Mar 25, 2009

ku cari damai di hati. sekali terluka sampai bila terasa. (part 1)

10.30 mlm. usai sudah urusan itu mereka pun berehat. sejurus kedengaran perbualan 2 insan...memecah kesunyian...
.
isteri : bang...
suami : yer?
isteri : tanya sket?
suami : apa dia?
isteri : ada rasa lain tak tadi?
suami : rasa mcm mana?
isteri : rasa lain la. err...compare dgn sebelum2 ni??
suami : mmm...takde plak. sedap jer! macam biasa...
isteri : owh! ok. nasib baik... (sambil tersenyum)
suami : kenapa?
isteri : takde apa. saja tanya...
.
senyap. cengkerik berbunyi! katak join sekali. dan mereka...sambung tengok tv. (to be continued...)

46 comments:

kakngah said...

persoalannya...
apa yg ada rasa lain tadi????
misterrrriiii......

kakngah said...

den first. yeay!
dh kuar siap msk lek.
kehkehkeh!!!

nana said...

suspennye...part 2 pls...
x sobar den nk baco nih..

++OPEN ORDER FOR ANY ITEM FROM UK++

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe..
kat sini pun ada wabak 1st..^_^

hehehe..
kenapa entry ini seperti double meaning gak eks?
hahaha~

kakpah said...

jah, kau mo carlos buek eksperimen ko (hik..hik..)

paRi-paRi sYurGa said...

eerrrmmmm....
errrr.....
eerrrrrmmmmm...
errrrrr.....
errrrmmmmmm......


apakah?

09892 said...

isteri tu taruk somthing kan... dlm masakan untuk suami dia kannnn?? .... tataula apa something tu ... xtra cheese ke ape ke la ... tukar jenama sos ke ... tak pun guna serbuk kari yg dah expired ...

kakpiah said...

cepat jah..
sambong!!

ko nih anti klimaks la jah!!
wakakakaka!!!

KV said...

wah, misteri ni!!!
ko masak apa jah?

jiejah d'blogger said...

uikkkkkkkkkkkkkkkkk????
jeng jeng jeng ..apakah rasa itu??

Ma_sUyinFiqah said...

ekekeke aku tamau keji. Ko masak pe lak kali ni jah?Alah, rahsia2 plak.

tasikmerah said...

jah... ko jgn nk buat n3 mencarut ye...! hahahaha...



.

@yue said...

eeuww..btul2 mencari damai dhati nih..heh!

cokolat said...

apa ni?
cam haremmm jer citer tak habes... blah la ko!

muadzlife said...

apekah??motip??!!

susudalambotol said...

nak jugak buat telenovela :P

shija said...

"suami : mmm...takde plak. sedap jer! macam biasa...
isteri : owh! ok. nasib baik... (sambil tersenyum)".....ni mesti gulai ikan mo potai kikih kanz!(mak positif thinking nok!ahaks)

rizz said...

apekah? hahaaa

*Miss Geli^ said...

kak jah,
seperti biasa, kepala ai memang tak pernahnya suci..selalu memikirkan perkara yang "sedap"..

tapi kali ini, ai terpikir pasar mackeral masak lemak..adakah ko tambah belacan untuk menyedapkannya?

laki ko ni hati batu la tijah..takkan dia tak pasan rasa belacan?

Teacher said...

Not so nice to make us wait for what will happen next! CEPAT TIJ!!! APA DIA NI????

09892 said...

Mate, tetiba aku rasa mcm si isteri tu nak santau suami dia aaaa...kau rasa? ...

Mate...free today?
(wahaha...saje je nak borak2 ngan mate kat blog Tij.....kakakaa)

mamarempit said...

sambongan minggu dpn la jah...biase cite tv kan centu

sheila said...

apa urusan laki bini tu?

1) lepas makan malam?
2) lepas menari poco2
3) lepas bergelumang hohoho...

saspen ni

sheila said...

mamarempit,
kalo sambung minggu depan..nanti aku stress...hahahha..lama gile nak tunggu ni

atty's said...

ekekkekeke..apa lor yg lennya..seblom ni masak lemak cili api ayam..malam tadi masak lemak ikan ko?/

julietchun said...

cepatla sambung weiii, aku dah malu nih,hahaha.

Tijah said...

alaaaa....korang!!!!

esok la ehhh????

mak letih niiiiii....tak larat nak taip!

heheheheheheh...

Ma'am_Chelsea said...

Uik..

Pe tjadi sterusnyer?

Ngehhhh3x...

yuyee cap limau said...

kak jah..copek la den xsabo nie hah nk tgk smbungan nie..ibarat terlekat biji guli xdpt minum air hbis mdu sepah dibuang nie..

karimsingh waliya melaporkan..hehe

drizzter said...

ni level 18SX ke 18SG ni ..

laen macam bunyi nyer haha

azreen said...

manjang je letih ko ni jah....lain kali jgn buat citer sambung2 tau.....letih nak tunggu episod ke 2 pulak....

paRi-paRi sYurGa said...

kak jah saje jer ni buat saspen...
saje je nak kitorang t'tgu2 kan?
saje je kan?
kan?
kan?

||alis|| said...

tak suspen, bukan kakjah...
tak kakjah, bukan suspen namanya..

haha!
i likeee...

meowww.....

cj7 said...

jah,den nak jadi heroin buleh?

mummysya said...

jah...cepat jah, cepat.... (sila baca dgn nafas yg laju)

Cepat jahhhhhhh....

Monkey D Luffy said...

sedap?

adibah said...

ko masak apa Jah? huhu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

citer antu ke ni??

qishie said...

kak tijah..
wajib buat sambungan!

heee..

HappyIrfa said...

APA YG LAIN?MINUM JUS BIDADARI KER?HEHE

TuanPunyaBlog said...

cepat wat smbungan nyer wehh..
harussssssss

iina said...

ko mmg suka wat konspirasi kejam wakakakah.. layan yolah.. den tak kisah yo.. makan ko.. ehem2 ko.. gitu2 ko.. apo2 lah wakakkaah

linn said...

eleh...tu mesti masak tak buh air asam tuh. wat saspen je ko kan.

afiq said...

nme pon mkcik..harusla susu cap gntung basi....opss terlaser sudeh...

Teacher said...

mate.. kalau bini dia nak santau laki dia.. go ahead.. mesti ada sebab dia nak buat lagi dia gitewww

Ms AiReEn MoHd said...

Macam siottt jer kak baby neh...muahahhahaha gelisss nyer aku...