Nov 8, 2009

oppss!

kat kedai tadi ada nampak ikan. akak pun kuis2 la ngan tangan. alaa...kat situ ada paip. kang bleh basuh balik.

tiba2 ada org tegur dr belakang...

" jaaa!!! boli ikan koooo???"

"tak la. boli tilam haa..."

rupa2nya kawan akak masa keje samsung dulu bawak anak kecik dia. comel giler. akak pun ambik dokong sambel cuit2 pipi budak tu.

skrg baru akak ingat...

lepas pegang ikan tadi, akak tak basuh tangan pown!

48 comments:

MommyCT said...

Aiyooo....kang ada lak baby kono seseme ikan..=P

xiiinam said...

memang nak kena kacip tangan tu...ha..ha...






Eh...err....kasau tak gurau ese jah!! Idakkan...kan..kan..ckLah nak kacip je...bukan patahkan....hi..hi..

Yunus Badawi said...

Your entry smells fishy!

ok tak aku komen dlm bahasa london?

Akmar Anuar said...

ya Allah kak non!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tergelak kuat saye bace perenggan last tuh!!!!!!!!!!

Signorina Syima said...

kesian budak tu bau ikan... apa la...

ashley said...

Tu gambar elbis ker tuh!!
AuWWWWWW sangat kiut!
.
.
.
errr ada kaitan ngan topik perbincangan tak?
ha ha

dude said...

cubo cium kibod, ado bau ikan lagi tak?

afiq said...

makin sengal entri KT nih....budak tuh musti nangih kan? bau ikan tgn akak...

Fatul Akrul Ramli said...

mahal tak kak tilam kat kedai tu?

aminah said...

ish..kang mak dia kiss pipi dia bau ikan lak....tektik bru nk lap tgn ni

joegrimjow said...

ahaa
tau kat mak die ni
hehe
busuk2

Zyma Saad said...

Perghhhh ko,Jah. Ilmu apo la yg ekau guno nihhh? Tangan tak basuh, ekau pegang budak tu??? Ishhhh, berani sungguh bini Carlos ni ye.
Meh sini aku nak lastik montottt ko,Jah.

Notty,u know!!! Huhuhuhu.
:)

ztzett said...

haha!!!...ko kenapa?

aku dah berhari2 tak tenet dan tak jenguk kau ni sebab pergi berkursus diluar kawasan...

apa sebab emo beb? ko ok?

takan tak ok N9 da menang tu? ;)

d i d a said...

isk. ni kalo mak bdk tu terbaca ni..hm camno?? haha..sian..

Nizam.Ariff said...

Ko cuit-cuit pipi dia lepas tu ko cium kan? Elok la tu... hahaha

Lazyf... said...

kok dek kau la kak...hahahaha

AzuanBudakPandai said...

ish2!! bau ikan je entri ni huhu

~Kak AZZ~ said...

alaaa....takat bau ikan je....apo la sangat....lain la kalau lupo nak basoh tangan lopeh membuang....haaa....cmni baru la nk kono sogah dgn omak budak tu...

"apo ni Jahh....tadi anak den bau pepium J.Lo....ni tetibo yoo bau indah water ni....mano lak datang ehh bau ni..."

hahaha...jgn buek pasal yo....

jengae said...

kalau sy jadi budak tu..saya akan fikir 2 benda:
1. cis tgn makcik ni bau ikan..hanyir siot.
2. nyesal ikut mak g pasar
3. layan spongebob lg baik.

huwaaaaa...tangan auntie ni bau ikann!!

ai said...

Jaohi tangan kau dari anak2 aku Jah!!

kakpah said...

cantek gamba yb kek ateh tu jah.

Tijah said...

mommyct
aiyoooo. ikan kalu selsema caner dier lap ek? dlm air tu. huhuhu


cklah
jgn aaaa chegoo...tijah br minum kopi kacip patimah tadik. hehheheh


yb
ok bangggg. aku rasa cam nak nanges baca nih


akmar
elehhhh. ckp jer la tegelak kuat hepi sbb mak kasik diwet lebih kannnnn????


syima
mak x sengaja nyahh. hahahah


k.ash
yer kak. somell kann dia buat tgn cenggitu...


dude
takdo. bau sumer dah pegi kat budak tu. hehhee


afiq
nasib baik pogang ikan. kok pogang tolo temolang? haaaa...


fatul
sekilo 7 hengget dik. huhu


aminah
sumpah mak x sengaja. hhahaha


joe
hahha. lenkali pegi kedai tinggal la anak kat umah.


zyma
aku hoben bontot ko blk dgn bakol ikan. hahaha


zt
patut ko senyap je. aku ok. biasa la bila bulan mengambang sesekali mmg centu...

izwan7 said...

haha akak2..
nasib baik budak tu tak cakap 'busuk ikan la dengan auntie ni'..

Tijah said...

did
kono la sokgi buek n3 mitak maaf secaro tebuko...


nizam
takkk. aku tak biasa cium anak org. aku cium bapak org je. opppss...


lazyf
tu la. lenkali jumpo tijah jgn togo. hahaha


azuan
bau ikan pari bakar? hahaha. sodap tu...


kakazz
hhahaa. takkan la den nak korek buntot kek kodai lak kak.


jengae
kesimpulannya...salah mak dia la kan? sapa suh bawak anak dia. haahahh


ai
hahahaaa. kata nak laga2 tetet ngan akuuuu.....


kpah
heehehe. ado laie kak? ingat'an dah start cuti nih.


izwan
heyyy. auntie pakai onedrop perfume perisa pari ni tawww....

yuyee cap limau said...

kak jah
habisla budak tu gatal-gatal malam nie..sape yang bersalah??kak jah jugak..hehe

Tijah said...

yuyee
Kalu gatal2 sapulah minyk yuyee cap limau. Huhuhu

Cik Puan Huda said...

hahaha..naya anak org tuh.x pepasal jadi ikan duyung

lupekanje said...

aha..sib la itu budak tecit tataw cakap...klu tawu..
misti dia akan kato..
eeee..nyonya ikan mano lak siyom haku nih..

faiz said...

ala...ko saje je kan jah... ingat aku tak tau....hehe...

btw, laju je ko hapdet blog skrg nie ...semangat menang bola ye...

atau...baper cawan ko dah tala kacip patimah jah...???

||alis|| said...

nasib aku ada anak tekak, anak rambut, anak mata, semuanya tak mampu digapai mu, bahaya ooooo bahaya!

ahahaha!

mugiwara said...

seb bek tak nanges2 budak tu...

balik tu, mak budak tu terus campak budak dalam kolam kot~
hilangkn bau hanyir~

KAKTINY said...

mesti tension kawan ko tu Jah.. sebabnya.. sepanjang balik umah, dia tercari2 bau hanyir ikan sedangkan dia tak beli ikan.. hahahha...

Lifesaver said...

lepas balik rumah...pasti kawan akak menyamak anak dia...haha

marinahunny said...

abih la berjerwat muka budak tu..hahaa

~0~ said...

ish..ish..dongkinya..hahahha

|| NaFiRaa || said...

hahahahaha... sabor je la~

J@J@ / Bini The Rock said...

huhuhuhuuuuuuuuu...

hamis la bau itu budak comey!
nsb bek bukan anak saya...keh keh kehhh!!

Nashays said...

x pasal budak tu kn dajal...cian..

tasikmerah said...

hahahaha... ko mmg keji jah!




.

NenekPenne said...

eeeeuuuuwwwww.............

HappyIrfa said...

abihlah bau ikan anak orang tu..
hehe

Hidemichi said...

skrg baru ingat? apa lagi keje ko buat lepas tu?hahaha.

Shifu67 said...

errrrr... naya budak tu, padahal ko sengaja tu

jo said...

haha...abis busuk bau ikan la budak tu kak oii.....

farish H said...

haha abeh laa

Tijah said...

huda
lenkali bleh buat lagi. :P


acik
nyonyaaaa? acii kot. hahahaaa. den ni longot cik oiiii...


faiz
malas la aku nak update pasnih. (majok) hahhhah


alis
sapa ckp tak tergapai tuh? hahahha


mugi
tak pun mandi limau teross kan?


tiny
haa...salah sapa tu bawak anak pegi market. hahahah


lifesaver
ko nihhh. dier bukannye pegi paso b**i. wakakakaka


marina
dewasa seblm usia. hahaha


~0~
bukan apo. tak sengajo. :D


nafiraa
misti omak eh urut dado


jaja
mari sini aku pegang anak kauuu. hahaa


nashays
hahahaha. eskius mi...


tm
cara gelak tu...cam ko penah buat jer. hahaha


net
eeeemmmmm....


irfa
ilang terus babu bebijonsen..


hide
err...bersalaman dgn cashier? hahaha


shifu
tak bang...sumpah ai tak perasan. hahhaa


jo
busuk lagi mak dier. hahah


farish
mmm...setapnyer bauuuu

ryurisora said...

ahahaha...gambar sngt bersesuaian...

Tijah said...

ryu
dier cium tangan?