Feb 13, 2009

copstik dan superimpose...

tadi ABX dtg antar pasel (mekasih yer abg delivery...lama tunggu akak keluar toilet tadi).

dari cok la wey! neves nih! (tengok! dapat pasel pun neves). bukak tengok...yay!!! ada copstik laa. bukan tu jer. siap set table runner & alas gelas skalik. sukanyer!!! copstik tu akak cadang bila dah byk sok bleh la di framekan...gantung kat dining room. misti cantek kann? mekasih cok!!! lebiu!!!

petang tu plak. tengah santai sorang2 depan pc, akak dikejutkan oleh seseorang. dia suh tengok gamba yg baru di edit. kahkahkahhhh!!!! haruslah gelak tak ingat!!!
perhatian semua! superimpose high degree nih! MUKA adalah TIJAH. tapi BADAN & RAMBUT adalah WINA ok! jangan tertipu tuh!!! lagi pun lengan akak ni lagi perkasa dr itu. aku tau ko saket ati tgk aku takde gamba penuh kan ween? sket2 kang tutup mata la, tutup idung la kekonon misteri. tu la...aku ajak jumpa ko jual mahal.

cok, aku tau yang kau tau. ada sesuatu digambar itu yang "bukan" seperti kau dan aku kan? kan? hanya pak yop & pak kalos saja yg tahu. hahahah!!! ampon ween!!! tapi kan...yumekmaidey la beb!!!

opss!!! ada lagi satu budak ween ni buat. jah jolie tomb raider katanya. matik la hjh esah jolie marah kang nihhh!!! tapi mak sker! mak ada pestol, ko ado? huhuhu!!!

35 comments:

kakpah said...

cun kau jah. jumpo rosham nor mosti pokonan nak amek kau jadi heroin hehe

Tijah Lawa said...

kpah, nak belakon enitaim kak. tapi kono poie sodut lomak dulu la. wakakaka!!!!

shija said...

wakakakkakakakkakakkaka!!!!!takleh menahan mak gelak syaiton nengok pic muko ko badan owang laen tu nok!siap dagu runcing ye uolls!muahahaha..(eh!lupo lak kito adik badik mmg dagu runcing kanz!kuikui)

lupekanje said...

amvoii jah...kalah sopiah loren nih jah...

azila said...

wahhhh!!! transform abih kak jah oi!!ni kalo sazah nampak ni,harus kena skolah ni kak jah!! tak tutup aurat nih!!! hahahaha

* yang tak tahan,tang dagu tu! runcing semacam, hasil mak esah ke???hhihihihi

julietchun said...

baik ko ngaku botox ke susuk?

Tijah Lawa said...

Cija, tapi runcing mak ori okes. Runcing ko tu jer buat2…hahah…

Acik, amvoi! amvoi! amvoi! Cikkkk…sopiah loren takpo jgn azwan ali cik. Simpang felda pasoh 44.. (ganti simpang malaikat 44..tak baik kan?)

Azila, tutup aurat la tu…anggap jer tijah pakai wig nok. Hahahaha…


Juliet, errr…mak esah! Wakakakaa….

tipahvogue said...

tetiba aku rasa nak pitam tengok gambo ko disuper-imposekan! huhuhu....*oksigen! oksigen!*

Abdul Wafi said...

lawo2.


best gilak.


ada can la ni nak jadi tom cruise pulak.

cokolat said...

ahhh.. tak koser aku nak panggil ko tijah jolie. tijah juling bulehhhh!!!

benar tijah... barang itu amat berharga! sepatutnya ween kena kasik pump lagi! bukan itukah idaman si piah beluncas? wakakakak...

lebiu jah... lebiuuuu.... lesbosss!

IBU KUMBANG said...

hehehe! x ble blah aku nengok! aku ske gambar tijah juling tu.... kelllaaaaaaaasssssssss nok!

bungaditepijalan said...

amboi kak...
super imposed lg tue.
:)

kakngah said...

jah.. antara pistol mo handbreak.. mano lg ekau suko.... tell me.. tell me...

zarazaznan said...

astaga.....

kak,
tokojut eden kak...eden gosok2 mato
ni hah byk kali boto tak yg eden nmpak ni sohih!!

terjelos kojap eden ne akak lobey vogue dr eden!!! muaaaaahahaha....

hezesuze said...

mmg kelessssss....

Tijah Lawa said...

Tipah, bagus jugak kalu ko pitam pah. Senang2 jer aku dgn cok campak ko dlm simingpul lanai tu…

Wafi, tom krus ker tom & jerry? Wakakaka…

Cok, alaa…buleh la nok. Buleh lak aku kutuk tak hengat ko tau. Aku lak tak investigate dulu tanya badan saper tu…adoiyai. Kena mintak mahap ngan ween nih…hahahah

IK, ko jgn nok. Dapat anak perangai cam aku sok pening paler ko..wakakakaa…

Angie, tapi tak ori nyahhh!!! Hahahaha…

Kngah, err…you know my answer what!!! Wakakkaa…sker tau sudah gaharu cendana puler!

Zz, kalu meet uncle husain tengok misti dia ajak buat video clip tu kan?? wakakakak

linn said...

jah jolie? tergeliat lidah aku nak nyebut. rasa seram sejuk pun ada.

F A R Y N said...

kalau akak jadi pontianak harum sundal malam limo laie jelito..hahaha

kakpiah said...

cokk..piah beluncas adalah redha dgn kemontokan span yg dia miliki..
dan jah..
aku ader 3 pistol.. lebih 1 dari ko..
hahaha..
mak menang!!!!

i.am.belle said...

wah first time aku dengar ada org collect chopstik. hohoho

hapPENING gambo-2 itu. nasib baik ko memang tijah lawa. lalalala....

muadzlife said...

awww....terpesona ai nengok jah jolie tu..pinjam pestol bleh??

cokolat said...

alah piahhh.. setakat span mangkuk ko tu... kena air terus penyetttttt!!!! kan tijah??

tentangseseorang said...

kak baper kali dah ko tukar suar ngan kain nih???? dok kembang jaaa perasan :p

Cakap Kosong said...

jah....aku tau ko punya imaginasi tinggi...apa kata pasnih ko super impose gambar pamela anderson ...tak pun dolly parton....mesti best!

Cakap Kosong said...

jah....aku tau ko punya imaginasi tinggi...apa kata pasnih ko super impose gambar pamela anderson ...tak pun dolly parton....mesti best!

Tijah Lawa said...

Hezesuze, gerabak kelas 3 ker nok? Hahaha

Linn, seram sejuk tu sbb ko baru lepas belasah roti canai banjer 3 keping lepas jogging kan??? Hahaha

Faryn, tanak. Aku nak pokok kemboja…

Piah, takat 3 pestol tapi 1 jer ada peluru…samer je kita piah oiiii. Wakakaka…

i.am.belle, ehh..dah ramai org buat tuhh…tapi nak cantik2 beli kat china nun…

Muadz, blehhh..pestol menan jer tu.

Cok, yer cok….benar tuh!!! bab ni harus aku bersekongkol dgn ko kannn????

Ady, ni misti ko baca sambel berlari ke jamban ni kan?? Org buat tuhhhh..bukan aku yg edit. Wakakaka…

CK, tu nampak sgt cam tak logik nok. ape kater ko buat dulu?? Sbb dr segi kecerahan kulit muka mmg dah suai na dah tu…wina, pls take note yer? Gamba CK byk kat fesbuk wehhhh….hahaha

azreen said...

nok...ko mmg cun sehhh... :-D

adibah said...

nampak manjer je Tijah. Hehe..

Ungku Nor said...

aku pun tau gak JAH..

buleh 'parking ateh mejo' kan? kaann??

hahahaha ;p

~Eila @ Along~ said...

tijah, eden hari2 valentine..kalo tak bergaduh ngan laki la..kalo gaduh..valentine pun tak best...

Tijah Lawa said...

Reen, hins..hins…

Deeb, tu baru aksi sikit tu nokkkkk…hehehe

KD, ko parking jer la mana2 ko suka kak. Jgn sampai ter cakap omputeh dahhh….:P

Eila, hari2 gaduh la best. Hahaha….

iina said...

bg chance ler kek ko jah nk berangan gojes ;)

Tijah Lawa said...

iina, iyo...best gak sesekali memain camnih...

cendawanintim said...

wahhhhh, parcel kita sama sampai...

caya la cok..

gambo superimpose tuh...sabo je lah..

Tijah Lawa said...

kemain cok buat penghantaran ke seluruh m'sia kannn?