Sep 29, 2009

akhirnya saya menjaja muka

mengada2 budak2 ni kan? rekues mcm2. lastik dgn getah ikat sokabar tu baru tau!!!
budak ni sebok suh enterprem...
budak ni suh jaja muka.
senang nak laga2 (.)(.) kalu jumpa katanya.

kau kenapa nok? bukan kita dah penah jumpa ke?
mengada2 ko kan akhlakhan???
ok la! ok la!
ini la gamba saya...
mcm uji rashid kan?
har! har! har!
cam haram!

sudah! sudah!
saya nak sambung main zuma!
sekian terima kasih!

36 comments:

Che La said...

jah, kasi bosa lagi, ado yang tak nampak lai ni, den ni rabun

ashley said...

Dan dan aku teringat Hail Amir ngan rantai berloketkan gading gajah...ke gigi boya itu!

nurul@cokolat said...

halamak... cun wooo!!!
bukan cam uji rashid lew.. tapi cam azean irdawaty!!!!!

konfem kaulah tijah cinta lestari yang dicari2 selama ini...

nanti akupon nak amek gambar cemtu gak, feeling noorkumalasari, bley???

nurul@cokolat said...

woi.. aku nak gambar ko pakai baju raya, bukan gambar ko feeling jadi madhuri dixit kat taman bunga hoccay???

hurmmmm.... :P :P

buyuiazliana said...

phewitt!!!cermin mato paris hilton....hehe!ala kak mana aci...muka ala2 blur dh la amik sipi....karang kot2 akak larik umah bawak diri pergi zuhal cane kotaorg nk tlg abg carlos cari akak klu pki muka cmni..??huhu

TweetyPeak said...

hahaha.. kaler gambar n spek itu sangat nostalgia..

ni takde ke gambar suap-suap .. hehe gurau je tijah

TweetyPeak said...
This comment has been removed by the author.
adibah said...

i like ur tangan.. so gebeww...! hiks! *titiba!!

nok, walaupun wajahmu dikaber sepek amysearch ittew.. tetap terselah kejelitaan yang menjadi hak milik setiap insan ittew...

*nok, sila buat open hse hari Ahad.. sebab hari Sabtu aku sekolah..sekian... huhu

siggplus said...

haha aku ingt kau tulis cem haram..tkejot aku..speedreading kan..heh

gamba tu mesti buat carlos nak kawin lg skali ngn kak kan?heh

Tijah said...

che la
tak buleh dah. tu paling bosa dah tu. wakakkakaa


ashley
hahhaa. aku ingat nak letak sehari jugak la gamba ni kak. ikut cam ko kak...


cok
baju raya? nan ado. aku raya pakai baju kelawar jer. hahahaha


buyuiazliana
aci la...aci la. ingat senang ke nak posing centu? wakakakaka


tweety
gamba suuap2 xde. tapi kalu gamba gesel2 pipi ada kat n3 lepas2. ala...cam malas la plak nak tepek lagi. hehehe


dib
biasa la gebew. laki mak kan keje nestle...lemak berkrim gittew. hahaha. weh! bilo lak aku ckp nak buat open hse nih. kemain ko kannnn?

Tijah said...

siggplus
eh takkk. ada gamba lain lagi. hahahha. tapi xleh tunjuk arr...

hantumakan said...

ini bukan uji rashid, ini tabung uji, muahaha

nice pic, seriyesly, spek paris hilton abih..

Tijah said...

dalia
wakakaka. kau jahattttt! kalu aku tabung uji...ko kelalang kon kan? tak pun penunu bunsen.
wakakkakkakaa (golak lagi sekali...)

Cakap Kosong said...

nok...aku cuma nampak spek mata besar ko jer nok....apakata...ko letak gambar utk buat ic atau lesen jer nok...puas ati sket tgk..:)

siggplus said...

haa gamba yg lain tu pastikan dh buat 1 cd dlu..kang xpasal2 pc rosak anta kdai cina curi..kua lak 'koleksi kak tijah terlampau' nnt..haha

AZANI said...

lain lak rupa kau jah?

TweetyPeak said...

eh baru aku nampak zuma deluxe.. dah level baper tijah.. hehe

Tijah said...

ck
wakakak. rasier nok. mana leh tunjuk gamba centu. caner mak nak menten misteri centu. hahahaa


siggplus
agak2 cr kat youtube ada tak agaknyer ek? hahaha


azani
rupa aku mmg tetiap taun berubah bang. cam mengkarung. wakakakak


tweety
aku dah abes. dah buat sejuta lebih. tu ulang blk tu..pakai nama cem plak.

Lifesaver said...

mmg mantap gaya uji rashid campur noor kumalasari kak tijah...spek tu tak de yg besar lagi ke kak...aku suka cover album lagu akak tu!hehehe

ai said...

HARAM boto!!!!

cait!

Tijah said...

lifesaver
tu yg malas tu...tu baru sket tu korang dah puji2. wakakkakaka...larikkk


ai
wakakakakaa. aku gelak jer la ehhhh????

Lazyf... said...

kak, cantik sopek (spek)...ese pun goma yo sopek godang2 nih...

LeoRina said...

hai kak..suke sgt baca blog akak..1st time komen nie..sy pn org ttj gak..akak mmg cool la..

~M i z a ~ said...

kak tijah! zuma dh level brapa? jom lawan..hahah!

Aminah said...

ala..nape gmbr side tepi..tak sempt nk belek jerawat2 tuh.....bg tengah la..(haahh.tak tau bersyukur)

sheila said...

den kalo main menatang ni..ngan den2 skali poning...

dan2 tu ghaso cam peknen....loya2, pening2, muntah2 hahahahha..

susudalambotol said...

eh, kak tijah pun layan zuma? hehe. kadang-kadang main sampai pening kepalo.

eddie dewanaga said...

sambung main Zuma..??

bukan ofis hour ke ni Jah...!
potong bonus karang, nak..!!

Syima Syaz said...

zuma tuh tinggal nak masuk lobang dah tuhh

kak wos said...

cemana aku bleh tak pasan entri ni aaaa???
jelita ko jah.. aku dah siap save buat wallpaper lagik gambo ko tu..
nak tengok? nanti aku wat entri..
muleh? wakaka!!

jah, aku sangat terer main itu zuma.. sudah habis semua ku terokai.. (ijinkan aku berlagak jah..)
skang aku tgh tunggu Zuma Revenge kira sambongan game tu la.. bln 11 nih kluar.. teruja! teruja!

farish H said...

wakaka men zuma bestt

Tijah said...

lazyf
hehehe. samo la. akak mmg ghoma feeling perishilten nih


leorina
mekasih dik. ko ttj jln apa dik? akak umah sazah yg kat sana tu...


miza
dah abes dah dik. dah byk kali menang dah. wakakakkak...


aminah
nak jerawat yer dik? kebetulan skrg tgh byk ni...ko nak akak postkan sample pun bleh. hahha


sheila
nasib baik kok lopeh main tu cek air konceng tak kuar 2 line kan? huhuhu


hidd
layan dikkk. ketagih nihh. mengalahkan daun ketum effect dier...eh. cam penah rasa je kan?


eddie
wa keje sindri la bro. xde sapa nak potong gaji wa. hahahh


syima
hahahaa. tu main guna nama cem tu. saja jer sabotaj. hehehhe


wos
aku pun dah 2-3 kali katam wos. ko jgn la woss. malu aku wossss. (tapi dlm hati sukoo. hahhaha)


farish
kannnn? sgt ketagihannnn....

Zyma Saad said...

Tijah...

Fewitttttt.....aku fewittttt kan ko. Wahhhhhh mcm seorg model iklan cermin mato gituuuu.
Hhuhuhuu....

:)

Zyma Saad said...

Tijah...

Fewitttttt.....aku fewittttt kan ko. Wahhhhhh mcm seorg model iklan cermin mato gituuuu.
Hhuhuhuu....

:)

Zyma Saad said...

Tijah...

Fewitttttt.....aku fewittttt kan ko. Wahhhhhh mcm seorg model iklan cermin mato gituuuu.
Hhuhuhuu....

:)

Tijah said...

zyma
fewitt la. mak suker jer. hahahah