Mar 21, 2009

Terkini...

Dari sini...

Dimaklumkan bahawa isteri kepada En. Suhainizam Sulaiman dari Bahagian Perkhidmatan Gunasama ICT (BPGICT) telah melahirkan seorang putera pada jam 6.00 pagi tadi (18 Mac 2009) di Hospital Putrajaya.

Namun dukacita dimaklumkan putera beliau telah kembali ke rahmatullah sejurus selepas kelahirannya. Putera beliau akan disemadikan di Seremban selepas selesai urusan pemandian jenazah di Hospital Putrajaya. Takziah diucapkan kepada En. Suhainizam sekeluarga dan semoga beliau tabah menghadapi dugaan ini.

Sekian, harap maklum.
_______________

Ibu bersebut adalah Jill. No latest update yet. Akak pun baru tau thru blog Nizam ni tadi. Al-Fatihah buat almarhum anakanda yg belum sempat acik Tijah kenal! Kepada Jek & Jill...harap tabah dgn dugaan ini. Allah saja yang tahu apa yang terbaik buat anda berdua!
.
Al-Fatihah!

24 comments:

♥.misz luna.™ said...

al-fatihah..

kite sume tak tahu kuasa tuhan..
hanya-Dia sj tahu baik burk stiap kjadian..


mungkin ada hikmah..

linn said...

innalillah...

lupekanje said...

Takziah buat keluarga tersebut. Dari Allah ia datang, kepada Allah ia kembali...dan sesungguhnya Allah yang Maha mEngetahui segala sesuatu yang ditakdirkanNya.

kakpah said...

tahziah untuk keluarga. Alfatihah.
.
.
.
.
Antu kau jah.... tambah soram den nak datang sini....

Corey said...

Takziah untuk keluarga. semoga bersabar atas dugaan ini. Ada hikmah disebalik semua ini.

Al-fatihah

mugiwara said...

bagusnya dia...
pergi dgn hati suci...

kalau jmpe acik tijah, taktau dia jd apa....


al-fatihah~

iina said...

Innaliliah.. salam takziah..

julietchun said...

walaupun aku tak knl tapi aku ttp nak ucapkan takziah. Syurga tempat anak itu.

rizz said...

al fatihah...

Monkey D Luffy said...

alfatihah :(

Cakap Kosong said...

alfatihah!

adibah said...

Innalillahi wainna ilaihi rojiun..

Kadang2 aku terfikir gak Jah... am i strong enough kalau benda2 ujian Allah yang begini jadi kat aku.. kan?

Al-fatihah

Aspalela said...

salam takziah untuknye.......

*

*

*

*

*

kak Tij...kok seram gitu aspa tgk mata mu itu weh!!! tuko la mato doremon ko, nobita no, sasuki ko....

atty's said...

takziah utk jill & family
al fatihah..semoga tabah menghadapi ujian dr nya yg maha esa..

Hidemichimomotani said...

Salam Takziah buat Niezam dan famili.

azreen said...

salam takziah buat jill sefamily....smga dia tabah menghadapi dugaan yg berat ini....

cokolat said...

takziah untuk jill dan suami...

yuyee cap limau said...

takziah alfatihah...

tasikmerah said...

alfatihah.

moga tabah ya.


.

Signorina Syima said...

al fatihah...

anan sulung ke tu kak jah??

Tijah said...

terima kasih semua!!!

alfatihah...

shija said...

Innalillahiwainnailaihirojiun,
Al-Fatihah!takziah buat kak izzu n hubby.

*tekejut time ko mesej aku ari tu nok!sedih aku ngan shana bile dpt tau brite niek,:(

09892 said...

kirimkan salam takziah aku buat kawan kau tu....

al-fatihah...

NieZearm said...

terima kasih semua.... :)