Feb 18, 2009

saya, kawan saya dan gambar...(part II)

sambungan dr entry sebelumnya. atas rasa tak puas hati dgn komen korang kan, tadi akak try la gugel...
meh sini sapa yg memandai kata akak posing cam hail amir tu? haa...tgk sket yer? misti tak pass algebra dulu nih. tengok kaki pun tau. kan darjah pencapahan dia lain tu? huhuhu!!
tengok ni misti k.pah ngan abg eh (eh! namo pun dokek2 nak samo la!) teringat balik zaman bercinta mudo2 dulu kan? hehehe!!!
"dindaaaa!!!! kandaaaaa!!! burung pun turut menyanyiiiiiiii!!!!!!!!!"

p/s: parin, ko suh aku letak gambar lelaki kacak kan?? kira boleh la ni yer? apa tunggu lagi, silalah buat screensaver atau wallpaper. :P

31 comments:

F A R Y N said...

kak,ko dah terlepas baca entry aku sal lelaki berbulu dada lebat..nanti kang aku paste kat shoutbox ko kak...
hehehehhe

mugiwara said...

faryn,
ko jgn kata kau tak berdebar2 tgk pakcik tu....

aku tau...

haha...

usaha yg bagus dr kak jah utk kau faryn!

hezesuze said...

fuhhlamak!!! nampak bulu dade la...seksi oiii :D

lupekanje said...

adooiii jah...acik tetibo tokonang nostalgia lamo.....klu sazah pun gewenti tokonang juo...

azreen said...

nok...jap lg aku nak amik gmbar mamat hensem tu buat wallpaper ek... :-)

zarazaznan said...

astaga kak....!!!

tak rera i nok!
ehhh chooopp!tpi jgn memain kak kan, hail amir ni the hottest actor semalaya + hero fofular ya amat dolu2 neh....

pergghhhh,
rambut kembang setaman tu yg buat zz tatahan tuh.

kakpiah said...

bebulu mata aku tengok bulu dada hail amir tu jah oiii..
patotnya dia guna nama glemer 'hair amir..' kan?

iina said...

muahahaha.. adakah itu hero pujaan mu dulu2 jah? ado ko carlos iras2 gitu dan 'hairy' da hail amir hehehehe wakakakah.. walaupun kedarjahan kakinya tak samo ngan kaki ekau.. tapi 'kelebatan' itu ado kesamaan.. peh nie aku leh buekkan hipotesis utk ko tau jah ;)

kakpah said...

botul jah..botul. Gambar itu membawa kembali kenangan lamo akak. Ghaso nak balik mudo lak ha..

adibah said...

Tijah,

Sabtu ni ofis den buat Hi-Tea bertemakan Retro70s.(Aku pening nak carik kasut 70s) Hmm.. haruslah banyak posing2 tayang bulu dada gittew.. Adoiii!!!

@LiYaNNuaR said...

fuhhh... sgt2 oldiest, okkk... ngeh ngeh ngeh...

Tijah said...

Parin, aku dah baca. Wakakakaa..patut ko trauma nok..

Mugiwara, dia berdebar2 la tu. Tak tau la samada trauma atau over excited. Hahaha

Hezesuze, seksi? Aku tak skerrr….

Acik, sazah lagi oldies cik. Dio layan amat jais… gelisaaahhhhhhhhh!!!!!

Reen, yer buat la. Pasni kang laki ko halau suh tido luar nok..

Zz, aku tatahan tgk janggut ciput bawah molot tu. Wakakaka…

Piah, amir-amir ni jgn memain piahhhh. Kocik ati k.pah kau karanggggg….centa hati eh tuuuu…

Iina, tidak sama skali. kok kalos ado mmg dah lamo den cuko sampai licin. Wakakakaa…

k.pah, misti akak dulu ado kasut pletfom toba cam wedges tu kan? Sazah maghin ado tu. Kemain deh begamba mo kasut tu...

Deeb, ko pakai jer wedges nok. Lebih kurang jer tu. Ko gugel image la…byk bleh tengok.

Liyannuar, kannnn??? Aku suka gak retro nih

Monkey D Luffy said...

da tua... hehehe

kakngah said...

hahhaa.. majoriti komen bulu dado. kok n3 yg ni psl posing, lopeh ni entry bubu dado lak yo.... ekau gugel la cam beso....

chronicles of angelzz said...

ala kak da dekat sama da pownnn...
segan nak mengaku plakk hah...
dulu2 mesti peninat setia hail amirr kan...

pecah lobang disitew

kakpah said...

weh.. tak main la kasut camtu. Kasut akak dulu yang runcing kek bawah tinggi tigo inci. Fulamak.. jalan gayo model lagi tu wakaka.. sibaik tak tosombam topi jalan macam ekau marin... kah..kah..

shija said...

encik amir jangan marah,kalau uji betanya.......cepat2 la kawinnnnn!!!yeeehaaaaaaaa..mengeletis kalu dengar lagu tu nok!

hOtMaMa said...

jah ..lagu hail amir & uji rashid tu lagu peberet den dongan laki den kalau pg karaok tu...hihihi...

Tijah said...

Kapten, tua2 la best. Mcm kelapa…hahaha

Kngah, ehh! Cam tau2 jer tau. Kok dah takdo idea centu la jadi eh. bersambung2 cerito eh. hahaha…lopeh ni bulu dado part 3 lak….

Angelz, mana ada. Zaman diia tgh hit I baru lahir taw nox. Hahahaa

Kpah, wooo..kasut runcing cam norkumalasari tu? Wakakakaa…tengok la tak lamo laie kasut tu misti IN blk tu…

Cija, yer. Lagu karok best tu kan?? Lagi satu lagi azie SEKILAS yg high pitch tu. Giler best! Wey..aku kat rumah den.

Hotmama, hahaha. Tu stok amek jln slamat la tu kan? Lagu2 diorang kan takde yg high pitch. Tapi mmg best pun…:P

kakngah said...

agak2 eh la.. memandang an ank kau bebulu koning lobek.. ado harapan tak bebulu dado lobek gak??

cokolat said...

hail amir ni taste gak muda2 dulukan? rambut dia je mak donlaikkkk!

julie^beth said...

tamau la hair amir!! tulun!!

zarazaznan said...

huhu....seremmmmmm zz tgok bulu dada dia ittteeew kak....

NEXT................!!

kak, minte ijin buat ad dlm ni leh tak???? pweeety pweeety pls...

p/s : sesape yg brminat utk mmbeli beg tgn wanita brjename gucci/AH/prada/etc leh kontek zz ok. tq tq tq kak. i lap u, muaaaahahaha..

Tijah said...

Kngah, mano ado kak. Koning den pun dah trim dah semlm pakai bonang tu. Dah lawa dah skrg. Wakakaka

Cok, mak pun doklaik rambut dia. Tapi muka cam ok per kan??? Hahaha

Julie, abes nak saper? Amir raja lawak itu kah?? I'm corry!!! Wakakakaa…

Zz, haa…mcm ni la aku suker. Kalu mintak ijin jgnkan adv handbag, ko nak jual kereta sekali pun mak ijinkan. Wakakaka…pls adv kat cbox yer. Sini org tak nampak sgt…

KV said...

huk huk...sheksi ny ahail amir jah. Tak terguda kah?

MasNurin said...

jah, sazah jamilah minat tak ngan hail amir tu? Aku tak minat, mak aku minat lah kot.Geli aku nengok budu dada dia tu.

Tijah said...

KV. tidakkkk sama skali. hahahah

masnurin. tak. sazah minat amat jais nok. hahaha. bulu dada tu geli ek?

Ungku Nor said...

weiiihhh..yang lagu dindaaaa..kandaaaa..tu seripah aini nyanyi mo broery la weihhh..

den lalok kok donga Gurindam Jiwa.

"lelaki perempuan..kita..terima sajaaa..rahmat dari Tuhaaaannn..itu yang utamaaaaa.."
wiiiihihihihi

Tijah said...

ungku, hikhik. den pun tak perasan. maklum la...den mudo laie. larikkkkk!!!!!

lupekanje said...

eskues mi, tijah....baek ko tahan ungkunor tu dri nyanyi kat sini...kang banjir bosar kang...acik tk dapek la nk bokalkan bot laju nak slamatkan ngkorang smuo...heheh..
ungkunor...peace...nnt kita karok sesama yekk...hehe..lamo tk buek janji palesu nih.

Tijah said...

acik. takpo cik...mmg boto ujan dah kek senawang nia ha. osah mujarab eh. dah 2 minggu koreng kontang nih. hhahaha....