Oct 22, 2009

hari ni masih ber mood pink...


tak sangka semlm dapat mcm2 respond. ada yg suka. ada yg menyampah siap muntah2.

tapi tu la.

bila perati balik...sesekali cam layan gak pink ni kan? hahaha. mungkin cuma diblog saja. dlm lemari akak setakat ni belum ada plak baju2 yg berkonsepkan gegurl nih.

to eddie...

maafkan gua sebab buat lu upset. hahaha!

pasal "sniper wannabe" tu...gua rasa tade masalah...

sbb gua masih boleh mengganas...
secara feminin...

p/s : kepada semua. kak kittyjah ucapkan salam malam jumaat. all the best & stay pink in health!

49 comments:

nurul@cokolat said...

mana plak ko jumpa senapang fink tu jah? oh no!!!!
rasa macam dirasukkk.. er.. dirasuk.. er...

JiEjAh_DeEn said...

wakakakakak mengganas pun guna senafang fink ???

amma appa yenedeiiiiiiii!!!!!

Ms.Lilies said...

aku masih terkedu ni nok...
terkedu!!!

Yunus Badawi said...

aku pitam aje tau tak sempat nak muntah. Nanti org ingat dah berapa bulan pulak wakakaka

Wanie-san said...

masih conpius..adakah ini blog kak tijah o blog tadika kemas...huhu

FIESYAH said...

pink lawo pe...
sis nak g perang ke...tomey lak senapang tu...

itafukada said...

haha..how sweet sniper pink itu..
mesti penembaknya xsampai ati nak tembak.huahua..

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Wakakakakaka...(sambil gelak guling2 bawah meja)

Boleh proposed kaler baru ni utk senapang M16 tentera darat...

Adeh...senak pewut dok tgelak dr smlm...help help!!

TisHa said...

lawak gila!

brader eddi tuh tah2 lemari dia ada spender kale pink mana nk tahu...

mamarempit said...

senapang pun pink...huuu....
tk daye menahan...

jengae said...

mamposla meroyan dgn senapang pink hello kitty pulak tuh!!!

saya bangkang sebangkang bangkangnye cpt la tuka layout kak tijah!!!!

Sorry tak sempat nk vote utk entry lepas. bila tgk ramai sgt respond saya mula la rasa malas2 nk menaip hehe.

eddie dewanaga said...

itu variasi dari rifle tempur M16 generasi ke 4 dgn laras lebih pendek dari yg asal, sesuai untuk CQB (close quarter battle)

...bukan rifle untuk sniper.


*dan untuk TisHa, sori jika mengecewakan anda, there's no pink what-so-ever in my locker.

mrMiEZ said...

malam nie malam jemaat...

kak tijah malam nie pake semua wane pink...

biaq carlos terbeliak mat tengok kak tijah pake pink sambil membaca Quran...amin

Jangan pikir tuut je bile cakap malam jemaat...

hehehe

ztzett said...

wahahaahaahahahahaaaa.....

gua baru ingat nak kata the 'freakin' kitty is not a dissapointment after all...

sekali bro dewa naga kata lu pakai salah rifle daaa!!

lu pegi cari rifle untuk sniper tu! lu buat malu kompeni je!!!!

wahahaahahahaaaaaaa

KV said...

maju lah pink untuk yb tijah!!!! Hehe

NuRuL AiNA said...

selama ni baca je..

first time baca lepas tukar layout, rasa berpinor benar dah mata ni sampai tak larat nak undi haha

ni baca lagi sekali, tgk plak salah rifle.. lagi rasa terbeliak biji mato..

kak tijah.. ko tukar cepat layout nih.. cepat!!! hahaha

Lifesaver said...

kak tijah...ko mmg otai la!aku bangga kak!haha

julietchun said...

aku rasa cem pun tak sanggup nak pegang senapang itu,hahahaah.

chai n tea said...

hehe senjata pon kaler pink..parah akak nih

hilang brutal...sopan je

ZARA 札拉 said...

mak aii kak~
aku nak kena tembak pun rela camni~

hahaha~

NenekPenne said...

tapi tak sesuailah buat senapang mcm tu mcm secara tak langsung menggalakkan budak2 remaja jadi ganas...

maybe it looks like fun kan tapi disebalik itu? fikir2 kan lah...

wahhh kemain aku memikirkan isu sejagat ... tetiba...

cookie devine said...

Semalam balik dr konperens breast cancer yg kompem pink reben.msk blog kak jah plak disajikan ngn pink.alahaii..

"pendatang izin" said...

kau adalah blogger idola ku?

perlu kah aku mengikutmu menjadi gegurl...

tidak jah...
kembalila ke pangkal jalan

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ingat salah blog :P

::narita:: said...

akak..
today's background is better dr smlam punye..
btw..nak gak gun comel cmtuh..
bole kite main perang2..
ajak k.cok skali haha..

iina said...

pink itu menawan.. sopan tapi tetap bergaya wakakakah tetibo yo den jiwang lak ;)

tasikmerah said...

aku ada satu baju pink. itu pun org bagi.

sebenarnya aku tau. ko tak la minat sgt pink. tp sesekali teringin gak nk cam gegirl,kan?

ha ha.

hanya gemini yg memahami gemini...


.

rashiD said...

watak hello kitty tu,
asal2 nya doluuuuu2,
mmg watak assasin pun..

tah kenapa creator die tukar jadi watak comel..

Blog Erna said...

aiii jah...tak kan tgl senjato yo..wano pink...akak mano ado warno tema kalau rayo jah..tapi...macam jah nampak pulak akan...akak bloi baju rayo..memang boto baju gayo..sebab dah seminggu gayo baru boli...tigo pasang...sumo e...pink purple...

LiLa said...

ko ni jah....ado je idea nye! Apa2 pun den sokong ekau...pink ke...blue ke... blue apa lak ni???
ishhhhishhhh...malam jumaat ruponye....

Tijah said...

cok
aku gugel la nok. ko misti suker tengok kan? tapi takde kat toseres ni taw. kena import dr israel nih....


jiejah
itulah pengganas bertema...


lilies
lama na ko terkedu tuh. hahaha. javacip satoookkkk!!


yb
ko pi la beli jeruk asam kat ampang point tu bang...


wanie
yer. aku masih disiniiiii...


fiesyah
tomey kann? lepas main perang2..main masak2 lak...


itafukada
misti pikir byk kali cam...he love s me...he love s me not. pastu baru tembak!


june
woiii. cam tenggiling lak ko ek siap beguling2 kebagai??? dah...bangun! bangun! wakakaka


tisha
aaa...ko skodengggg ehh???


mama
pasni nak cr senapang garfield...

Tijah said...

jengae
ko tolong la bg idea nak tukar theme apa dik. akak ko buntu nihh...


eddie
hahhaa. buleh la tu bro..janji kalu tembak konfem mati. apa yg pentinggg...kerjaaaasamaaa...


miez
tu ahhh. ok la. akak nak siap2 dah nih. nak baca yaasin.


zt
kemain ko backing eddie kannnn? err..nok. dia single ok.


kv
yes. yes. ada gak yg sokong akhirnya...


nurul
buatkan akak layout bleh dik? nanti akak banjer daun rosmeri 2 lai. hikhik


lifesaver
aku pun bangga dgn diri sindri nih. hins! hins!


juliet
dia kena pakai senapang ben10...baru betul...


chai n tea
yer. akak ko mmg tgh parah skrg. parah menanggung rindu. wakakak.tiba2...


zara
oraitt! pegi berdiri jauh2 sket aku nak mark....


nenek
baiklah. tiba2 aku insaf...
heyyyy! kau kenapa nok? wakakaka...


cookie
takde ker ko tolong amekkan satu reben pink utk aku?


pendatang izin
takpe la...sesekali bertindak luar batasan sebegini best juga

Tijah said...

elissmie
dah betul dah nih. hehhee


narita
sbb main background putih ek? cam x geedik sgt...nak perang ngan cok? hahahaa. jgn memain. senjata dia hebatt...


iina
hahhaa. ado la tu. ni misti rindu2an kek abang nih


tm
kau mmg sgt memahami...errr. nanti kita calling2 eh? ko xde ym ker?


rashid
ye ke? dia cam zorro ke?


erna
hahaha. sey pun baru nak boli baju ni kak. byk kenuri skrg nih. dah abeh baju takdo bondo nak pakai laie dah


lila
wahhhhh! all the bestt yaa. hahahahh

kak wos said...

pas nih cer ko try letak plak kat blog ko nih.. err.. apa ke menda tu? alah.. menda2 yg mcm..kelopak2 bunga yg berguguran, sesambil baca entri ko ada lak burung2 melintas kt depan skrin atau taburan bintang-bintang yg berkerdipan!!
perghh..lomantik jah..
cuba la..
(cuba la.. kalo nak kena cerca dgn lebih hebat.. wakaka!!)

Zyma Saad said...

Demam pink ke nihhhh,Tijah?
Semua pink.....
Huhuhuu........

faiz said...

adoiiii jah... sakit mata, kepala aku dah nie ha...

rifle pink la pulok .....

dude said...

aku nk komen apa ni kak?
lama dah fikir...huhu

kipapdegudwerk

Teacher said...

woman!! y do you have to care what other people (eddie) think. You what you want baby!! suka hati dia la weyyyy... anyways.. Tij.. i love pink. For my sake, lose this ganaz image... i no like...

Tijah said...

wos
kelopak? lepas tu blog aku jadi berat. pastu ko susah nak bukak. pastu ko cerca aku plak. pastu ko kensel potlak. pastu...3....4...


zyma
dah tukar dahhh. hahahaa


faiz
tema akan bertukar ikut mood. hehehehe


dude
takpe. ko tgh bz tukar blog name tu kan?


tic
mak tak penah attached to 1 karer only. tapi hitam/putih tu semestinya lah. u know kannn. mlm ni ada citer whip2 so tema kena ganas sket. hahahah

Yunus Badawi said...

kat ampang point mahal. Aku selalu beli kat chow kit je

Tijah said...

yb
aku tak penah pegi coket bang. takot aa. international sgt tempat tu...

ztzett said...

lu bace komen gua betul2, gua nak sokong lu beb, belakang lu salah jenis rifle....abis?

*beb, terang2 aku suka pink....sah-sah tak masuk book si dewa naga...
'freak' katanya....haha...

Tijah said...

zt
hahahhaa. tak penah ko ber lu-gua dgn gua nihhhh. gua sangat terkejut nih. eh btw. niari gua bikin lrc. hehehe

tasikmerah said...

jah, ada. add la email aku nk5654@yahoo.com. nnti kita berym.


.

Tijah said...

tm
aku dah rekues. sila epruf yer. metasehhh

eddie dewanaga said...

wo.. wo.. wo... wait a second guys, kenapa tiba2 gua jadik 'bad guy' ni..?

Teacher,
everyone is entitled to their own opinion... lu takmo emo, ok!


ztzett,
gua bilang.. 'i hate pink' maknanya untuk gua je, kawan2 gua ramai yg still 'pink', i don't have any problem with that... so, lu boleh jadik member gua, anytime.


and Tijah, love your new header, beb.. macam ni baru 'cold blooded' diva...!!!

Tijah said...

eddie
hahaha. takde. kita sumer2 gadow2 manja jer kat sini. ticer & zt ekceli adore u. errrkk. matik la buat stetmen tanpa izin nihhh.

larikkkk kuat2...

adeh. semputtt la plak

ztzett said...

wo wo wo... lek aaa bro...
gua orang, eh! err.. kitorang mmg suka backing-backing member tak tentu pasal ni, even over the smallest matter. so lu pun takmo emo ok?.

***waahh tiba2 i terasa macam perempuan paling ganas pada abad ini....tak sesuwai tawww!!! :(***

ok bang? we alls gadow2 manja jek. playin' along wif tijah and abang jer...(ups!, boley?)

tijah, buatkan aku satu lagi lrc lah cenggini....tiba2?

Tijah said...

zt
ok. mak kasi can ko manja2 dgn reader mak. hehehe....eh . tadi aku improvais lrc..buh yellow mustard sket. lagi setaaappp uollss...