Aug 7, 2009

apa tu?

alhamdulillah!
cem semakin improve...
saya senang hati...
syukur kepada Allah...


let the picture do the talking...
anda punya bagaimana pula?

hehehe!

p/s : ok saya janji. esok kita tukar topik!

53 comments:

xiiinam said...

cett!

lupekanje said...

aperkah maksudnya Tijah akan buat kenduri doyan sempena besyukur sbb cem dah sembuh???
Okeh...acik angkat tangan lurus2 ni...bersetuju nak datang ke Lavender de Venuezela....hihii..

Kujie said...

durian jenis ape tu...eeee

durian kawen ke dgn koko

hehehe..jgn mkn byk2...mudah demam nnt...sakit tekak...

AZANI said...

jah:Alhamdulillah.

kakpah said...

durian tu cakap apo jah. Kakpah tak pahamlah bahaso durian ni.

~Kak AZZ~ said...

anda punya bagaimana pula????

apo bondo ehh tu....polik pulak ghoman diyan Tijah ni....huhuhu...

hantumakan said...

adakah kau cuba kata luaran ko laser macam duri durian , isi dalaman kau lembut
ahaks
aku buat lawak je
alhamdulillah anak kau dah baik
sian aku tengok budak kat wad cucuk tgn bagai
tak sampai ati

ZARA 札拉 said...

kak~

aku blur~

apakah sebenarnya?

Ms.Lilies said...

Aku kurang kefahamanla....errrrr...apa ye...*sucinya aku hari jemaat ni *

julietchun said...

aku takde kebun doriyan dan tak beli doriyan, jadi tak buleh komen,hehehehhe.

kak wos said...

jah!
jijik oke!!
sesilap aku tak mkn dah doyan peh nih!!
siyot ko!!!

ai said...

macam taik je aku tengok doyan kau ni tijah! kalau betul la itu maksud kau, aku punye adalah ala-pengat! muahahahahahaha

kucingorengemok said...

huiiii... ko saja ek, supaya tetiap kali mkn durian teringat blog tijah! hehe :p

Lifesaver said...

xsuka la durian cik tijah~

Mak Ton said...

sungguh geli dilihat..
terbantut selero seh nk mkn dian laie...

Tijah said...

cklah
hehehe. terbaik dr ladang tu kakkk...


acik
alah acik. sudah gaharu cendana puler plak dier yer....


kjie
D46 tu. hehehe. ada ker? kalu doyan kawen dgn koko misti sedap tu kan?


azani
alhamdulillah...:D


kakpah
alaaa....akak tu samo cam acik buek2 tak tau lak. hikhik


kak azz
tu...tengok isik eh tu kak. ghoman apo tu gek eh? wakakakak


dalia
tu la tu. nasib baik anak aku tak lasak. ada budak seblh dier tu suka sentap2 wire tu sampai berdarah2 tgn dia. scary uolss....


zara
peratikan bentuk ittew dik...bentuk ittew. hehehehe


lilies
yer la tu suci. n3 ko bukan main noti kannn? hehehehe
wey. mlm tadi aku tgk ko online sampai 3 pagi buat apa wehhhh? hahahaha


juliet
aku ada byk lagi gamba doriyan mcm tu. nanti aku email eh? hahahaha


wos
wakakakkaaa. itu la pepesnyer. harus ada penjual doyan yg santau aku kangni...


ai
kau betolllll! hahahahaha....pengat? wuishhh! smoothhh jer kann?


kog
wakakakaka. pasni aku nak tepek gamba yg ala2 puding plak. amacam?


lifesaver
alaa...tengok jer. amek bauuu. heheheh

antibiotic said...

hahahah....ni memg sial, aku tau bnda ni...hahahhaha
x senonoh, wah2 sok2 si jantina ni nk mkn duyan tringt ni memg sedap ar....ahhaha

Tijah said...

makton
aku skerrrr. hahahahah. coklatt plak ghupo eh kannn????

Tijah said...

antibiotic
sedap nama ko. hahaha...ala2 pejam mata jer makan. jgn imejin apa. wakakakak

joegrimjow said...

xbape nak paham

duyan = king

nak jadi raja ke?

||alis|| said...

aku x nak banyak soal kak..

'KAT MANA KO AMEK PIC NIH????'

dah tuh jer..

p/s: siyes tak tau, ape soklan ko yg aku x jawab lagi, kak?

||alis|| said...

joe: itu poo laa..poo dlm durian, kekeke.. kak, aku tolong jawabkan~

My Spirit Finger said...

tijah ni sejak belajar selok belok taik ini...asik nak cakap pahal taik jer tau...

Dah...sebulan mak tak nak makan durian.

arep said...

nak buat kenduri durian jgn lupa i i ols..

Aspalela said...

cisssss!!!! tersentap aku...

Blog akak ni lagi busuk dr blog saya...tp ade sangkut paut nyer...

hahahhaah!!!

**Jap lagi nak tuko topik lak...pengunjung dah tak tahan 'amek bau' kat rumah sya tu....kui3..

Ceera said...

tak pahammmmmmm...

Nietanozie said...

weiii...
ari nie jemaat weii...
aku nak bersangka baik jek ari nie...

sejak biler lak aku jd komentar tegar pd tijah nie.. dulu silent reader jek.. tp, seriyus kak, kiter suker la coretan2 akak... ikhlas & jujur gitu.....heheheh

Wanita Itu said...

kak, itu gambor durian..

tp kenapa isi nya lain mcm??

*_*

mamarempit said...

Jah...tau la mlm tadi jumaat keliwon....

duyan tu pun nk dikeliwon kan ke???

Sian duyan, jadi mangse keadaan....

lalalala.....

shuzana said...

kak..blur ni..mak kan suci..

dah le org ngidam durian..

lupekanje said...

errr...mencarut ke nih tijah?? acik ari jemahat yg molia ni lambat pick up sikit klu bab mencarut ni jah...ari lain wokeh....wakakkaka

(beriyer acik hengat nk bagi doyan yg isik ehh tobal cantik centuh...
eeeee....geliii aiiii tawww...)

ztzett said...

saya tak setuju dengan perumpamaan ini....

kak wos said...

tapi kan jah..
aku kan..
memula aku ingat tahik..
tp bila ku renong2..
mcm ada gak sangkot pawot ngan pefomen mlm jemahat..
fuhh.. abstrak la sebenornyer gambor doyan ko nih..

kuIna LadyInRed said...

otak ku masih suci....

bungacahaya said...

Ari jumaat nih kakjah.....

uji6june said...

hehehe ..

tak sampai ati nak komen

jasrina rahim said...

adakah berkaitan dgn tahek semalam?? cess...

~salwaredzuan~ said...

bila nk buat kenduri kesyukuran? ieden nk request nasi ayam hai nan special yee

Ms.Lilies said...

nok...soklan aku lak...apo ko buek kul 3am tak tido2 laie?? ahahahaha

aku mmg x off id ym aku

adibah said...

orang preknen bukan ke selalunya ngidam derian yang camnih?? adakah ada sesuatu yang nak disampaikan, Jah??

*larikk

tasikmerah said...

cis! hantu dak tijah!

:p

Hidemichi said...

???
cem kene awet mcm durian tu ker?

::narita:: said...

alhamdulillah..
org tumpang gumbira kak ;D

Cik Puan Huda said...

kak tijah oii,
adakah kepala ku berpikiran dubel meaning atau ia mmg dubel meaning...

lulujunior said...

hahaha, kak! kang kalau bagi tau aku punya camano, pengsan!

Tijah said...

joe
hahahaa. alis dah tolong jawabkan


alis
aku amek kat gugel la mana lagi. takkan mydin lak? wakakakakaa. sila faham ketawaku...


dzaza
nak update mende lain otak aku dah cam bangang asik tengok taik cem. hahaha


arep
ofkos no problem. heheheh


aspa
cer ko bayangkan kentut org sembelit caner? wakakka. sesekali jumaat n3 busuk kannnn???


ceera
ekceli tu simbolik pada tahek cem yg dah sehat tu. hehehehe....


nietanozie
tu ah. tak baik nyorok2 taw. mari la borak2 disini. buleh kita berkenalan dgn lebih lanjut lagi. hehehe


wanita itu
hehehehe. cer teka..agak2 sedap tak isi dia tu?


mama
hahahhaa. ko imejin apo tu? mak sudah sangsi disini.


shu
hahahaa. kan ko dah dapat durian bungkus aritu? lebih kurang la tu...


acik
tado la mencarut bona cik. lite2 yo. hahahaa. acik tetipu yo?

rashiD said...

dah pangkat2 omak menulih, ni la ghoman eh..

kem salam cem.

Tijah said...

zt
saya dah cuba cari gambar yg lebih disen...tapi tiada kak set. heheheh


wos
kau mmg. misti ada kejadian yg berlaku kat rumah kau mlm tadi ni kannnn????


kuina
ai pun. hhehehee. sila salahkan gugel...


bungacahaya
ekceli xde modal nak update n3. hehehe


uji
takpo kak. kito tonung la yo?? hahahaha


jasrina
u r korekkkkk!!!!!


salwa
ado ko kenuri buek nasik ayam hainan ko nih. hehehe. kono leter ngan sazah kang...


lilies
aisehmenggggg! soklan menjerat diri sendiri nih. takde aaaa...semlm tiba2 terjaga. pastu xleh tido. on la pc. hahahaha


dib
takdo nok. tp kalu betul2 ada...aku blanjer ko sport rim. hehehe


tm
huhuhu. ko sker mkn durian kannnnn???


hide
tak...yg isi dlm durian tu. hehhehee


narita
yer. mekasih. u rindu i tak? hikhik


huda
hahahah. jawapan adalah subjektif. mari kubisikkan ketelinga mu.....


lulu
ok. seblm aku pengsan bagitau dulu....kaler apa? wakakakak...

Tijah said...

rashid
ala...tau la ko biasa tengok. hikhik

afiq said...

durian busuk? x paham la! masih suci....kotor2 nih x bape nak paham.....ahahhahahahhaa

Tijah said...

afiq
sudeyy la ko...hehhe

dude said...

den tak kesah do ko nak lotak topik pasa cem sampaila dio nak kawen ko apo ko...hahahaha

Tijah said...

dude
haa...ni misti salah lotak komen ni. hahahah