Oct 21, 2009

wah!

amacam?

seswai tak konsep album terbaru akak ni? lady gaga etnik nusantara.
nampak cam suwittt-suwittt shomelll je kannnn?

sila afundi :

A : sangat seswai! teruskan! kipapdegudwerk!

B : pitammmm!!! tukar la wehhh!!!
C : cam harammm!!! mari sini aku buatkan layout baru!

sebenarnyakan...akak dah bosan dgn layout lama tu tapi nak tukar tak pandai. tu la. sapa suh mengada2 pakai 3 kolem kan? skang nak edit dah tak reti (nyesal tuang pascal/C++ dulu...)

padan muko den!

dan memandangkan esok akak bakal bz seharian, maka sudi2kanlah juga menatapnya (walaupun pedih) sementara akak dapat layout baru yer?










yang benar...
kak kitty-jah



88 comments:

yuyee cap limau said...

kak tahniah..
sangat gegirl
jom masuk peraduan gegirl kak
hehe

yuyee cap limau said...

jap ehh ehh am i da 1st comment??
wah yuyee cakap omputeh tu..kak jangan gelak kak,xcited nie..very da gegirl lawa kak..hehe..buke2 trus nampak fink..

Akmar Anuar said...

muahahahahah...
tetttt!!!!! (tekan buzzer sebanyak 10 harakat)
saye jawab jawapan D (utk pilihan jawapan B & C camtuh)
kak nonnnnnn!!!
pink nyerrrrrrrrrrrr!!!

OMG!!!! :O

♥miszluna™ said...

alolololo shoooooooomeeeellllllllllll nye die..

huhu..



like pretty baby..
hee..


i klik nuffnang u ye kitty-jah..

Ms.Lilies said...

Kaler peveret anak aku ni nok!!! Aku tgh membayangkan tijah gegurl bersama2 eksesorinya yg berwarna pink....manis nampaknya. *larikkkkkksssss*

hatim a.r said...

wah lady gaga etnik nusantara-i like!

iina said...

tetibo yo den lihat pink dimana-mana.. peh nie leh den pink mail ekau lah jah ;)

~Kak AZZ~ said...

Jah...ekau tak tuka layout pun ghamai yoo yg nyinggah sini....jgn lak lopeh ni ado bangla yg sosek masok sini lak...bangla kan suko pink2 ni...muahahahaha....ampunnnn....

kip-pap-ur-gud-werk hahaha....

Tijah said...

yuyee
lawa tak fink ni? hahaha. rasa cam not so me jer nih...


akmar
omg. omg. hahaha. kau suka takkk? kalu tak suka sila design 1 utk saya. hahahaa....


huda
cam kaler hamster tak? huhuhu. ok. nati i klik nuff u plak yer.


lilies
aku tawuuu. ko pun sama kannn nok??? ko jgn terkejut nati aku pasang helokiti kat laptop aku tu...hehhee


hatim
kannn? ko apa kes stadi celah katil? wakakaka...


iina
bulehhh. hope u r in a pink of health. wah ! tetiba!


kak azz
bangla suko ijau pokat la kak. pehtu mecing lak dgn suar pepel. jln lak...sebolah pogang tangan sebolah pogang mangkuk tingkat. wopppsss. wakakaka.

faiz said...

uikhhh..aku ingat salah masuk rumah td jah... tp jawapan aku adalah CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC...!!!

tak sesuweiiiii la jah...x brutal..

peej said...

*pitammm*
x sempat undi

hantumakan said...

no tijah, tersombul mato den.. menjolok mata..

dude said...

A

shuzana said...

kak..ayu nyer..terkesima jap..

mrMiEZ said...

Alhamdullilah... insaf gak akak tijah aku nie...

layout nie baru la nampak kegurgalan dan kelembutan yang selama ni dak do kat kak tijah...

layout sebelum nie menyeramkan... gothic semacam...eeeeeeeee

ms ct said...

ingatkan salah rumah tadi....very the pinkla...jawapannya b....

ms ct said...

ingatkan salah rumah tadi....very the pinkla...jawapannya b....

adibah said...

Jah, nasib baik aku tak kena heart attack nengok layout baru ini...Sekian.

kakpah said...

pitammmmm... memang kau ado konflik aidentiti

mugiwara said...

[terbeliak]
saya menjangkakan akan hanya ada bahasa bahasa sopan selepas ini.


erk...apsal macam bukak...

er...abaikan!

saya suka dengan perubahan ini.

[tahan gelak]

ZARA 札拉 said...

pergh kak!

aku cuma nak kata kamu sweet!!

pergh!
pergh!

J@J@ / Bini The Rock said...

:O

:(

*P

pengsan!!!!!!!!!!!

kak kitty jah....
saya pilih yg (B).....

terusssss pitam selama 5 hari

♣haNie♣ said...

*smp dh lupa nk komen apa*

ztzett said...

COMMMMELLL !!!!

(apesal tiba2 terasa cam kena perli je ni...uhh!!)

F A R Y N said...

kak,
aku suspek ko tgh pregnant anak pompuan ni..hahahaha


tahniah!

Yunus Badawi said...

aku tak tahu nak komen apa sebab aku nak pitam ni hehehe

shija said...

wah!!!omg!!!aiyyoo!!!gagaga!!!..wakakaka!!!...err..tu je..haha

Nomee said...

Saya undi BIG BOLD 'B'. pls.....

Desert Rose said...

Uhhh sangat gegurl....mcm tengok Disney Channel pun ada.

Jah, sbg peminat tegar ko, aku tak kisah kalau ko tukar letak gambar naga tasik chini sekali pun. Aku sokong, Hidup Jah

p/s: Tapi biarlah layout ko je yg gegurl maksima, ko jgn buat citer geli2 ala2 Hazwana Alia tu ek, aku muntah karang, rugi breakfast mahal aku ari ni.

aNnAsUeJiE said...

ayo??! ape dah jadi ni?? *pitam*
nmpk akak 20 thn lg muda! *pitam*
akak ok ke tak??? *pitam tak bgn2 dah terus tdo*

kak wos said...

wow!! kitty jah!!??
kakwos sker!! tiutnyer!!!
maklom la.. kakwos kan tadek anak pompuan..
tetiba kakwos rasa nak jadikan kitty jah sebagai anak angkat kakwos.pehtu bleh kakwos belikan skirt ropol-ropol kaler fink utk kitty jah! eksaitednyer kakwos!

KV said...

adek undi B lah kak!! Sangat tidak ganas inih!!!

zie said...

tak mo takmo.....tak ganas....bukan kak tijah yang saya kenali...

Che La said...

den kasi B
dgn kadar segera, pink ni tak sosuai dengan ko jah, macam control ayu gitu

lupekanje said...

lawa jer tijah...acik no komen...

Dilala said...

aaaa...x syok... ;(

kupaslaroren said...

nampak mudo.. walaupun ;p
wakakakaka guling guling wakakaka eheks,

::narita:: said...

pink..
i like ;)

linn said...

halluuuu kitty jah (ada rasa loya2 lak tekak aku laa). baik ko tukar cepat!!! tukar! tukar!

kucingorengemok said...

rasa macam overdose jus ketum... hehe

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Ohhh tidaaakkkkk !!!

Tolongggg tolongggg....pedih mato den ni ha...

Kaler tu takpo kak, yg kucing gomok pakai baju ngan reben pink tu yg x sanggup tu...kalo akak lotak gambar satu kerabat ultraman den tahan laie...ohhh tidakkk...

Sungguh tak macho...uhukks!! :p

julie^beth said...

comeyl.. tapi boleh tambah2 lagi kot..

NenekPenne said...

tolonglah jah, tolonglah tukar ini background... nak pitam nengoknya... tak shesuai...
nak tolong tukar pun, ai lagilah buta IT..ha ha ha....

teringat satu kes... setakat blog jer hello kitty ok lah lagi...

ni harrr...abis satu kereta dikaler warna pink..semua seksosori dalam keta hello kitty sampai muncung eksos pun berbentuk hello kitty...

hanimndroid said...

kak jah, sekali sekalo!~ boleh, kekal kan je. nt bulan dopan tukau lagik jd action kamen laks

Leen said...

Haha, comel je background ni kak kitty-jah...

mamarempit said...

baru la torang mato den...hahahah

ekau nk lawan VIrus Padu ko....

tukar le Jah...kale pepel ke...ijo ke...hahahah

Kujie said...

alahaii..gegurl...

kalo ikut selera mata tua kak jie ni....ok je..clear mcm pakai ferNloveli tu

julietchun said...

wanita dan ketakseimbangan hormon memang dah jadi perkara biasa,hahahahaha.

Syima Syaz said...

wahahahaha nih bukan kak tijah ni..
hahaha...tak leh vote sbb kelakar sgt!

ai said...

TUKARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!

-baru sedar dari pensan 18x

HappyIrfa said...

MMG SESWAI SESANGAT

||alis|| said...

KAW MENG AR...!!! HELP HELP HELP.. PANGGIL BOMBA.. PANGGIL BOMBA...ARGHHHHHHHH TIDAK!!!!!!

AHAHAHA!

ashley said...

Alang alang ko nak jadik bebudak Jah, ambik POWER PUFF GIRL Laaaa..
ha ha ha...

tentangseseorang said...

adeh..aku kena pakai spek itam baru boleh baca blog ko nih kak. berpinau bijik mato den nih ha

mamarempit said...

nak pitam gak le....

eddie dewanaga said...

obviously, lu taklah seganas mana yg gua gambarkan, kan Jah..???

after all those crappy 'gangster' shit, sniper wannabe, addicted to chaos lady yang gua kenal selama ni.

deep down, gua kecewa!


*sebenarnya gua cukup benci pink dan hello 'freakin' kitty tu...

chai n tea said...

salam

akak x kenal saya, tapi sy suka blog akak nih .mula-mula tgk kaler pink rs pelik salah blog ke..hehehhehe

pink kaler? err...ok kot kak..sbb sy rasa akak jenis brutal dr cgaya bhsa akak dlm blog nih, mungkin agak sesuai..

sori tumpang lalu kak ye

tasikmerah said...

cat baru ni membuatkan aku rasa nk memberanakkan ank pompuan jah..... he he.


.

tasikmerah said...

hanya gemini yg memahami gemini... org brutal mmg berhati lembut, kan? ha ha.

celotehcomel said...

kak tambah la lagi kitty-jah ditepi2 blog akak ni...
kat atas je x brape gegirl sgt ni...
hehehe..;p

HaNa NyoTa uHArA said...

kak, ko maintain jela kak, sekali sekala berkaler gak ko nye blog ni huhuhuhuu

CATZ said...

errr....
very de gugerl...tetiba feeling2 baca blog budak darjah 5 lah pulak...
ikhlas disudut hati..shomelll..cute...
jauh di sudut hati....err..tukar tijah...tukar..sebab tgk layout je mak asyik dah gelak je sorang2 kat McD nihhhh...iskkk..

Cakap Kosong said...

shomelnyer gegel nieyh...:p

"pendatang izin" said...

tukar..tukar...

konsep yg mmg tak bole blah

aku clik link banyak kali dgn harapan aku salah rumah...why pink..bile pink i tbayang piglet..
why..why

aku rindu tijah gothic yg lama...

ryurisora said...

B....

tang helo kiti tu kak jah. ngehehehe

e_ja said...

alululu tij...somelnyer kitty..kitty jer ehh yg somel..ekekeke..

tp cam x masyuk dgn jiwa jer tij??..kata kental..kental x masyuk fink2 ni tij..ishh..ishh..tij2..hehehe..

Tijah said...

faiz
wakakakaa. bawak besabar nok.


peej
bangun nakkk. bangunnn. tak baik pitam lama2 batal pose...huuhu


dalia
hahahaa. ok perr. ko tanak tukar feature wall pink nok?


dude
hahaha. cam x ikhlas jer tu...


shu
tatap la sementara valid nok. hehehe


miez
ini hanya sementara jer dik. lepas ni tak tau nak tukar apa plak...


ms ct
hahaha. santekkk kann???


dib
jgn nok. err..ko dah ada insurans? wakakaka. keji tak soklan...


kakpah
biaso la kak. gemini mmg centu deh...hahaa


mugi
bukak apa patne? hahaha. jgn speku bukan2 yerrr...

Tijah said...

zara
yah. yah. terima kasih dikkk...


jaja
5 hari pitam?? wakakkakaa. jgn la centu...nanti the rock sapa nak jaga..


hanie
takpe dik. akan maafkan. hahahaa


zt
kannnnn? (tidak berniat memperli sesiapa taw) tapi cam kena jer kat budak pakai baju pink aritu kannnn??


faryn
blm dikk. kalu ada mmg aku blanjer ko ayam golek sekor sama pulut kuning...


yb
nak pitam pastikan berenti tepi jln dulu yer bang?


cija
wakakakakaka. sazah misti bersyukor kann?


nomee
bolehhhh. hhehehhehe

Ms AiReEn MoHd said...

owwwww my godddddddddd....

ko pe hal kak...........sewel sejam jap....tetibe hello kitty kan!!...eeee gelissssssssssss okehhhh

uji6june said...

hahahahah ... adehhh!!
pitam den kojap

tapi kalo ini yang membuatkan
ko bahagia .. teruskanlah

*

geraugebang said...

amboi, cutenya tijah.

adibah said...

Tijah, aku dah ada insuran ye.. kalo masuk sepital dapat duit lagi!! bukan setakat insuran nok.. mutual fund pun ada.. hiksss!! ;-)

Blog Erna said...

A..pilihan akak jah...come..yo nampak e..bulih terus an..

Shifu67 said...

errr... ko ni perasan nak jadi budak2 ni...

dah2.... baik ko tukar tema lain...

errrr.... olek2 godek2 tu kang adalaa yg tepadam terus blog... muhaahahhaaa

Lazyf... said...

Ya ampun....tersgtla gegurl nyer...
Bia an yo layout nia kak...
Toksah tuka2 do...hehehe

nurul@cokolat said...

woyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... ko jangan jumpa aku selagi ko tak tukar kaler blog ko ni! ok? ok? ok?
ada fahammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm??????

Zyma Saad said...

Errkkkkkk....aku dah salah rumah ke weyyyyy,Jah???
Ke bijik mata aku dah tukar jadi kaler cik kitty pinky tu???

:)

Tijah said...

dr
ko tgk la nih puas2 nok.sok2 aku tukar kaler kuning garfield plak. hehehehe


annasuejie
wakakkaa. 3 kali ko pitam bangun dikkk? dah la tu. anak ko dah lapar dah tuu....


wos
tiut kannn wos? kitty tau wos misti suker fink jugak kann? saja tanak ngaku. malu la kunun...


kv
baek la dek. nanti akak kira undi dikemudian hari yer...


zie
akak bukan la ganas sgt pun selama ni dik. propa jer tu. hehehe


che la
aku ayu aperr. ko tak baik pandang rendah kat aku yg mmg rendah ni taw...


acik
sayangggggg acik. wakakakakaa


dilala
hahahaa. ko buatkan header baru akak bleh dik?


kupas
pastu kena tukar blog name kan? kupaslapink. wakakakaa...


narita
akak dah agak dahhhh. hehehe


linn
nanti arr...aku xde idea lagi nih. ko tgk la benda ni brg sebulan duer lagi ek? wakakakak


kog
hahaha. aku la kucingpinkgemok. bleh?


june
yolahhh. ni tgh gigih cari gamba yg sesuai la nih. hahahaha

Tijah said...

julie
tambah tang mana dik? sila kemukakan cadangan...


nenek
wakakkaaa. mak kannyer apa nok. saja nak feeling kimora. dia kan suka hello kitty nih. bling2 lagi...


hanim
kita buat monthly basis kan? bln depan ko rasa tema apa sesuai?


leen
aku suke bila ko suke. hehehe


mama
takde nak lawan sape2 der. aku saja nak try sumer option kaler yg ada. hehehe


kujie
nice kak kan? baru la feminin sket...hheehehe


juliet
wakakakakaa. ko jahattttttt!!!!


syima
ala....vote la dik. dah la akak kalah kat bagan pinang tuari....


ai
TANAAKKKKKKKKK! wakakakkaaa....


irfa
aku tau ko sukerrr....


alis
haa...ko baru muncul dik. ni misti sibok bercucuk tanam kat FB nihhhh kan???


ashley
mana leh kak. powerpuff girl dah cam konsep madu 3. aku mana suka. aku kan giler kuasa kak. hahahaha


ady
alaaaaa...sesekali ko kena pasrah dikk...

Tijah said...

mama
ko brapa kali mau pitam daaa...


eddie
wakakakaa. gua mintak maaf buat lu down beb. tapi biasa la gua punya hormon ada kacau sket skrg ni. tu la pasal. takpe. tunggu gua punyer come back aaa....


chai
hai dik. haa..kalu akak tak tukar pink misti ko tak tegur kan? hehehe. akak mmg ada 2 personaliti dik. dia cam m&m tu. cair dimolot tidak ditangan. oh! apakah...


tm
wakakkaaa. ko mmg sgt memahami aku nok. aku sukaa kauuu. aku tak sabar nak jmpa kauu.


celotehcomel
jgn la dik. akak baru letak sekor diorang dah mengamok2. kalu letak byk2 kang diorang flag teros blog akak. huwaaa...


hana
kannn? asik putih itam jer. ko rasa2 lepas ni kaler apa plak sesuai?


catz
mcD mana tu? ada wifi ehhh? hahahhaa. giler wifi free tul aku nih. err...ko sker eh pink?


ck
isk. isk.iskkk....(malu2 kucennn)


pendatang izin
hahahhahaaa. jgn la sampai speku piglet plak dik. kasi canla akak feeling gegurl sesekali. nanti akak tukar blk yer...


ryurisora
kitty tu misti tuan dia nama khatijah kan?


eja
kental la tuu...cam ice blended stoberi kan?


eryn
pesalahnyer sewel sesekali kannn?

Tijah said...

uji
baiklah kak. setakat ni saya mmg bahagia. kemudian hari tak tau lagi. hehehehe


geraugebang
misti lahhhh. :P


dib
wakakakaa. bagus2. kena beringat tu kan?


erna
hehehee. sey tau. sey syak misti raya aritu baju raya akak tema pink kannnn?


shifu
tema apa best bang? ko kasik la idea bang...


lazyf
ko suka ke? hehehhe. riang hati akak cengginih...


cok
lalalallalaa...(tak paham...)
ala..ko leh tahan ker tak jmpa aku nok? sudeyyy la...ko tu hari2 windu kat aku khaaaannn?


zyma
tak. kau dirumah yg betul dik. :D

Cik Puan Huda said...

kak jah, kalo layout cmni xle la nak rock kapak dah..
pasni kene stori mori sal shopping2 la plak..kalo sal sport rim ke, x seswai kak jah hehehehe...

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

Tijah said...

huda
xde pe la. lepas ni kita buat n3 pasal toy r us...


pakkaramu
terima kasih kerana menziarah pak

theconfused said...

kak...

sgt takleh blah.. cam xbaper macho cam syelalu la kak.... :P

Tijah said...

theconfused
tu yg akak confuse tu. hehehehe

Lifesaver said...

kak...aku afundi A...send to 32244..sure akak menang ni..layout terbaik dari ladang~

Tijah said...

lifesaver
ladang mano dik? kobis jatuh harga skrg. tetiba kobis...