Nov 22, 2009

bosan

bosan la pulak hari ni...

carlos keje. cem asik baca dictionary (silalah pecaya. beliau mmg ada hobi yg pelik). nak keluar malas. hari mcm nak hujan.

tengok tv. tengok iklan.

tiba2 rasa teringin nak subscribe astro thangathirai nih. rm6.95 je sebln. tengok citer cam best2 je. siriyes! tamil lagi stim dr hindustan!
lama chandramukhi tak keluar tv ek? sapa2 tau bila dia nak keluar lagi...sila buzz akak ok? lakalakalakaaadeyyy!!!.

eh! citer kat thangathirai tu ada subtitle tak?

78 comments:

aminah said...

best gile cite chandramukhi ni,,,cite keling gi best dr gerak khas..xthu la ..da lm xtgok tivi

Yunus Badawi said...

ingat nak jadi yg first arini tapi aminah lagi cepat

Yunus Badawi said...

Aku tak sanggup nak layan citer tamil. Ko sanggup pulak tu. Dulu ko membesar kat estet ke? ngeh3x

Tijah said...

aminah
kannn? pastu konfiden level para heroin juga sangat tinggi. perut gendut pun selamba je nari


yb
tu la. ko kena menghayati jln citer bang. tamil citer best. ni mesti ko sker tgk hindustan sbb nak tengok diorang gelek kannnn?? hahah

Erna said...

jah..akak harap jah tak la bosan selalu..kok camtu gupo e..jah bosan,risau akak..tebaring camtu..tah seksi..tah sekso..ha ha ha..cerito tamil..kegomaran abang akak..memontang la..jiran e kiri kan..orang tu...yang polik e...tu..kenkadang bolih dio mongekek golak sensorang..

xiiinam said...
This comment has been removed by the author.
♣ haNie ♣ said...

peh kak..citer tamil mmg lg layan dr industan yg kojenye lari2 keliling pokok tukar baju 7-8 psg..

hehehe

Yunus Badawi said...

mcmana aku nak hayati kalau aku tak faham apa mereka cakap.

Hidustan heroin2 dia comel2 hehehe

Daun Bidara said...

ari ahad ko tak turun kl ke?

Tim said...

Cite chandramukhi tu orang dah layan lebih 3kali kak..best gile..

Tijah said...

k.erna
hahah. citer tamil mmg best kak. jln cito mmg hebat cumo kekadang bunyi betumbok tu yg pemongak kit. desyum2. kuek bona tak lojik


cklah
mana ada kak. ekceli tijah tgh cari geng nak pi makan sushi ni. tgk nabil mkn cam tingin. carlos lak tak layan jepenis nih...hihihi


hanie
kannn? citer tamil ni byk menderhaka kat kerajaan. tu yg suka tengok tu. wakakaka...


yb
alaa..alasan tu bang. bukan xde subtitle. huhuhu

xiiinam said...

Aisey Jah....hujan-hujan ni ckLah terlatah pulak...hi..hi...dh terdilit lah Jah ...sorry nok!

Tijah said...

daun
x dik. ahad aku dok umah je biasanya. alak ko nak ajak deting ker?


tim
kannnn? akak pun dah tgk byk kali tapi rasa nak tengok lagi dan lagi dan lagi...suka tengok mata jotika tu buntang2 masa jadi hantu kan

Tijah said...

cklah
hahaha. hujan2, sejuk2, cuti skolahhhh. perghhhh! jom main air kak

kupaslaroren said...

k.tij...
kupas tgh pikir mcm ne akak leh layan tamil. sbb kan tiap kali dgr dialog walau ttg kematian kupas mesti gelak besar... unerenepadiappa hahahahah

ermm lg 1 nk komen pic yg first tu...kupas rasa kalo akak baring cenggitu mst bumper lg tinggi kan kan?? hihihih (gurau jek muahhh)

Tijah said...

kupas
wakakakaka. yer dik...telangkup centu. telentang pun centu. (sila jgn imejin)

~Kak AZZ~ said...

tengok cito tamil kek vaanavil yo la Jah....esok luso ado la cito kek thangathirai tu dorang masok an kek vanaavil....mombazir yoo nak langgan2 ni....makin kayo lak si ananda tu sok....

hujan2 ni bikin powot lapar yoo la....abeh la diet den huhu...

joegrimjow said...

xtau xtau
tp best padayappa

kupaslaroren said...

xssh pun nk imejin kak hahahaha

akak..nape x approve kupas kt FB
hurm akak add kupas lar
(mulan_nia82@yahoo.com) =)

Tijah said...

k.azz
oo...yo ko? vaanavil tu bukan byk cito realiti ko kak? berita sumo2 tu...


joe
yer.. mmg best. tgk byk kali pun tape kan

Tijah said...

kupas
ada rekues ker? ni misti pakai nama yg akak tak familiar nih. rekues lagi skali eh?

kupaslaroren said...

wokeh dgn segera menurut perintah hehehe
-yang benar hasniza-

Tijah said...

kupas
haa. pasnih jgn caruts akak taw dik. hahaha. nak add ym kena tengok timing gak. ym mmg salu on nasib2 ler kalu cem tgh men game tengok benda pelik2 dia pangkah jer...

mishungu said...

betoll tu akak....cite tamil mmg lg best dr hindustan..umah sy ni mcm umah india dah jd..asal mlm je parants sy buka channel 202..hahaha..

~Kak AZZ~ said...

wahhh....ekau ado FB gak ko Jah.....bukan hr tu ekau kato takdo koo....

mehh add mehh....hehe...

lupo la vaanavil ataupu sun tv yg bnyk cito tamil tu...dh lamo tak tengok duo2 cenel tu...

Ms.Lilies said...

Pasni ko up vocab br kat sidebar ko nok...bleh aku blajo skali :p

Tijah said...

mishungu
202? wahh! tak penah try tu. jap lagi bleh kongker remote tengok...


k.azz
ado la kak tapi kurang ektip. masok kojap tengok2 sket pehtu kuar. tu yo la.


mimi
blehhh! lepas ni aku buat 4 column blog nih. 1 tu khas utk siaran tamil. huhuhu

linn said...

best ke cite chandramukhi tu? tgk mata dah mcm jegil2 gitu takkan nye laa aku tgk. seram ok.

vidadarisakura said...

haha.
1malaysia sungguh kakak ni.

Lazyf... said...

kak tijah...
den x sangko ekau minat gak cito kap lam ya nga...samo la den!!!
yenna!!!

Tijah said...

linn
best nok. dia bukan antu..kena rasuk jer jadi cenggitu. huuu. cara dia libas selendang terbaekkk


vida
tapi citer cina aku tak tengok. hehehe


lazyf
kalu kuar wayang den sanggup tengok nih...

marinahunny said...

btul k.jah..cite tamil lg stim dr hindustan..

AZANI said...

zezaman estet dulu mgr,sivaji dan nagesh
zaman keluar estet kamal hassan dan dijhr, rajnikanth ,sekarang ni tak follow lagi....
tapi senarionya sama je..undang undang di tangan sendiri..

ai said...

SIUS aku pon suke criter tamil dari hindustan. tp criter yg tak moden sgt la. yg babaru punye sume cintan2 poyo je. aku suke tgk criter yg kat kg2 dowang tu. real!!

ai said...

eh, terpakai id kedai plak! ;P

Zyma Saad said...

Salam Tijah...

Tijah, yenggeyvah (Tijah, mari sini)

Ayoyoyo amaaaaaa...
Yanadeyyy???

Jom gelek.....ko pakai saree tau.
Aku dah ready nak gelek ala2 Chadramukhi....

:) Baik punya nalllaaaaaaaaa....

Tijah said...

marina
yer. jln citer dia lagi hebat & padat kan? nyanyi2 pun kurang...


azani
sbb undang2 ditgn sindri yg best tengok tu bang. paling best tengok pemimpin dia sapa korap mmg kena bunuh sesenang jer.


ai
yer nok. citer tamil yg shoot kat kampong2 best kan? paling xbleh blah citer budak2 kolej. pergh. saket mata tengok..


zyma
aku nak pakai sari? hahaha. 8 meter pun blm tentu bleh lilit lagi tuhh...

kakngah said...

den xponah tgk chandramurki tu..
best bona ko??
sogham??
buek den xbuleh sidai kain memalam yo..

kehkehkeh!! cem ado hobi polek.. samo cam adam la.. adam suko baco yello pages.. motip??

geraugebang said...

rasanyeer KOG tau jawapannya. he he he.

Nizam.Ariff said...

Bagi aku, cerita Tamil dan Hindustan sama je..

dua-dua aku tak faham... tak boleh nak teka ending dia, pusing 180 derajah... hanya boleh paham bila inspector sahab terangkan kepada semua, 10 minit sebelum cerita abis... jadi, sia-sia je tengok 2-3jam.

chics said...

takut ok chandamurkhi, adik aku subscribe ABO semata-mata nak tengok cerita tu hehe

Tapi layannn

NenekPenne said...

nenet sangat suka citer chandramurky, padiapppa pun best yer...

Dayah said...

Salam Kak Tij.
Alahai cem.. mmg pelik la hobinya.. baca dictionary? pasti byk vocab budak ni.. huissshh cayoo la dik

Tijah said...

k.ngah
best nok. dia jenis seram terperanjat2 taw. baca yellow pages? hehehe. misti keje bagian advertisement sok tu...


k.gerau
a'ah kannnn? dia ada amek gamba aritu masuk blog kann?


nizam
tu baru citer tamil sebenar. dia punya belit tu lebih sket. hahaha


chics
ye betoll! dia punya efek mata tebuntang2 tu sgt memeranjatkan dan menyentap2 dada kannn?


nenet
lagi pun dia ada unsur2 teladan gak kan? bomoh jahat tu last2 insaf dan memberi kerjasama apee...


dayah
yer. ok gak vocab dia. etlis dia tau gak terung tu kekadang org panggil brinjal, kekadang eggplant

afiq said...

woii layaaaannnnn cito koling nih kekadg..miahahahahaha ado tuh spo ha pelakon eh... den x ingt lah..yg pasti dio kono rogol....cam real kono rogol! cam lain la plak sobut rogol bnyak kali nih***

ashley said...

Uiksss..
Jah,
cem layan dictionary?
tu kegemaran aku dulu dulu...
tapi vocab aku tetap la hampagas!!

ko layan TAMIL..????
oh tolonggggggggggg.
.
.
.
lebih baik aku layan KUNG FU PANDA!

mugiwara said...

cem bleh berkawan ngan cik botani. dia pun suka baca kamus. bila tanya dia kata, 'dah tak tau nak baca apa lagi~'


chandramurkhi tu dah tayang 2 3 bulan lepas kan?
kat channel zee.

tamil layan juga citernye...
tp tak semua a...cam hisdustan gak~

faiz said...

aku setuju jah..citer tamil kdg2 lg best dr hindustan..

KAKTINY said...

wahahahhaaa... laki gue pon peminat setia chandramukhi nih.. kehkehkeh.. (ko buleh duduk se'tv' ngan laki aku la tij.. dia pon rajin noi layanz citer2 tamil nih.. hihihi)

mamarempit said...

ya betul YB,..saya laki bini amat stuju...cito koling lagi syoook dr hindusetan....

kucingorengemok said...

ada senikata.. minggu ni cerita baru cam tak berapa syioh, cerita best baru abis minggu lepas

Lifesaver said...

konpius aku dgn anak ko kak...mmg terbaik dari ladang la

~0~ said...

muka sape tue kak??sakit jantung aku tengok...hahhaha

Mya said...

memang wey. tamil lagi layan dari hindustan. tiap2 hari ahad aku tak miss... aku suker vijayyyy... kacakkk.. awmmm..

Broncie Dairies said...

wakakaa.. elok la tuh kak.. lu bley blajo bahase ketige lu kak.. memantapkan lagi penguasaan bahase yenna... sng sket bile nak g kedai mamak nanti.. huhhuh

My_Aqeelah said...

best ooo thangatirai
sy dh 2 bulan melanggan mmg layan lah citer tamil nih. ader subtitle kak tijah. jgn riso.
laki aku siap gelakkan tima nk call ASTRO utk langgan, tapi bila dah ade dia yg lebih sudu dari kuah menontonnye. hehehe

PUTUBAMBU said...

jah..sebonarnyo kan...'cito tamil ni lagi jujur kekdahnyo dari cito hindi..

percayolahhh...!!

Fyza d.Hana said...

salam kak..
nk menyampuk...
tak silap kan..
ada versi bollywood gak tu..
akshay kumar heronya..
tapi..
rajnikanth la the best.. hahhahha..

J@J@ / Bini The Rock said...

Hahhh?? ye ker? keling lagi best dr Hindustan erk??

pasni nak tgk keling lah....paddayappa..amma!

sheila said...

apa barang tgk cito tamil pakai subtitle...meh den aja meh..

hohohohoho..velagaklah fulakkan den ni...

catz said...

wah..nak layan tamil pulak..
pernah lah sesekali tgk kat TV..lekat gak mata tgk..kdg adegannya tu sadis beno..
hiks..sesekali layan best gak..
ko subscribe sebulan lah Tijah...
hiks..

isabelle said...

kak tijah,
cem buleh geng dgn saya le. kecik2 dulu baca dictionary.
tapi hasilnya mmg sungguh membanggakan tau...

btw, citer tamil mmg lg byk pengajaran drp hindustan.
go thangatirai!

chai n tea said...

akak pon minat chandramukhi ke? heheh sama la

adik lelaki saya yg anti citer tamil pon puji citer nih. adik saya ckp citer tamil lagi real dr citer hindustan..

nasazfrog... said...

hihihi kelakar je muka pompuan tu,, menachi ka...:)

aminah said...

org india berperut tebal...so mmg perut susa nk kempis/..ok wht..laki dorg suke je....kite mesti konpiden.nk tnggu perut kempis...tnggu filem hindustan la..hahah

Tijah said...

afiq
hahhaa. tapi koling ni dio kono rogol tu bunyi eh cam sodap yo kan? wakakkakaa...


k.ash
kungfu panda nak kuar ni kan kak? aku siap te ngok wayang aritu mmg best.


mugi
laa...dah tayang ke? rugi tul la. lepas ni nak feveretkan sumer cenel tamil la senang...


faiz
mmg. hindustan harap muka je lawa jln citer kelaut kan??


tiny
se tv jer ke? se wayang pon bleh. wakakkak. larikkk ke hospital serdangg...


mama
kannn? kalu tang scene gadoh tu mmg terbaek dr ladang lah...


kog
aisehh! ko langgan ker nok? aku semlm baru start tgh 202. ok gak...


lifesaver
biaso la..omak eh tokey balak. hahahaha


~0~
hahah. tu la heroin tamil terkenal...jotika.


mya
misai tebal khannn? dier kalu senyumm perghhh! tercabot bulu womer...


broncie
tu la tu. skrg baru dapat 1~10. plain tanni onne. haaa...


aqeelah
wahh! ko advance kan? takleh jadi nih. aku kena langgan jugak nih

Tijah said...

putu
iyooo. hero heroin takyah lawa pun takpe kan? janji citer mantapp.


fyza
wuiii. sapa bleh lawan abg rajni punyer bunyi selendang bila time dia libas2 tuhh...terbaek!


jaja
siriyes! semua org ckp centuh. cubalahhh...


sheila
kemain jobo kau kannnn? motang2 la...hikhikhik. ajar la den nok!


catz
aku tryy. konfem la aku makin malas pegi keje lepas nih. hahaha


isabelle
wahh! misti ko vocab dasyat ni kan? bleh jadi cikgu tusyen nih...


chai
a'ah. last aku tgk hindustan citer mohabbatein kot. skrg citer dah makin mengarut...


nasazfrog
hahaha. muka tak lawa. tapi femes dan khayer tuu....


aminah
yer. tu yg rasa cam nak pindah pegi dok india tu. sbb perut aku pun cam tebal jer rasa nihh...

Otak Delusi Pelita said...

Btol tu kak jah cite tamil lagi feel.aku kalo tengok hindustan jep kompem tetdo.bg aku la kan cite tamil lagi ade jalan cite yg kuat and isu pun pelbagai.hindustan ni agak tipikal la.hidop Padayyappaaaa

Tijah said...

odp
mlm tadi aku tengok citer tamil. pergh! gadoh pakai kain jer...tak kotor plak tu. huhuhu

catz said...

ko keje tak punch card takpo Tijah, keje cam ko kalau tgh2 malam takleh tido dan rajin ko leh pi koje..keje sendirik kan..
hehheheh...kalau aku..duk rumah tgk citer tamilll manjang.. tak berasap dapur aku...kena buang koje..hehehhe..

Tijah said...

catz
alaaa...pelagi. mintak aa keje pat time kat abg begel. hehehe

farish H said...

mlm ni chndaramukhi

Tijah said...

rizz
ko biar benar dik??? cenel apa? kol brapa? akak sanggup tak makan nihhh

green apple said...

deyyyyyyyyyyyy..

ko layan kat YouTube je macam aku.

Abdul Wafi said...

ra ra

Tijah said...

D
aku dah tengok dah tadiiii kat zee. best giler tapi dia ckp urdu la plak. ni kali ke-5 kot aku tengok. hahahhaa


wafi
tak nyesal tengok astro guide tadi. hahahha

AdiHana said...

siyes cem suke baca dictionary??
bleh jadi adik aku nih kak.. :D

lulujunior said...

Kak, ko biar betik. Vaanavil pun tak habes tgk, nak subscribe Thangathirai pulak? Ish ish ish.