Oct 26, 2009

isnin


hai korang!
good morning!
keje ke?
tengah punch card ke?
eh!
asal akak cuti lak niari ek?

oooo!!!
utk n.sembilan saja...
daa...
cem, bapak cem...
kita sambung tido jom...

50 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

N3 yg menjeles kan eden rakyat Johor...

:(

mamarempit said...

betul tu ja....hehehe....soltan kite nye coti dh lepas ek???

pari pari syurga said...

hoh.. takper. start mingu depan anim cuti.


lama.. 2mingu. kawen.



best kannnnnnn?



hahahahaha.

ai said...

huh! tido la kau jah..nyampah aku! :P

Teacher said...

hahahahaha...elok jugak jadi aku... duduk kat kelumpo and keja kat n9. sumer orang keja ... aku je kena buat homework kat rumah

Zyma Saad said...

Jah...

Selamat buat taik mata kat rumah. Ko buat taik mata, Carlos masak nasik kat dapur ekkkkk???
:)

nurul@cokolat said...

nok.. yang lama mana pergi? saket ek???

*nota utk cem : kalau mummy suruh main game, cakap "i dowan mummy!" ingat tau cem.. tata cem!*

eiza in the house.. said...

seronoknya dpt cuti..jom2 tido..hehe

Yunus Badawi said...

Bukan kerja sendiri mcm kita ni bila2 boleh cuti? hehehe

Ms.Lilies said...

aku pun cuti la...nape ek

tentangseseorang said...

ohohohohho
aku gik pasar tani je ahad tuh. carik ikan jelawat. bikin bakar sama dia.

tentangseseorang said...

isk salah pulak. :p
aku tak jeles pun n9 cuti kak. setidak-tidaknya cuti aku ikut malaysia. ahahahaha

julietchun said...

byk tido lemah badan eh:D

linn said...

ek elehh...

ztzett said...

so?

@xiM said...

eksen ko kan tijah..ishhh..jeles aku!

kucingorengemok said...

kl bengkak la, sultan takde, yamtuan takde... chehhh (tapi aku mc, tengok pertabalan kat tv, hehe)

Tijah said...

jaja
sabar dik. ahhhh. bestnyer mengeliat2 depan pc kat umah nih...hehe


mama
soltan ko cuti bile? aku ingat esok nak sambung cuti lagi lah...


anim
elehhhh. tapi ko cuti2 pun kena "bekerja keras " dik. hahaha. lantakkkk. tak tawwuuuu!


ai
ala...ko tu bukan bleh caya. ntah2 tido gak bawah meja. huhu


tic
hoh. dah habes hwork kat holiday subang tu ke? brapa cup meggi habes tu?


zyma
takkk. niari harus la makan kat luar. malas mau masak...


cok
lama2? meninggal sudehhh. eh. ko ckp pasal yam tuan kan? cem ok. dia sporing nak2 tem cuti ni. hahaha


eiza
huarghhhhh! asal la cepat nak ngantuk balik niari. padahal br jer bgn tido


yb
keje sindri kena komited gak bang. mana leh cuti sesukati. tapi deting bleh. wakakaka. keji nih...


lilies
wakakaka. stetmen keji itu wahai puan director. err..bos ada umah? jom deting...


ady
ada ke? kat penjual yg mana ek? brp sekilo?


juliet
stetmen dengki tu. aku tawu. hehehee


linn
lalalalaa....


zt
so? lepak aaaa. apa lagi...hehe


axim
elehhh. aku lagi jeles tgk ko jln2 cr makan. yer. aku salu skodeng ko sebenarnya. showiiii. hikhik


kog
wakakakaaa. itu lagi keji. (klenet mana la bg mc tu?)

kakngah said...

den xleh cuti gak ko???
huuuwaaaa!!!!!

Cikpid said...

saje je kan ko kak jah????

tggulaa i buat entry cam ni bile negeri johor cuti kang..hahahha

tentangseseorang said...

ada satu gerai jual ikan2 sungai. baung patin lampam jelawat sepat. eheheheeh

alamak aku lupa plak berapa sekilo. tapi tak mahal sangat la. since nih jelawat bela. kalau yang pure sungainya mahal gak kak.

Hidemichi said...

kalau bagi pilihan antara rehat mata dgn cuci mata, baik aku cuci mata...sebab tu pegi keje best!!!ngeeee

Kujie said...

ting tong..... bangun2.... bumbung rumah pun dah hangit tu :p

mamarempit said...

tuan tanah!!!!!!!! saye dtg nk makan.....

ayam rosmeri 3 ekor!!!!!!!!...

bangun weh....YAM PUAN LABIS nak dtg!!!

mamarempit said...

tijah...kalo ikut negeri kelahiran aku....Besdey aku nanti...1 negeri la cuti...hahahha...

tp sbb aku dok negeri Jaja bini TR tu,..makenye...tk de makne....

erkk...ape aku meraban kt sini????

Jah...bangun la weh...masakkkk...

~0~ said...

saya jeles kak....huhuhuh

Erna said...

jah,seronok la cuti..akak tak dapek la..kono yo poi opis..kek pilah tu pun kono buek jualan pokok dan boneh sayur..malam tadi budak2 tu tipun..kak..boneh sayur dah abeh..kato e,kono lah akak poi opis arini,siap an bonih..nasib copek..siap..dah siap akak balik la..abg akak pi anta boneh tu ke pilah..esok baru akak poi jago jualan pulak.

afiq said...

omak den poie tekau...ehh ghaso eh lah....dio koba nak poie ari tu....

ashley said...

Selamat beradu sayang...
weiiii
takkan sampai tengahari kut!

KV said...

ceh, berlagak ko ek jah!;P

AZANI said...

untungnya saya,sehari semalam dlm kelambu....cadangnya...tepat pukul 6.50 pagi aktiviti supir memupir anak2 dan isteri ke sekolah dijalankan....

~Kak AZZ~ said...

Jah....banggo mek amek akak tey kau...Yam Tuan pagi tadi sobut namo kampong akak....tompek Raja Melewar ditabalkan....seb baik la dok jauh ni haa...kok akak ado dlm dewan bosar tu skali, mau gak ehh akak molompek, pehtu cakap kuek2....kampong sey tu....kampong sey tu.....walaupun namo kampong akak tu amat la.....(tak smpai ati lak nk nyobut namo kampong sndri...kakakakka....)

farish H said...

hahha kemaen!

Lifesaver said...

amboi akak.....*nada jeles ni*

Tijah said...

kngah
bulehhh. ko nak mc brp hari? hahahah


cikpid
alaa...ko cuti, aku pun cuti. ko tengok la nanti. hahaa


ady
aku rasa aku tau tu. gerai yg ada ikan keli hidup kodek2 dlm bekas tu eh? wiken ni mak cekidaut...


hide
eleehhh. tu jawapan nak sedapkan hati sebenarnya tu kan?


kujie
hehehe. jgn la kakkk. ok la...sy bangun pegi mandi skrg. :D


mama
ayam dah naik harga. puyuh buleh? hahhaaa. aku malas nak masak. tadi mkn nasi ayam jer kat giant..senang. huhu


~0~
dikk. bekerjalah dgn ikhlas dik. hehehehe


erna
laa..kono kojo ko kak? akak dah raso la ikut jln bari bukit putuih tu yo?sey blm ado lalu situ laie tu...tinggi tak? ado ghaso gayat tak?


afiq
tu la tu. potang ni donga koba eh ado konset pop yey yey. wahh! best tu. tapi uji rashid lak takdo. kok ado mmg bedosup den poie tu.


ashley
mekasih sayang. hahahah. jgn jeles kak...


kv
hehehee. sbb korang kena keje kann?


azani
best per jadi supir ni bang. ehhh..bodyguard la. best sket bunyi eh..


kakazz
wakakaka. apo namo kampong eh kak? bongek ko? sey xdo la apek'an bona doh. maleh nak membaco. tapi yamtuan ni ensem kan?? huhuhu


farish
biaso la dikk..


lifesaver
welll...*nada jobo nihhh

dude said...

weh kak..sultan murka ko tak datang balai mengadap tadi.

tentangseseorang said...

yeah betul kak betul. jangan ko tak kenal rupe ikan dah le :p

Cik Puan Huda said...

nak kasi jeles la tuh

Lazyf... said...

kak, jln baghu kek buket putuih tu da bukak lom?lamo bona da ese x lik Pilah...

SHIMI said...

bekojo lah kita sekueknyo....

alah cuti2 ekauy pun kono kojo gak.
Cem dgn bapak cem nak makan apo...

Shifu67 said...

ko tumpang leh coti la eiii

CATZ said...

tijah,
catz dah endap=endap resepi nasik daging mu..akan mencubanya tak lama lagi..
terliurrr.......

kak wos said...

weykap jah!! weykappp!!!
dah ari selasa dah ni jahhh!!!
takkan nak soh aku bisikkan surah yassin kot jah??
heceyyy!!

mamarempit said...

jom wos..kite jemaah bace kan...ni dh separuh selasa...tk bangun lagi ni

Tijah said...

dude
aku ada la...dia tak nampak tu. aku dok bakang


ady
oooh. itu boleh tanya. tapi siyes ikan air tawar aku tak kenal sgt kecoli patin. keli baung semilang aku dengar lain2 tapi aku mmg tatau beza pun


huda
saja jer tu. tapi niari aku dah start keje. hehee


lazyf
dah bukak dah. tapi den lom ado try laie. osah curam eh tu. sok2 den amek gamba yo..


shimi
hahaha. mkn kek luar la. cuti2 piok kono la gantung tinggi2...


shifu
yer bang. sambung dr sabtu. pergh best betul..


catz
silalah dik. pejam mata jer bleh buat tu. :D


wos
dah weykap dah wos. saja malas nak update. err...esok jumpa jom? ko dah janji nak bajer mak crocs kan?


mama
heppp! aku saja nak kasi koang hangin. hahahaha

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

kak wos said...
This comment has been removed by the author.
kak wos said...

aku janji nk banjer ko crocs?
yer ker?
oke gak..
tapi janji yer.. pas aku banjer ko, ko musti buat satu entri khas utk aku!
wow! bestnyer dpt tumpang glemer tij!!
kalo centu, semenggu skali aku akan banjer ko, utk mementenkan keglemeran aku!

Tijah said...

pakkaramu
salam pakkk. mekasih sila datang lagi yer :D


wos
bulehhh woss! tapi ko jgn propa tau wos? err...aku nak yg ori taw. nanti bleh aku sebot sekali perais dia kat sini...harga rm200, wos belanja. tu tajuk utama tu. siap buat sticky mode lagi. huhu

miss nina said...

amboi kak tijah!! suke dia dapat cuti :)