rilek la jaaaahhh..
ko lom dongar den keroke laie woooo..

buleh tsunami okeh!!

hahahaha ;p

adex sayang semua said...

I KNOW HER...
DAH DENGAQ BEBERAPA LAGU DIA...

YUNA..
ERMMM LAYAN JUGAK MAK SUCAIII NIE...


hehehehe nanti adex g lawan tomoi, adex cari vocab sucai nie ok kak jah..just for u

09892 said...

sape ni?

takde citer best? cube ko try tulis tajuk best je? aku rasa ramai gak follower ko kasik komen nanti dikja...ce terai... :)

Tijah Lawa said...

acik, budak uitm nih. tapi teral buat lagu sindri...

ungku, kalu ujan mcm geju ko lepas2...errr...takpo la kak. kok sbn kemarau sok baru ko nyanyi yo? wakakakak..

adex, tu la. telinga akak ni kekadang very unpredictable taw..

zt, aku tunggu gambar ko la nak buat n3 hoswoming tapi tak dapat2 lagi. upload la wehhh

Cakap Kosong said...

tak penah dengar lagi...kang aku check.....tak sabar nak dengar nih!

Cakap Kosong said...

tak penah dengar lagi...kang aku check.....tak sabar nak dengar nih!

Cakap Kosong said...

tak penah dengar lagi...kang aku check.....tak sabar nak dengar nih!

susudalambotol said...

Yuna memang cool gila :)

NUR ZIHAN NASZERI said...

aku pon pandai nyanyi kak
nnti wat en3 sal aku ye..

lallalalalalala

cokolat said...

kena balik umah nanti baru leh dengar.. bongok pc kat opis ni takde spika!

NieZearm said...

layann.... :)

hOOdedLicIOUS said...

amboi kak jijah..menanah no..susah tu..

linn said...

dia ni agak popular yea nok. wah cemana aku leh tak tau ni. harus dgr kt umah mlm kang.

Tijah Lawa said...

ck, wuish nok...sampai 3 kali ko komen? wakakka...try la layan. best!

hidd, misti dah penah dengar kan? talented kan dia??

zihan, cer test power tengok nok? hahahah

cok, mlm kang ko dengar pastu respon. tapi ko genre dangdut nok..mak tatau ko ske tak nih. wakakaka...

jek, mari layan sama2...

norul, ko minat zz ker dik? huhuuh..mak mintak mahap nyahhh!

linn, aku baru tau nih. tapi salu gak nampak muka dia kuar tem blog hopping...

chronicles of angelzz said...

erkkk kak yuna...
keciknya duniaaa....
xnk komen apa2...

arep said...

tudiah,,, carut sora kakak i...

Tijah Lawa said...

angelz, dah tentu la sama u kan??

arep, akak u kah?? wakakakak... sorry nokss!!!

Sunshine in the morning said...

salam kenal..

yuna memang cool..
music sempoi but cool..;DD

KaSiH said...

baru pes taim tau psl budak ni kak jah..nnti kita try carik dia la..nk suh dia nyanyi lagu 3 kupang...

fickel minded said...

best gilerrr kak tijah..
tima kasih la kenalkan saya ngan yuna ni...

Tijah Lawa said...

sunshine, cool kan?? x sakit telinga dengar...

kasih, takat lagu 3 kupang, meh sini tadah telinga ko nok...kjah nyanyikan..

fickel minded, sama2. akak pun dapat dia secara blog hopping gak tu...

iina said...

waa bgus2 ada inisiatif sendiri nk wat lagu wa respek ler.. n wa respek sama lu juga jah hehehe ;)

iina said...

waa bgus2 ada inisiatif sendiri nk wat lagu wa respek ler.. n wa respek sama lu juga jah hehehe ;)

Tijah Lawa said...

iina, bagus buat lagu sindri kan? xde la lepas hit 1 lagu terus ilang dibawak angin...

tentangseseorang said...

ooo yuna... ada sorang dia guna nick kokokaina

http://www.youtube.com/watch?v=c8YA1yXPMK4

lunaticg said...

Salam...
penah dengar pasal dia ni. takdak masa nak dengar dia ni nyanyi live lagi. Dok sibuk nak pindah pejabat, buat report, kerja etc.

kalau dah ada nama karang, jangan harap boleh dengar suara dia secara percuma.

azreen said...

harus aku pi dengar lps nih....kalo ko kata sedap mmg sedapla tuh....

Tijah Lawa said...

ady, orait..nanti mak cekidout.

lunatig, tu la. sementara stok masih ada kan?? ala..youtube ada maa..

azreen, ko cayer ckp mak nok? hahahah

♥.misz luna.™ said...

huda pn ske yuna..
lps azmie knl kn..

hhehe..

Tijah Lawa said...

huda, best kan dia?

lorongsetia8 said...

Kakjah...Yuna ni ada kuarkan mini abum (EP)....mmg superb lagu2 dia..especially lagu Dan Sebenarnya...


blh beli, ada tulis kat myspace tu....

lorongsetia8 said...

lupa lak, saya tahu sbb saya pegi tgk dia nyanyi ...live..tapi suara tak ubah sejibik sama mcm dlm album dia...

http://lorongsetia8.wordpress.com/2008/10/14/yuna-ep-launch/

Tijah Lawa said...

whooo..nafnaf nih. lama x nampak nok? mak pun dah terhilang link ko aritu. harus letak blk nih...