Oct 12, 2009

slurpp!





fuyooo! lawa lah! seksi sam mor! asal crocs kat m'sia takde pun design cenggini eh? ke ada...akak yg tak tau? sapa2 jumpa tulun bagitau okes! tq!

47 comments:

Teacher said...

crocs ke ni??

Tijah said...

yer tic. ini crocs. oh! mak nak update n3 makanan tu...tapi idea blm marilah. mcm mana nih!

siggplus said...

bukan crocs bnyk kasut mengong2 ke kak?aku tgk buruk2 je..

btw aku klik nuffnang kau kak

Cakap Kosong said...

aku kan nok...kalau kasut tinggi cenggini ...ujung2 aku jenjit sambil berkaki ayam jer jawabnyer...:p

NenekPenne said...

yesss kasut ni memang cantik...ai akan beli sekiranya kulit ular tu tak ada...or is that kulit buaya?

~Kak AZZ~ said...

makaihh....tinggi ehh tumit kasut ni...mau nonggek montot akak kok pakai pesen ni...kalah jeniper lopez gak ehh....kakakaka...

*dulu ponah gak boli kasot crocs yg ori ni....dokek setaon simpan tak pakai2....lopeh tu bg la kek akak, bilo dia pakai yoo toguih patah tumit ehh....camno tu Jah...tu baghu 2 inci yo tu haha...

dude said...

osah mahal..

ashley said...

OoOpps....
opocot..mak ekau!
.
.
tak nak Jah oooi..Terpelecot kaki aku kang jenuh nak mencari bibik mengurut..

selamat berhigh heeeeeel

faiz said...

cantik la jah...terbekonan pulok dah..rasanya mmg blm sampai sini pun..

mrMiEZ said...

kak tijah..

memang seksi siut. heel die tinggi maner. kalu kak tijah dapat heel yang tinggi 7 atau 8 kaki, lagi seksi...

kalu kak tijah pake kasut tu, tentu carlos resign keroje and dok umah tak mau kuar umah dah.

menatap kasut kak tijah yang seksi tu...hehehe

kak wos said...

tadek tingi lagi ker jah?
tengok gambor pon dah menangkap dah saket kat pinggang aku nih aa..

yginsaf4 said...

ammvoiiii.. tingginyerrr

Aspalela said...

takot terpele'ot je kaki tu kak Tijah wehh!!

Zyma Saad said...

Jah.....

Aku b`kenan la ksaut2 ni....tapi sayang, aku pakai nanti terTUNGGING ke tanah. Sbb aku pun dah tinggi 5 kaki 6 inci....mcm Fasha Sandha gituuuuuu....
(Nak jugak si Fasha Sandha tu interprame kat sini....).

Lifesaver said...

aiyo!meleleh air liur ku tgk kasut itu..aku mau..tp takleh pakai la kak..mahu anak aku dlam perut ini bergoncang..

sasha* said...

crocs ke?apasal sy tak tau.ketinggalan zaman betul la sy kak huhu.apepun memang lawa kalau akak pakai.kalau sy pakai,agak kurang lawa la :P

Teacher said...

hahaha... baru aku perasan.. aku orang pertama... takpe... idea akan datang menjunam.. buat masa ni cuba dulu recipe potato salad ku ini

Holland Potatoes 20
celery stick (full erection) 5
Parsley (really green ones) 1/2 of the plastic yang diorang jual kat GIant tu... Ikut la.. kot nak banyak hijau chop finely
2 big vadalia onions Dice
salt and pepper for seasoning..tabur la ikut instinct
Coriander dalam 2 genggam aku.. ingat.. genggaman ku... not yours...

Itu jerrr masa rebus potatoes tu jgan lembik sangat.. mak tak ske lembik nanti tak leh nak maintain shape and texture yang baik... yes....cucuk dengan garpu.. kot bulih penetrate cukupla tu...angkat terus rinse dengan air sejuk.. so that ia cantik

lepas tu masukkan jerr semua2 tu.. oh ya.. lupa.. mayonese.. kena lah kan... lumatkan semua bahan2 dengan mayonese... ikut ko lah kalau nak banyak pun tak apa...

dah tij.. aku tak utang recipe ni lagi taw... bulih kok nak masuk blog den tapi den maleh... lagipun recipe recipe ni bukan item melancholic hidupku...

i love you my dear dear friend....

Mak Ton said...

fuyoooo...

awatnye crocs kt mesia mcm siot je pattern nye....

kakngah said...

crocs?? hahha.. selamo ni den tau crocs patern dio cam kasut motong yo..

ZARA 札拉 said...

pergh!
biar betul ni Crocs~
Pergh!
sedap kalau dapat~

Cikpid said...

x ponah jumpo ag laa kak tijah crocs design ni kat sini..x taulaa kek ese yg out of date..muahahaha

Yunus Badawi said...

Nasib baik emak adam tengah sibuk masak mee tu. Kalau dia nampak ni, kopak aku huhuhu

pearl'E.J said...

uihhhh kalau crocs ada mcm neh cheq pun nak pi carik jugak laa... yg dok aja jenis la ni hati n perasaan cheq tak berapa nak bekenan... hehehe...

Tijah said...

siggplus
yer. yg kat m'sia ni sumer peen mangang2 jer. ehhhe. byk imi plak tu..


ck
tapi mak yakin selesa tu nok sbb crocs. kalu ko pakai pegi pkns nok...misti sumer org jeles tengok. ko jgn tersadung kat tangga tu dah ler. huhuhu


nenek
ai tak kisah kulit apa hatta kulit manusia sekali pun. janji jgn kulit babi jer. hehehee


kak azz
tu tando eh kono kuruih an bodan kit. kasut tak dapek nak nampong la tu gek eh. wakakkaa...


dude
aku pun rasa cenggitu. ko dah dok KL ke?


ashley
aku ni rendah jer kak. jadi haruslah mencari alternatif utk nampak tinggi walupon secara keji. hehehe


faiz
tu la tu. ni pun gugel crocs hq. sini byk crocs flat jer utk ppuan kan?


miez
chettt! kalu aku dapat kasut ni. baik aku kuar umah tayang kat org kat luar nun. wakakakaa..

adibah said...

saiz 8 please.. tengkiu! ekekeke


*sakit lutut den pakai kasut tinggi cenggini nok..

Tijah said...

wos
aku rasa x tinggi la wos. tapi misti selesa kann tu? kalu aku dah beli wajib la jmpa ko nak tayang tu nanti. heheh. sogo wos. sogo..


yginsaf
sesekali dikkk. hhheee


aspa
ishh tak kot. tapak dier tebal tuu....


zyma
wakakaka. ko dah tinggi xyah la pakai. bagi kat org yg somel2 cam aku ni jer ha.


lifesaver
ko kena dok diam2 dulu sampai lepas beranak br pikir. wakakakaaa. keji tak stetmen...


sasha
alak. sapa pakai pun misti lawa nih. yer. ini crocs dik. akak pun saprais gak dier ada peten cengigni...


tic
hahhaa. keji letak resepi kat sini. cer ko buat n3 kan bagus. dah la lama tak update. hahah. neway. tengs. potato salad ko mmg terbaek dr ladang. mungkin sbb guna celery full erection tu kot tu yg buek sodap tu. and...i love u too. wah! sompek cemolot kat siniii...


makton
tu la tu. yg ada ni sumer peten cam hampesss kann?


kngah
den pun ingat centu gak. kasut motong tu den dah ado satu tak pakai pun. tapi bukan crocs la. brand asadi. hahah


zara
sedap kann? tumit dia buat seksi tu..


cikpid
akak rasa ni cam cr keluar ni kot. tak tau la bila nak sampai mesia...


yb
hahaha. harga dia lebih kurang clarks jugak aku rasa ni bang. x kurang 200 nih...


ej
kann cheq? jenis yg ada skrg ni cam stok bawak budak2 pegi playground seswai la tu. kalu dapat hat ni...leh melaram sambel jmpa client yg ensem2 tu. opsss...

Tijah said...

dib
ko sais 8 eh? aku 9. hahaha. kaki kkapal gittew

saya lah said...

mau bumper terangkat tinggi nih..menonggek je...

linn said...

berapa inci ni nok? aku paling tinggi pun leh pegi 3 inci je. tak tau laa napa.

(masih takmo ngaku walaupun tau berat badan yg.......)

||alis|| said...

crocs USA lagi banayk design yg best2.. kat sini cam hampeh nyer design pon dah rm150.. huh!

Hidemichi said...

ko je lah jd supplier Jah...mesti masyuk!

kucingorengemok said...

wow... adakah tidak akan menyakitkan tulang belakang memakainya?

kupaslaroren said...

namenya pun romantik ye kak Valentine gitu kalo 99 konvert duit kite jdi brp ribu kak??

sy lagi bkenan kat Rio kak..kalo pakai dgn skirt pendek ngancam wooo hahahahahahha

Mak Su said...

wow!!!! santekknyer!!!

Hezesuze said...

kt mesia mmg xde nok...flight delay kot...hahahahaha

mmg ritu gugel kt website crocs..mcm2 ada...

CATZ said...

crocs ke ni???
tak pernah nampak lagiii...
lawa dan sexy la tijah..
sesuai utk tijah..

:
miow.

Tijah said...

sayalah
itulah tujuan utamanya. hehehe


linn
4-5 kot. sesekali try pesalahnyer. leh bawak gi kelas nihhh...


alis
tu la pasal. meleleh jer air lio aku tgk design2 kat website dier tu... bukan mesia punyer la.


hide
ko nak order 1 tak? utk minik? hehehe


kog
kadang2 nak cantik kena saket sket nok. hikhik...


kupas
rio? aku check kejap lagi. lawa2 kan design dia? geram tgk...


maksu
ahahhh! dapat 4-4 tu best tu kan? kalau laaaa...


heze
patut update la sekali peten ni kan? ni yg ada tah haper2 tah...


catz
awwww...hehehe. yer crocs dik. gewammm kannn? sumer2 pun cantik tuu...

mamarempit said...

patah urat pinggang aku pki ceni....mau humban je dlm beg plastik pas 10 menet pakai...sure bwk bekal sipar cam tulang....RM 4.50...hhuuuu

farish H said...

ishh crocks ke nihh

nurul@cokolat said...

bila pakai feeling diva, kan?
ahaks!!!

Tijah said...

mama
nati aku try dulu eh? kalu selesa aku bagitau. ehhheee


rizz
yer. kroks dik. lawa kan?


cok
yer nok. baru bleh dok silang2 kaki kat tepi air tejun sogo kan?

HaNa NyoTa uHArA said...

Haritu mak angkat aku pakai kasut croc beh lurang cenggini.. memula nampak pelik tapi lama-lama nampak lawa.. lupa plak nak tanya dia beli kat mana, bape hingget..wwuuhhhuuuu

Tijah said...

hana
misti dia beli kat luar tu. kat sini rasanya cam xde jer...

Lazyf... said...

Kak...
Kok buleh boli sumo yg kek ateh tuh..ari2 leh tuka2 pesen...hehehe

Tijah said...

lazyf
kann? kalau la ada org nak sponsor ai alangkah bahagianya...

faiz said...

jah, kalau ko dah beli crocs tue nanti, jgn lupa tayang ek..tp jgn la plak ko suh si cem jd modelnya....huhu...

Tijah said...

faiz
hahhaa. takde bagi cem der. terkehel urat keting dier tu kang...