Mar 24, 2009

tutup la lampu tu bang...

ok.
diajak bergelap kaedahnya...
8.30pm sampai 9.30pm...
mmm...
nak buat apa ek sejam tu?
ada cadangan?
.
cubaan membuat tajuk kontroversi seperti dia!
hahaha!

57 comments:

Che An Naszeri said...

sojam ye kak..

er..er aku senaman kak

Che An Naszeri said...

hahhaaahha..aku pes aku pes..ko bagi adiah kak..makeober ke hape2 lah

Tijah said...

senaman? huhuhu! nak hadiah? bleh! aku tolong sponsor org...kalu ko rasa cam nak pukul sundel tu. amacam???

Ms.Lilies said...

bleh main nyuruk2 sama En Carlos kak wakakakaka

Che An Naszeri said...

pukol ke kak..kalu aku request kill kill die die leh ke kak

||alis|| said...

nasib baik dia soh sejam jer.. kalau berjam-jam.. haa.. sapa nak jawab? sapa?

hehehe..

cokolat said...

kalo aku sejam tu aku manfaatkan sepenuhnya dengan pelbagai aksi yang global!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Tijam..
aku perasan ada link aku di situ..
hahaha~

ala..gelap2 lah romantik..bleh buat tu..bleh buat ni..ko bleh raba2..err..maksud aku, kau raba handphone la~

KV said...

aku nak wat senaman perut lah jah. Berapa saat dh rasa nak pengsan. Cemano? Ni sejam ni. Nanti aku pikior benda lain.

jiejah d'blogger said...

aku naif .. x de senaman cam korang.
buat candle lite dinner laaa hahaha

*Miss Geli^ said...

ape lagi kak Jah, bagi la anak makan ubat...main la kejar kejar ngan laki lam umah..
paling afdal, naked..fuh!!

ala, tak yah tarik langsir, biarkan..orang luar bukan nampak..gelap katanya..hahha

yang pasti, kol 9.30, aku nak tengook WHOSE LINE IS IT ANYWAY kat 711

Tijah said...

lilies, nyuruk2?? ala...kalu ber-2 best la. kalu anak aku nak join skali amacam? hahah

zihan, kill kill die die?? err...tunggu aku bincang dgn peguam aku angelz & esisten dia kak cok bulbet ok?? (bulbet = buluh betong) wakakaka...

alis, kaluberjam2??? hikhik. kita diskas kat ym jer la ek??

cok, hahahaha. ko mmg sgt globalisasi nok! aku sangat respekkk!!!!

zara, yer...mmg engkau lah itu. hahaha. a'ahkan? hphone aku kan nyalaan dia terang...

kv, mari kita pikir sama2 ok. nati share idea eh??

jiejah, aku pun NAIF gak nih. tu pasal tanya pendapat korang apa nak buat nati. hahahaha

Cik Pah said...

kawan aku kawin ari tuh, sian lah dia acara bukak hadiah yg dapat tu suma dlm keadaan bergelap..

Hidemichimomotani said...

Sapa nak join aku main spirit of the coin sempena malam bergelap?

rizz said...

senaman dlm kelambu.hahahhah larikkkkkkkkkkk

@yue said...

9 bulan kemudian, jumlah kelahiran meningkat!...wakakakaka...

tentangseseorang said...

lampu ja??
tv? radio?
ekon? kipas?

muadzlife said...

heheh..ko buek tanyo laks...

sian atok..mano dio nak duduk tu..ko jgn nak main koja2 lak..jago atuk!!

Che An Naszeri said...

okeh....koling2 angelz n kak cok bulbet itu sesepat kak..
aku nungguin


yele..jaga atuk nuh kak oi time golap2 tu..
karang die kuo umah karang pi kl..die ingat masuk bilik rupenye da nek komuter..haaa

paRi-paRi sYurGa said...

cem dpat adik ler gamaknye yer kwn2? hehehe..


chaiyok...chaiyok kak jah meletop!

:: AYU AYUMiE :: said...

aku raso kan... kalu takat sejam... takkan cukup punyer utk Tijah & Carlos... mau 3 jam baru ada chance Cem nak dapat adik...muahahhahahahhahahahahha!!!!!!!

HappyIrfa said...

ehem2..hehe

kakngah said...

mari kite menjahit berjemaah selama sejam.

mugiwara said...

iye ke nak tutup lampu sejam bermula 830 malam?

rasa rasanye sampai sok subuh baru bukak balik neh~

Tijah said...

c.pah, alahh..bukak adiah tu esok2 pun xpe. hahaha. tapi misti dia bersyukur sbb tetamu blk awal kan???

hide, aku nak! aku nak!!! hahahaha

rizz, senaman? mcm mana tu?? hehehe

ayue, pewiitttt! alhamdulillahhh...berkat bergelapp!!

ady, semua2 la...switch off main power terus. :) ada bran??

muadz, kena tutup pintu bilik atok siap2 la kan?? haha

zihan, pastu tiba2 atok cakap nak cari nenek baru. haa...

azreen said...

tido je la nok....tak pun ko main la gentil2 ngan si carlos.....kahkahkahkah

Tijah said...

ms.geli, takyah tarik langsir? abes kalu terbabas sampai sejam lebih amacam? tem tu lampu dah bukak. hahaha

pari2, aminnn...kalu jackpot, aku blanjer ko makan di las vegas. hahaha

ayu, wuishhh! dah tua2 ni kan....mak tak larat dah nyahhh!

irfa, pikir apa tu? hahaha

k.ngah, err...takkan menjahit dgn gelap nok? hahaha

mugi, hahahaha!!!! ko nihhh! tapi bagus idea tu. jimat letrik kan?

julietchun said...

sejam je? nak menguap pun tk sempat.

mamarempit said...

begelap????

Bek kite berkhalwat....tp bukan ngn laki kite la...

Amek tasbih...ratib la jah...ala2 kiyamulail la...ok tak???

shija said...

nok!ko takyah nak susah2 bergolap bagai nok!tem tu mak ado kek umah ko,nan sompek ko nak ringan2 mo carlos k!mak perati nok,ulang lagik....mak perati nokkk!miahahahaha

Monkey D Luffy said...

matikan lampu... memang JIMAT TENAGA LETRIK... tenaga MANUSIA pula dikerah... kekeke

kakpah said...

Yo jah, kito sumo nampak kobaikan e kan? Tapi nampak tak koburukan e. Kito dah war-warkan nak bogolap taim tu. Ponyangak-ponyangak kek luar nun dah mengwar-warkan pado kaum korabat e yang banyak rumah nak bogolap taim tu. Lu pike la sondiri.....

chow... tongah gilo moroyan lai ni..

shija said...

ops,lupe laks!aku mo shana pon support kempen ni nok!sokong jangan tak sokong!malaysia boleh!!yeeeee huuuuuuu..

ASE1 said...

erm .. saya pun belum terfikir ,apa yg nak dibuat masa tu ek ! mungkin ......

My Spirit Finger said...

x boleh nak bergelap la kak jah. nak tgk bola. huhuhu..

peej said...

bukahkah ada konsert akedemi fantasia...dorang pun bergolap ke??
pija maybe time tu otw blk from melaka to kl..mcm mana..nak bawak kereta x boleh pasang lampu kah??? ;p

cendawanintim said...

ko jogging atas katil jer nok...

Tijah said...

juliet, apa kata sejam tu ko pegi skodeng umah YB lagik? huhuhu...

mamarempit, ko sorang jer bg sajesyen yg bernas sket nok. hehhee

cija, err..ko nak dtg ko?? ok...bawak satay ok? tanak pasa mlm..nak samuri punyo! ayam & kuah lobih!!!

kapten, atok luffy kerah tenaga neneknya lisakah? :P

k.pah, takpo kak...sey dah stenbai pisau potong daging tu. apo2 kang paok yo...lopeh tu cakap...opsss! m corry!

cija, apolak? kau dah boli dapo letrik ko? hahaha

Tijah said...

ase1, kita fikir sama2 nak???

dzaza, ko minat bola ek?? err..aku minat player jer. mana2 team yg berplayer ensem..sumer aku sokong. bleh? :P

pija, err...boleh!!! 1 jam tu ko pegi duduk diam2 kat mana2 r&r. makan eskrem ke, minum kopi ke. jgn la bawak keta tutup lampu...eksiden kang bagaimana? sapa nak update blog? penting tu..

cend, ahahaaa...mudah2an berjangkit penyakit ko kan??? i like!

adibah said...

Jah,

Tutup lampu, pehtu pasang pelita ayam...very the kinky, nok!! <--- ni kawan opis aku yang kata..huhu

iina said...

pe susah ko poei lah umah yg tak bergolap tuh.. poei shopping complex ko.. lepak gerai kek senawang ko.. jusco ko

Alah byk bondo leh buek lah.. dio suh tutup lampu yo kan.. bukan tutup tv ko dvd player ko.. radio ko.. notebook ko.. so byk bondo lain ko leh buka wakakakah

Sha said...

lampu yo....
yg lain blh buka?
hahahhaha

~ NANA ~ said...

hah..pelagi jah...ko harus penuhi dengan latihan gusti...gusti lengan volehhh..hahaha

IRA said...

ajak jiran2 1 taman perumahan main galah panjang dlm golap.

Cakap Kosong said...

dalam2 gelap tu....nak gitu2 pun boring, sebab mesti panas.....!!!!

Tijah said...

deeb, ye ke kawan ko kata tuuu?? heheheh. tak nak ngaku la tuu...

iina, kendel lite dinner pun best gak kan? romentik tuuuu...

sha, bukak apo??? hahahah

nana, gusti lengan tu caner nok? ajar la skettt...

ira, kang teraba benda yg bukan2 mcm mana??? haaa...

ck, gitu2 apa nok?? mak tak paham. mak naif nihhh...huhuhu!!!

Ma_sUyinFiqah said...

28hb ni bukan ada konsert af ke nok? Alah miss setengah jam kalu tutup lampu.

tasikmerah said...

kita main sep-sep la jah. ha ha.


.

Teacher said...

COPULATE...FOR AN HOUR... IN THE DARK... WHAT ELSE TO BE DONE BUT THAT?

sheila said...

turn off the lite..
turn on the fan (dia x kata off fan kan..)
lite on yr candle..pehtu bueklah candle lite dinner..

asyik nak pikir biru2 je..
(aku kene pikir ni kak..sebab bendera aku berkibar megah ni..) jeles jeles

Tijah said...

mas, ala...1jam tu baru intro ac gedik tu...

tm, sep-sep ke? jit-jit semut pun ok...(sila hayati seni kata)

tic, copulate tu ape tic?? hikhik (buat2 tak paham..)

sheila, wakakkaaa...patut aaahhhh!!! aku ok..bendera PAS. oppss..

cj7 said...

jah:cuci lampu umah den jom

@LiYaNNuaR said...

nok.. pd ketika itu kan nokkk... kami sdg heven2 mnikmati majlis potong kek tauuu... cemana kalo kena totop lampu nihhh... kang silap potongggg.. naya oooo

Tijah said...

cj7, den bz la tem tu...hahaha

Tijah said...

liyannuar, ok la tu..lilin kan aderr...hahahah

afiq said...

main sorok2....huarghahaha

Tijah said...

afiq, yushadap! hahahaa. ko mana pegi?? masuk sini lambat???