Apr 20, 2009

isnin!



korang ni sukasuki je rekues suh update kan? apo kau ingat ni kodai tomyam? wiken la wey! kasi can la akak kau ni bergelumang bersama femeli plak!
tapi takleh tahan! last2 update gak! hikhik!
mcm biasa la eh? entry adalah tidak berilmiah kerana diupdate secara terpaksa! (macam la entry2 seblm ni nolejebel sgt ponnn!!!)
maka saksikanlah transformasi ini!
before
after
dijamin keberkesanannya dalam tempoh 7 hari. iklan adalah kerjasama yun nam hair care dan fair & lovely (pemutihan tanpa pengelupasan).
ok! dah update!
happy monday!!!

61 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

kak!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

yosh!!

giler ahh nak dapat 1st and 2nd nih!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

ok..skang..transformasi ke-3 plaks..

hehehhe~

happy monday kak!

CiK AiDa said...

haha..nie punkira update ek kak..???tp po lak cam lain yor ghoman eh..

peej said...

mcm2 kau ni kan..tp aku rasa dia lg ok gelap kot..
bila putih nampak mcm keldai pulak..

matiklah kena tembak ngan sniper sebab kutuk president us.. ;p

iina said...

ko nie jah suka suki yo memutih muko org yang hensem hitam manis tuh.. kang sok ko kono tangkap ngan fbi baru ko tau wakakakah..

lupekanje said...

wahhh tijah...sungguh ilmiah nih...
adalah sesuatu yg tidak mustahil apa bila Pres Amerika ini bertukar kulit menjadi kulit putih. ..ala..macam michael jack tu. Takat menggunakan F & L...tk ada masalah bagi Mr. Pres nih...
hampeh ko Jah..tk eklas mengapdet...hehehhe

shuzana said...

lawak lawak..ahak..!

dcrysz said...

Ala someynya.... skema sunguh rambut dia...ish ish ish

Begitu berilmiah Tijah!!!

afiq said...

aku nk sekeh pler ko blk kak!

Yunus Badawi said...

berapa ko dpt dari F&L Tijah? hehehe

adibah said...

Jah, idung dia buat kat mana? Apakah yang dia makan hingga idung dia pun ditransformasi jugak?? huhu

KV said...

nok, dia tak makan tempe kah?

Ma_sUyinFiqah said...

mak tak suka yang putih2 ni....yang itam itu tetap idaman kalbu. Hahaha kalu laki putih rasa cam tak best jer. Muahahaha

Tijah said...

zara,
yer..

zara,
kau lagi? hahaha

zara,
tu jer ko nak ckp? hahahah

aida,
apolak? kan ok tu...putih cam mekel jeksen. hahaha

pija,
putih cam keldai? hahahah. kecik ati org putih2 ko. kalu ko lama x update sok aku tau la. ko dah kena tembak dan masuk berita aljazeera.

iina,
tangkap lahhh!!! tijah halimunan ko tauuu!!! hehehe. err...pm britain sapo ek? lupo lak nak amek tau...

acik,
tapi cam sesuatu yo ghoman eh kan? ntah sapo la buek iklan tu...

shu,
gelak! gelak! gelak!

Tijah said...

dcrysz,
ilmiah kan?? rambut dier ada cam samivell tak? hikhik

afiq,
aku sekeh paler ko balik kuat2 sampai ko terlentang depan masjid kg batu.

yb,
ada la. dlm 1.5M. hikhik

deeb,
idong dier buat kat klinik kat ampang. yg tempat org sedut lemak tu. hahaha

kv,
tak. dier makan taufufa jer. tempe khir toyo dah booked dulu...

mas,
mak pun sker kaler dark coklet nih. tu pasal blog mak pun itam kelabu gittew!

09892 said...

i am bbbbaaaaccckkkk!!!

eh? ko lama tak update ke?
aku tgk cam ok je, cam banyak je citer2 yg menggeletek perut, sampai jenuh la aku nak catch up nih...???

tentangseseorang said...

motif entri????

||alis|| said...

kakjah weh.....





bha ha ha ha..

baharuddin.

ha, itu komen paling tak berilmiah dari aku. sekian.

kuIna Jentayutiara said...

tak berani a... takut terlebih putih & lawa.. ramai tergoda..

yuyee cap limau said...

ape ke hel nye pakai pairnlobely nei tetibe rambut jadi pnjag kak jah??kuase kimia yang berganda2 ka??
eh cam tu nk terai la..

mrblind said...

hensem...ahhahaa..

Masayu Ahmad said...

senyum2 saya dibuatnya di pagi hari

Mama-Danish & Sarah said...

BANYAK BETOI IDEA KO YA JAH.

rizz said...

hajrnya pkai fair n lebli muahhahaha

tasikmerah said...

kihkihkih... kocik ati eh jah. khikihkih...



.

izman said...

suka hati ko je.....

julietchun said...

bagi ler baby jah peluang bergelumang ngan famili. Errr,famili? Sesuatu jer,kekekeke.

Tijah said...

zt,
back?? ko dr mana? makan nasik lemak? hahahaha. aku tgh risaukan kawan kite kat india ni hah!!! aku ingat ko pegi teman dier.

ady,
motif...sesaja. bleh? hahaha

alis,
sapa baharudin? tokey kedai runcit tempat kau yer?

kuina,
ok. kita bersederhana saja ekk?? hehehe

yuyee,
takk. kan penaja yg berlainan tuu...

mr.blind,
ko dgn dia mana ensem? (sila jawab dlm hati saja...)

Tijah said...

masayu,
semoga pagi isnin anda ceria sentiasa... :)

ain,
menulis yer. tapi kalu bercakap aku cepat kering idea. hahaha

rizz,
ok per. salman khan pun pakai brand yg sama...:P

tm,
takpo. dio tak tau. hehehe

izman,
ingat nak buat n3 pasal si bibir merah. tapi tada brani. nati masuk ISA. hahahah

juliet,
famili? yer...famili. ko ada maksudkan benda lain kah? hahahaha. sesuatu tauuuu!!!!

My Spirit Finger said...

monday moron!!

kalau pija hidup lagi mesti kena hantar teluk guantanamo.

konpem tauke fair & lovely jadi billionaire, kalau betul2 mujarab la.

~LIZA~ said...

hahahaha! ada2 aje tau tijah ni..

faza said...

akak!!

sangat meletopp pic2 obama 2..pueh menahan gelak kt dlm opis nie ha..adeh..

Yunus Badawi said...

senang2 ko boleh dpt 1.5M? Aku pun nak jugaklah mcm tu tak payah susah mcm sekarang huhuhu

missgigikumancung said...

ahahhaa... lawak tol!

SHIMI said...

gila..
aku pakai fair n lovely tak jadi putih pun..
tapi made in africa la...

dcrysz said...

a ah laaa Jah...ada stail sam*****u laaa... hik hik...

Sungguh skema skali!!!

ashley said...

Jah,
engko selayaknya JADI DUTA pair n lobaly..
kalau ko dapat tuko muka OBAMA jadi hensem cam OSAMA lagi canggih jah..

Hidemichi said...

samalah...aku pun cuti weekend... aku ni bukan mudah terpengaruh dgn iklan mcm ni!hehe.

09892 said...

eh..kan dah bitau aku keluar kawasan(Luar negeri, dlm negera jer)...
Tak, aku tak teman Tic. Dia kan insist nak gi sensorang

ku tak sempurna said...

muehehehehe..

aku ttp suka dia sblm transformasi..

ayoyo... sgt tidak macho..

muehehehehe

KaSiH said...

ahaha hebat la ko kak...buat gamba aku pulak kak camni...tp tanak fair n lovely...aku nk pki temulawak je...

atty's said...

adui tijah oooi..nak tergolak akak..
nie kalo botui iklan kat tb..mau laku..fair & lovely nie

Diva PariTs said...

kak tijah, pakai tang muka ka tang kepala? rambut pun ble lebat skali ker ker ker. haha

LARIKKKKKKKKKK

Tijah said...

dzaza,
alah dak pija tu. takyah jauh2. teluk intan pun ok. konfem dia melalak2 mlm2 rendu kat marina monroe dia. hikhikhik. suka plak aku nama tu...

liza,
yer. google kan mcm2 ada. hehehe

faza,
kalu kena buang keje jgn salahkah aku. hahahaa

yb,
aku berangan jer la bang oiiii!!!

ct,
sila update blog anda. hahaha

shimi,
ko pakai letak kat mana?? hahahaha

dcrysz,
tapi tang depan tu kurang tebal sket la kan?

ashley,
kalu muka obama jadi cam azwan ali amacam? ok tak? hahaha!!!

Tijah said...

hide,
tak terperangruh ker? aritu org kat penaga ngadu ckp ko borong stok 6 bln terus??? hahahah....

zt,
owh. aku harap dier blk in 1 pis. berani tul minah tu taw...

kts,
errr...bagaimana kriteria jejaka idaman anda yer? boleh saya tau???

kasih,
temulawak tu apo bondo eh? dia cam raja lawak ko? siriyes tak tau nih

atty,
kan?? habes la pasha sanda takleh sambung kontrak...

divaparits,
dia mmg gitu. sapu 1 tempat efek satu badan. merasa bebulluw lite2 weh!
*anak ko aku nak geget2!!!!!

linn said...

ko konfem ke jah gitu sekali efek fair and lebely tuh? aku ni dah agak2 itam dah nih. nak transform jadik putih melepak laa plak.

celotehcomel said...

kah kah kah...
saya ni selalunya silent reader kak jah je...+ selaloo mencuba resepi2 kak jah....

tapi hari ni x leh tahan gelak tgk entry ni..
lebih2 laie gambo obama tu....

happy monday...

Tijah said...

linn,
yer. ikut iklan dier lebih kurang cenggitu lah. :P

celotehcomel,
tengs. jgn la silent2 lagi. mari la join sekaki cerca disini...:D

Monkey D Luffy said...

boleh percaya ker? ;p

Cakap Kosong said...

jah !!!! ko igt obama tu baac tak blog ko jah? tak lama lagi meti dier lantik ko jadi imej konsultan dier kan!!! jangan lupa kt aku jah!!!

Tijah said...

kapten,
bleh kot. sbb dier ada money back guarantee.

ck,
woohh! nati dtg la lawat aku kat white house yer? bilik aku sponsor...

arep said...

tertarik la ngan iklan ni.. nak cubaaaaa

09892 said...

1 pis...yeah aku pun harap cenggitu.

Kalau tak, kita repot kat mamat yang dah putih sbb pakai fair & lovely nih... tetibe? ape ade kena mengena? kita bley mintak tolong dia cakap kat FBI ke apa la nanti kaaannn....

cokolat said...

nok.. ko kena saman nanti!
tapi siyes futehhh... :)))

tang rambut aku tak tahan tu...
wakakak!!!

Tijah said...

arep,
cubalah. pastikan pakai rata2 yer? nati muka belang2 pulak. larikk!!

zt,
yer. 1 pis. mmmm...apa la dia buat skrg ni agaknyer ek? jgn2 tgh menari2 dlm hujan tak??

cok,
saman? nati aku cakap ko yg provok aku suh buat. amacam?? aku dah baca offline msg ko tadi. hahhaha. cam shelaker kan org tu?

cokolat said...

yer.. mmg macam shelakessss! aku tade kene mengena lak nyirap niiii! apa ntah lagi ko...

Tijah said...

cok,
tak kira aaa...alang2 berkawan biar sampai ke pangkal lengan. hahahaha.

green apple said...

apekah kaitan pakai fair n lovely tetiba ada rambut, tijah?

belah tepi yang aku tak tahan tu, terbenam nafsu syahwat aku.

bOnda said...

har har harun! lawak bebenO Obama rambut cam dOnald trump.. =p

Tijah said...

di,
errr...aku pun moskel. adakah selain memutih fair & levli jua meransang pertumbuhan reroma?

bonda,
eh tak! doneltram tang depan tu nipis skettt!!!! hahhaha!!