Jun 10, 2009

apakah...

oh!

apakah ini petanda bakal berakhirnya zaman kegemilangan empayar tijah di arena pembloggingan seiring dengan kejatuhan rejim khmer rouge di cambodia?

ini siriyes!

tatau nak update apa dah nih...

tapi takpe...

esok nak jumpa client, jumpa kawan. harap2 ada cerita sensasi balik nanti. hehehe!

gila kentang kan? mengada2. takde benda nak update pun nak ngadu kat sini...

khmer rouge leader. walaupun kau kejam, bibir kau tetap menarik perhatian. mungil bak bibir lisa surihani. oles dgn lip-ice kah?

itu saja. gudnite & switdrim!

46 comments:

AZANI said...

kau belum tengok bibir mungilku lagi..

peej said...

sama la..dah x tau nak update apa tijah..mmg zaman kejatuhan empayar betul..

iina said...

hahah takpe yang mungil itulah yang cun wakakakah

lupekanje said...

bibir gitu orgnyer cengey....dan cerewet....
acik pun tgh beku idea nih.

paRi-paRi sYurGa said...

teruskan berusaha..!
chaiyokk...
chaiyokk...
majulah kak jah utk sukan negara..



hahahahha.

tentangseseorang said...

Kak! Wa ada stok ni. Ahaha! Aku tau ko paham kak

kakpah said...

ekau buek entri masak-masak jah wakaka...

kakpiah said...

ady! stok apa?
*wahaha nyebok jer..*
kalo stok idea nk update blog, ko bg la kt akak brg sekilo dua.. aku nih lg lama dah membeku.. tadek bahan nih..

jah,
sabar yer..
hidop nih ibarat roda..
kadang di atas kadang di bawah..
aku menten jer..
sentiasa di bawah..
*wink wink*

sekian nasihat 2 sen dr aku.

Yunus Badawi said...

nasiblah aku bukan klien ko. Kalau tak lepas jumpa aku tentu ko ada stok n3 utk setahun wakakaka

yginsaf4 said...

bibir menarik tewww..

manusia~normal said...

kali ni den ijinkan akak buek entry masak2..ahahaha..

09892 said...

terima kasih la sbb jadi gila kentang...adela jugak bahan nak buat aku gelak pepagi ni....

aku nak pi cari mister potato aa lunch nanti....(pringles da tak bley makan kan?)

ashley said...

Hidungnya cantik la Jah..
kecik..
tak kembang mekar cam bunga bakawali!

KV said...

mungil kah bibir nya? ;P

Tijah said...

azani
tanakkk tengok...hahahah


peej
kena keluar cari bahan ni kan? hahaha. tetiba rasa cam wartawan hiburan...


iina
walaupun orgnyer kijam kan?


acik
sey skrg flashback blk n3 acik yg lepas2...ala..yg sy byk miss masa operation aborted dulu la...


pari2
sukan la sgt...meyihatkan kannn???


ady
stok? ok...brp sumer? hahhaaa. jgn bagitau piah tau. dier dengki la tu sebok nak tau urusniaga kita. kahkahkahhhh


kpah
nak masak pun maleh cano ni kak? hahhaa. n3 makan2 kek luar buleh la yo? roti canai banjerr sekopengggg...

Tijah said...

piah
sebok ah ko. ko tu pun tah bila taun nak update. hahahah.


yb
yer. aku tau ko mmg byk "bahan" bang. hahahaha. tapi aku still takott nak jmpa ko nih...


yginsaf
moist jer kan? hahhaa


bp
hahhaaa. den pun dah nak start ganti poso ni...maleh boto nak masak skrg...


zt
ko lama tak bercerita kat fb nok. wey...buat la blog satu. aku pasti misti best. aku jadi follower ko nak?


ashley
huish. 18 kali buek plastiksejeri tu kak. hhahaha


kv
mungil sbb lupa nak pakai gigi palsu kot kan? hahahah

sheila said...

ko terbayang apa kak jah maso ckp bibir eh menarik??? apakah ko menyimpan sesuatu dalam hati?? apakahhhhhhhhhhhhhhhh.....

moon said...

Bisalah tijah, nanti datanglah idea tuh...dun wori yor

KaSiH said...

dia jahat la kak...hempas2 baby kat pokok sume...

"klu engkau aku dh benci..keturunan engkau pun aku tak suka"..*matila terfeeling nyonya mansor...

Tijah said...

sheila
den terbayangkan...kok ado gigi palsu misti laie mungil tu...


moon
bilo kalo bulan mengambang mmg ceni gek eh kan?


kasih
a'ah. aku baca gak semlm. giler kan? osah la jahil eh cam arab jahiliah

julietchun said...

tak payah pakai lipice pun dah ghairah tu,kekekkeke.

haNie said...

ala kak jah..
xde idea kalu..kuar la resipi pulak..
mcm xbiasa..
hahahahahah!!

Weed and Bandages said...

hang tak p bercuti tijah?

kueh bakar said...

rileks seminggu byk ler idea..

rizz said...

kah2 klko la bibir die kekee

Tijah said...

juliet
takyah pout2 bibir kan? hahahah. keji


hanie
resepi? nak masak pun malas...amacam? hahaha


ms.weed
dah pi aritu...tapi xde gambaq best cam hang. huwaa...aku jeles dgn gamba2 hang canteekkk ok...


kb
seminggu? sebulan bleh?


rizz
alak klakar? comel per. hahahah

tasikmerah said...

seriyes. aku pun berkenan tang bibir tu. macam bibir ikan sepat.

ha ha.


.

eddie dewanaga said...

harap maklum...

lisa surihani kini dikenali sebagai 'sang pencuri hati' dia dah janji nak kasi gua sebijik ESP Explorer rona putih dgn stack amplifier Marshall serta pelbagai jenis distortion dan overdrive sebagai hantaran tika nikah nanti supaya gua bisa menghiburkan dia masa nak tidur nanti dgn medley lagu2 dari metalika, megadeth dan black sabbath...!!!

kuIna LadyInRed said...

sat sat nak sapi lipice kat bibir nie biar seksi..

Shifu67 said...

tu bibir botox dah bocor tu...

haruan tasek said...

apasal bibir dia kempis kat bawah

mrblind said...

biasa la..blog ni ada turun naik..gua pun ada juga pesen takde selera nak update..hehehe

My Spirit Finger said...

mcm bibir peeja bila begambar.
muahahahahaa.....

Tijah said...

tm
ikan sepat ada bibir ke wey??? bukan ikan haruan tasik? opppsss....hehehee


eddie
telan air liur wa baca nih taw. hahahaha. dier genre pop rock aaa...bukan metal bro. hahaha


kuina
sapu hat yang pink tu ya? hahahaa


shifu
wakakakaaa. silikon dah expired...


haruan
alamak. aku baru ngumpat ko dgn tm. amponnnn. kempis tu sbb sepat dah ada bibir...


mrblind
gua tengok lunyer n3 panjang jer...mana lu dapat ilham beb! bagi la tips...


dzaza
peejaaaaaa!!!! mari sini...ada org kutuk kooooo!!! hahahahaha....

*siriyes aku gelang guling2 dah nih

Monkey D Luffy said...

ko suka bibir style mcm tu ker?

atok2 memang cam tu bibirnya

ko suka atok ler ni

muahaha

theconfused said...

mungil ke kak?? aiseymennn.. jenus ku tenang2 kak... tak nampak pon kemunggilan beliau.....

kak... bawak bertendang, slalu lah tuh kalo takde idea....

Tijah said...

kapten
tak. aku sker tan sri. hikhik


theconfused
ehh..kan mungil tu. cer ko tenung lama2. ehheheh

sayanghasni @ yus said...

ini ler muka penzalim itu..
bila dah tueeeeeeeeee...

Hidemichi said...

ni jenis kalah pada bibir la ni....hehehe!

faiq said...

ahah..
kau ader otak yg unik terdiri dri 3 bhgian..
serebrum,serebelum dan medula oblogata..
mesti boleh olah jd entry2 yg menarik punya

Tijah said...

yus
bila dah tua sumer buat muka kesian kan?


hide
opppss...mana tau ni? hahaha


faiq
tulis resepi pun ok jugak kan?

farra said...

k. tijah, u never going down. trust me. k.tijah, kalau ada anugerah pembloging terulung, farra pilih akak. tapi kategori kelakar lah.. hehe

::@FiQ said...

kalo aku kte muke jntan dlm gambo tuh anoying ko marah x kak?!

Tijah said...

farra
isk! jangan la...kan muka aku dah merah nih. hikhik


afiq
ala...ckp yo la kau jeles sobab dio ado idung mancung bak seludang. hikhik

azreen said...

aku dah lama mengalami zaman kejatuhan.....tp harap2 ko tetap maintain jah....kalo tak boringla aku.....

Tijah said...

reen
kau memanggggg....huwaaaaaa