Oct 23, 2009

CURANG?

apa kes nih?

tapi cam best je kan? sebab katanya...

76% kata LELAKI CURANG perlu di SEBAT!

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

55% saja yg kata PEREMPUAN CURANG perlu di SEBAT!

yay! yay! boleh curang!

so...

ada sapa2 nak curang secara berjemaah? hahaha! saja je tanya. ai guwau jer tu. jgn la risau. walaupun ai ramai kawan laki kat luar sana (blogger je dah brp...), ai tetap seorg isteri yg setia. tak gittew abang carl?
hepp!!! hepp!!! nakal yer???

plisteknot :
whipped dan whipped cream adalah 2 subject yg berbeza ye kawan2. (mmm...motif bagitau?)

60 comments:

Ms.Lilies said...

layout ni baru sejukkkkkkkkk mata aku memandangnya hahaha...

ko mana tau nok...ntah2 abg carl ko dah pasang gps dlm gps ko..haaaaaaaaaa

adibah said...

bagitau je aku Jah.. bila dan di mana... either Whipped or Whipped Cream.. I AM READY...!!! *titiba...hiks..


Astaghfirullahalazim.. *keinsafan di sittew..

ashz_ami said...

ni akak amik gamabr ktne ni ? comel je katun even ngh pgg whip..

mmg laki ni kalau curang, kena sebat.. byk2 x pun xpe.. diorg curang sbb nak saje try y baru..

ppuan xptt kn sebat.. diorg curang sbb xckp ksh syg.. hehe..

Tijah said...

lilies
haa...sbb bila citer pasal whipped cream...aku tingat java chip. tingat java chip...tingat lak kaler coklet.


dib
err...nanti jap. aku dah cam pikir lain dah nih. ko pikir sama cam aku ker? ke ko pikir lain? ey. apa punya soklan da ni...


ashz
wakakaka. konyer reason mmg logik la dik. btw katun tu akak gugel jer tiba2 ada terus amek

Ms.Lilies said...

Wakakakaka.....dah bape round java chip ko tibai ni weih? X ajak aku pun

Syima Syaz said...

jom lah curang...saya tak kawin lagi,bru title bf kan...boleh..sempat lagi!

~xiiinam~ said...

Sebat je....





"Hey Ladies, jangan mau dibilang lemah...
kita juga, bisa menipu dan menduakan...
la..la...la...la..."

Errr...akak nyanyi lagu Rossa je....di pagi Jumaat ni....

ms ct said...

hahh...kak tijah dah kembali ganas...barulah best....sebat je lelaki curang tu...tapi kalu sebat depan bini dia lagi best...

mrMiEZ said...

saya bangkang...

kalu suamni curang, kena sebat...

tapi kalu pompuan curang ngan Bangla jual kapet cam ner plak..

nak sebat bangla atau bini tu sendiri...

ini dak adil...

mrMiEZ said...

saya bangkang...

kalu suamni curang, kena sebat...

tapi kalu pompuan curang ngan Bangla jual kapet cam ner plak..

nak sebat bangla atau bini tu sendiri...

ini dak adil...

MommyCT said...

Isk laju jek aku masok tgk. Sebat jek ke? Bobitkan terus tak bleh? Sure tak repeat.

hantumakan said...

hahaha, tetiba teringat kes 'bobbit', lama dah tu..

aku akan pikirkan bila dicurangi, la ni malas nak pikir, perut lapaq la

mugiwara said...

dimanakah keadilan!!!

76 dan 55...sangat jauh bezanya...

berat sebelah nih!

saya pun mahu curang!!!
[err...tak lah..saya takut bini...kikiki]

ai said...

YEA!!!!! AYOH KITA!!!

mamarempit said...

asal pagi jumaat...tijah mesti lain macam kan???

nape ek???? :D

Tijah said...

lilies
baru 2 round nok. hahahaa. giler tak makan pun xpe janji ado esblended...


syima
hahahaa. sempat tu dik. nak curang sila curang sekrg. larikk...err. bf ko tak baca blog akak kan?


cklah
hahahahaa. nanti aku cari lagu tu kat youtube kak ehhh???


ms ct
pastu bini dier jgn nanges. kena gelak2 dan ketawa riang kan?


miez
wakakakaaa. cam citer p ramlee jer dialog ko tu dik.


mommyct
bobit?? bolehhhhh! advisableee...hahahaa


dalia
yer nok. biasa la aku kan suka kasik case study. utk dijadikan panduan dimasa hadapan kannnn? hahahaa. jom la ke dapo. aku ada buat senwish tu...


mugi
heyyy. tidak curang bukan bermakna takot bini. tidak curang bermakna kau setia dan berhak disayang dan dihormati bini. haa...kan dah kena ceramah dgn patne. hahaha...


ai
aku lantik ko jadi ketua nak? hahahaha


mama
ye ke? hahaha. tak perasan lak tu. kuang kuang kuang...

ztzett said...

selain pink, aku juga suka kaler coklat...tetiba?

anyway aku suka dan setuju dgn reasoning logik si ashz_ami... wahaha, memandai je nak setuju2 kannnn....

Zyma Saad said...

Jah....
Kalau ko nak curang, roger aku tau. Aku pun nak curang gakkkk.
Muahahahaha.....

Whipped cream??? Aku faham...faham sesangat la whipped cream nihhhh.
:)

Zyma Saad said...

Aku lupa satu lagi nak tambah,Jah.

Aku suka layout cenggini. Baru la ko nampak ROCK!!!!!

Ari tu pinky abishhhhh...ko pun jadi Cik kitty-jah....Tak ROCK la.

tasikmerah said...

curang manja2 sudah lah jah. setakat berkekasih-gelap tu apalah sgt. muahahahaha...

:P



.

Zuraida said...

sebat je semua...hahaha...biar semuatakut nak berlaku curang.

*smile*

julietchun said...

sebat kat mana yg paling bagus? :P

kak wos said...

yes! sebat! sebat bebeh sebat!! sebat kat montot!
baru la sekshi! aww!
(fenangan mlm jemahat! ngahaha!)

lupekanje said...

tijah...acik bru pasan layout yg mnambah kuatkan keyakinan acik, bahwa kau memang brutal.....double brutal jah...
ai laik...hehhe

lelaki curang VS fomfuan curang...

yg salu nya jadik mang lelaki yg curang kan... jarang-jarangg fomfuan curang.
Fomfuan curang, tu memang memalukan spisis fomfuan...fatot tak de langsung 55% yg stuju wanita di sebat sbb curang tuh...dik kerana tk fatot lgsung ada wanita curang kat donia nih...
sekian..

back to work.

tentangseseorang said...

ohohoho....sebat pun ada mcm2 cara. tapai kalau mcm gambor yang akak tempek tuh. takpe kot curang ahahaaha

Tijah said...

zt
mmm...tiba2 tingat mois coklet kek yg meri bawak aritu. sedap kann? aku suka paling tepi...corner lot. sbb ada salutan coklet 3 dimensi.


zyma
aku takleh aa...sbb aku ni jenis setia pd yg satu. wakakakaa. giler comot ngaku kat siniiihhh...whipped cream? wakakakaa. i like...


tm
kasih gelap takpe eh nok? hahaha. x sabar nak jmpa ko nih. cam bykkkk jer benda nak blaja nihhh....


zue
kan? kan??? cam citer semerah padi kannn? sebat dikhalayak ramai...


juliet
paling bagus? sebat kat organ2 berkenaan yg terbabit semasa berlaku curang. wakakakaa...


wos
brp kali ko baca yaasin mlm tadi wos?
(meh ym...hehheh)


acik
tu la tu. pompuan biaso curang bilo laki eh curang. kiro cam nak baleh dondam la tu. maklom laa..dijolok sarang tebuan mmg parah jadi eh...


ady
hahahahaa. kan dah. golak bosa dennn.

ZARA 札拉 said...

Layout kamu sesuai dengan tajuk~
Muahahaha~

dan kaler gambar kak~

FIERA said...

hep hep hep.... tak mo curang2

FIERA said...

ko kak jah, nak kono sosah kek sazah...

Yunus Badawi said...

Ko ikutlah nasihat si tasik tu hehehe

NenekPenne said...

rasanya laki den patut kono sobat... nak lagi best, biar eden yang sobat dio...biar dio rasa sakitnya cemana...

pepun untuk ex laki den, den ingin mengucapkan di pagi jummahat ni... MAY U REST IN PEACE...waakakakaka.....

*Miss Geli^ said...

ai curang secara terang terang.....

oh abang daging kuewww!!

susudalambotol said...

yang kena sebat sebab mabuk pun tak sebat2 lagi. hehehe ;p

Cik Cookie said...

nak curang kgk ahh tapi nak curang ngn sape?

mugiwara said...

adeh~



kikiki~

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Fuhhh...tak sakit mata dah...i likeee brown kaler...

Curang patot di sobek?? ok tuh...den stuju yo...

Tp sobek ala2 manjo tu kalo tak kono kekdahnya..sok2 buek laie...huhuhu

nurul@cokolat said...

mmm.. wipkrim? mmm..mmm..

aku rasa sangat damai di hati bila masok blog ko hari ni. damainya... ahhhh....

nok.. kita kalau curangpun 10 tawon skalikpun susah nok, kan? lepas 10 tawon tak tawulah.. hahahaha.. tadelah. kennot ok.. doser.
pentingya frenfinder nok... FENTING!

Hidemichi said...

Mujur aku tak sempat tgk layout yg semalam...xlah bertukar perspektif aku kat ko mcm org2 lain....hihi.

Lelaki takkan curang kalau bininyer kasi line!hehehe.

adibah said...

Betul la tu Jah... nak sebat pakai whipped cream kan?? kan?? kan?? *tetiba blur.. hahahaha

farish H said...

hep2 nkal ye hahah lucu taw akk

J@J@ / Bini The Rock said...

Alhamdulillah...tenang jiwa di hari jemahat nih...

whiped tu hape??
jenama modes baru ke??

xD

Lifesaver said...

kak tijah..kalo curang..kasi potong ja..haha

ashley said...

AKU SOKONG!!
ha ha ha..
.
.
.
.
sokong apa?
sokong nga design baru ko nih!

macho girl gitu...

Che La said...

sobat jangan tak sobat

Tijah said...

zara
kannn? takde la gegurl sgt kan?


fiera
tapo...sazah koja den lari..


yb
baik bang. aku ikut...heheh


nenek
rest boto2 jgn bangun2 lagi kan??


nogha
ko kejiii. hahaha. kem salam kat abg dageng ehh?


hidd
sbb yg tukang sebat tu pun mabuk jugak kot. hahaha. tah haper2 kan? org dah hulur ponggong tu sebat je la...


cookie
aaa...takpe simpan dulu niat tu utk kemudian hari.


mugi
haaaa. best tak kutbah jumaat hari ni? heheh


june
dik...sobat dik bkan sobek. hehehe. sobek tu cam carik daging nak buat serunding tu...sobek2 kan dageng tu.


cok
damai kann? cam tenang dialam barzah jer kan cok? ko ade wipkrim extra tak nok? huhuhu


hide
ko pegi mana semlm? ooo..selebret enibeseri ehhh??


dib
aku pun blur nok. hahaha. takdela...aku pahammmm maksud ko tu...


farish
ko sumer lucu kan? seb baik tk lucah. heheh


jaja
yer dik. modes tu. mmg byk gunanyer tu. hehee


lifesaver
kenapa potong dik? canaer nak bayar bill? hehe


ashley
ko suke eh kak. aku pun suka. hehehe


che la
misti saket kannn???

"pendatang izin" said...

welcome back tijah..

kalau gini lay out ko, kalau aku laki hang, nk pi curang, aku izinkan sb hang punye lay out buat jantan pikir 45kali nk curang mnyurang dgn ko..

Cik Puan Huda said...

kak jah,
aku konfius..pe kaitan curang ngn cerita minyak kt perenggan last skali tuh...

humpphhh...minyak pe eh *wink*

hatim a.r said...

sakan kak jah.kartun pun nk yg kinky punyer.tapi x adil kalau laki je kene sebat.cube bayangkn mak orang curang..x ke buruk benor rupenye tuh??patut disebat sekali

::narita:: said...

SETUJU ;)

dude said...

kalo lom kawen kena sebat,

tapi kalo da kawen kena rejam..

amacam?
tapepasal.

dude said...
This comment has been removed by the author.
Tijah said...

pendatang
haiii. alaa.. takot ker nak curang? ok la nati buat header lain yg lebih manja. hahaha


huda
minyak? takk...tu whipped cream yg letak atas kopi tu. sedappp. cuber la...


hatim
katun tu kira ok per. mak blm tepek lagi yg anime punyer. lagi tak sanggup ko tgk nanti. err..tapi ko bleh jer gugel dr cecelah katil tempat ko study tu kannn? heheh


narita
brp kali sebat baru best ek?


dude
lagi bagus idea ko tu. rejam cam lebih memuaskan kan?

Teacher said...

i no like this interface... throw throw away!! I want pink

Teacher said...

lasso jerrrr sume sume

Tijah said...

tic
but ekceli i like cokelet more. the darker the better. wakakaka...

AZANI said...

apalak sebat....hudud kan ada...kalau belum kahwin bolehlah sebat...dah kahwin rejam je hukumnya...

AZANI said...

tapi kat negeri mana yg jlnkan hudud?

Tijah said...

azani
ntah la. kalu ada hudud rasanya negara ni lebih aman kot kan?

Cik Puan Huda said...

kak jah, last paragraph lam artikel kosmo tu la...

Tijah said...

huda
hikhik. minyak tu ko?