Nov 19, 2009

tak jadi...

cobaan 1
cobaan 2
alaaa...
tak jadi la plak!
sideburn dah dekat nak sama...

takpe la nak...
cukup2 la posing utk blog mami mlm ni...
pegi la tido...
esok nak skolah!

61 comments:

Ms.Lilies said...

Wahahahaha...sian si cem weih...aku igt mendela td..sungguh2 muka dia muehehehe

xiiinam said...

mana nak jadi....model dipaksa beraksi...ha..ha..ha...

Awww...tak rela you....

kakngah said...

hahahha!! gigih ko asuh cem jd model jah..
sok2 kot2 kono intebiu kek repoter..

"ow.. sy bejinak bidang modeling ni smnjk kecil lg..."

Erna said...

sian anak mami tu kena soh posing nak jadi macam pelakon korea...iyo ko kore..he he..cem lai hensem la jah...

adibah said...

Tak baik mendera anak, Jah.. kok di tipon eh teledera kang.. femes ko Jah.. masuk HariyanMetro.. :-)

Kujie said...

aishhh...brand korea dgn brand seromban mana nk same

joegrimjow said...

haha
aduyaiii
hehe
nice2

♣ haNie ♣ said...

yg cobaan 1 tu..
ayu bebeno la cem posing kak..
hehehehe

Yunus Badawi said...

Jelingan si CEM tu yg aku tak tahan. Nasib bukan jelingan emak dia hehehe

~Kak AZZ~ said...

hakhakhak....molampau dah si Tijah ni....cuti skolah ni poie la daftar an si Cem tu kek ajensi modeling....dapek masok iklan susu topungpun jadi la....

Kita minummmmmmm dulu.....

hehehe....

afiq said...

errr memang ade acuan die tuh kak.. don wori...x lme lgik mnjdi lah tuh!

Zyma Saad said...

Alahai Jah.....

Memalam cenggini ko suruh si Cem berposing. Muko dio mcm tgh ngigau je.....

Cem tu brand Malaysia,kan??? Jgn la ko pakso dio jadi brand Korea, Jah. Marabahaya tauuuu. Kang dia cakap Korea dgn ko.....haaaaa, baru ko nangis sbb tak paham.

Apa pun ensem je anak teruna kesayangan rakyat jelata Seromban nihhhh....mcm Carlos kot nohhh muka dia??

iina said...

like mother like son hehehe.. ;)

ashley said...

hi hi hi..
tak tahan nengok cara menggunakan tengkuk dia tuh..

Wanie-san said...

aduh..ni kes dera anak ni k.tijah oi!!sian kat die dh sesak napas dah 2...

rashiD said...

ha ha ha ha..
tak tahannn...

shija said...

wahahahahha....sian cayang aku tu tau kono pakso posing dek mami eh..cayanggggggggggg hayekkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

kak wos said...

posing jer?
dialog takder?
;)

ayoi said...

hahahaha gmbr yg petame sekali tu paling tak menahan.....kontrol abiq!!!.....

~0~ said...

sian dak cem kak...

ztzett said...

Beb,
dah tak cukup kawan ke nak buli?
tak baik taw.... Carlos shift malam eh?

Broncie Dairies said...

hahahahha comel nyer...

Tijah said...

mimi
muka kena paksa tu nok. hahaha


cklah
kejung jer tengkok dier kak kan?


k.ngah
jgn dia kata " mak saya yg paksa saya jadi model ni..saya tanak" hahaha


k.erna
iyo. korea la tu kak. kan sepesen yo rambot eh tu. hehe


dib
mane lak hariyanmetro...kosmo la. hahahah


k.jie
samer kakkk. cuma kurang cerah jer kaler dier. huhu


joe
nice try by the mother kan???


hanie
kali ke-2 dier dah fedap dah. :P


yb
mak dier kasik jelingan maott terus. hahahah


k.azz
untung2 dapek bokal susu free sampai 18 taun kannn?


afiq
tu la. omak eh maghin tak dapek peluang. sazah tak kasik...


zyma
dio ensem tu sobab omak eh lawa. wakakakaka


iina
ahhhh. tu yg sey ghoma donga tu. hikhik


k.ash
keras cam kena seliuh bantal tu kan??


wanie
mak dia saja cari modal nak update blog tu. heheh


rashid
ko bleh posing cenggituhhh? tak kannn? hahah


cija
kau tak tengok dio manjek kusi keto laie. sebijik cam kelawar tunggang tebalik...


wos
anak mak jenis tak byk cakap wos. mak tak pandai nak propahhhh mandai2 bikin dialog. hahaha


ayoi
pegi audition konfem keluar awal kan?


~0~
omak eh kojam. hahaha


zt
nak buli kawan...kawan dok jawohhhh nun kat keyell. hahahaha


broncie
sapa??? mak dier comel kannnn??? hahaha

mamarempit said...

yg ateh tu anak mami..yg bwh tu buek anak ikan...goweng pun sodappp

zonaku said...

cessss.. pembuli kanak2

KAKTINY said...

ya rasuuulll.... buleh ko ada idea dera anak ko berposing camtuh..

takcem tu dh cukup hensem.. takyah ko suh dia tiru sesapo eh..

green apple said...

takpe..nak dekat2 sama dah tu. ko gunakan lah imaginasi nak bagi nampak sama.

catz said...

hahahhaa...
lawak je tijah ni...
azab je muka cem macam kena paksa..
sok-sok dah besaor ensem lah kot cam gambo no 3..
ihikss..

kucingorengemok said...

hahaha, taat je anak ko jah, apa petua nak dapat anak taat camni? redha dipermainkan sebegitu rupa, haha

tasekM said...

masuk tido cem.... mami nk baca yasin... he he.



.

Tijah said...

mama
huiiii. yg bolah bawah tu kono bolo elok2 tu...tinggi mentenen eh. hahaha


zonaku
pembuli takpe jgn pencabul. haha


tiny
hahahaa. sian dia dapat mak sengal kan?


D
kalu guna imajinasi...takot aku imajin yg bukan2 je kang...weh. mlm tadi tengok citer antu leslie cheung tak??


catz
ada tak mana2 kolej offer kusus modelling? hahaha


kog
wakakkaa. petua? masa bagi makan nasik..kena byk2 baca bismillah


tm
ahahahahhahaa. yaaaaaaasinnnnnnn. ko baca brp round bebeh??

Hidemichi said...

budak tu dah ngantok2 ko suruh dia posing, kucar kacir lah! hahaha.

Hezesuze said...

smpai hati ko jah dera anak camgitu...ahaks!

Lifesaver said...

ko pergunakan cem kak tijah..ish2

Otak Delusi Pelita said...

CUMILLLLLLLLL!!!mcm hero dulu2 tau posing neh!bulu mata tu yg mahal.pinjam kat auntie meh

PUTUBAMBU said...

hahaha..! sian dia jah...

linn said...

ko nak suh cem jadik anak ikan mana lak tu nok?

j.u.l.i.e.t said...

takpe2. praktis make perfect. besok dh besar mesti dia pandai posing cenggitu..

j.u.l.i.e.t said...
This comment has been removed by the author.
sheila said...

gamba no. 1 mcm: kenapa? tak percaya?

gamba no. 2 mcm: ala..suka ati aku lah nak buat mata camne pun..

gamba no. 3 mcm: bekas kekasih den..hahahhahah..

Dayah said...

Salam kak Tij ^_^
Dayah suka cobaan 2 akak... cobaan 1 mcm cem tahan kent*t kekekekeke...
cobaan dua tu mcm: omak den tak do kheje lain..* tu yg mata dah mcm?*

i like ur bulu mata melentik la cem... ada mcm mami tij x cem ^_^winkk

YobSumo said...

Tijah seksa anak! hahahahahha


hebat ler ada blog bloglist sendiri, aku hampir nak cari comment box kat situ.

nurul@cokolat said...

cem.. kasik petua kat akak camne cem bleh kuwos? akak nak sangat kuwos ni cem.. helpmiplis..

love from ur sister.. kakcok ;)

ryurisora said...

alalala...tomeinye cem....akak jah nk menantu tak? ;p

Tijah said...

hide
hehheeh. ekceli ponteng pun xpe...skolah dah abes peksa. opppss...


heze
omak gilo kuaso centu lah. hahaha


lifesaver
abes dah tu satu jer anak aku. kalu ramai bleh gak amek giliran. kihkih


odp
haa...rozita cik wan bleh makan ati tu taw...


putu
kehkehkehhhh. sian lagi omak ehhh


linn
tengah cr mak gegula yg khayer rayer nih


juliet
jgn majalah mangga sudah. huhuh


sheila
wooohh! pengakuan tak agak2 tuu...


dayah
mami tij?? terpaksa bergantung pada maskara mebelinn...


yob
hahaha. meh sini kalu ko nak rasa kena seksa plak.


coki
ahkakkkk?? akhlakhannnn sangat la khaannnnn???


ryu
tanakkkkkkkkkk! hahahah

Pije. said...

alalalalaa.
hemsem la cem ni.
geram sy tgk.

Dayah said...

Salam Kak Tij,
Dayah sajo bg nama baru.. Mami Tij.. uishh sodap gak tu kak

kupaslaroren said...

adoi kak...geliga tul
ade jek bahannya...wakakakak

Lazyf... said...

sian kek cem...uwaaaaaaaaaaaaaaaa....

Tijah said...

pije
agak2 sok ada can tak akak bermenantu 4? hahah


dayah
kak tij? bulehhh. jgn kak tit lak yo? cam lain yo bunyi eh tuu...


kupas
akak kan giler menggugel. hahahah


lazyf
bosan jer dapat mami cengini kan?

hatim a.r said...

menyalahgunakan anak ni!den nak repot kt jabatan kebajikan la haha

Tijah said...

hatim
bukan pejabat kadi ko? hahah

Syima Syaz said...

hahahahaha....sakit2 perut!

Tijah said...

syima
sudah...pegi kencing pastu tido dik. huhu

Cik Puan Huda said...

kak jah nih,
terdera perasaan cem tuh..

Cik Puan Huda said...

kak jah nih,
terdera perasaan cem tuh..

Cik Puan Huda said...

kak jah nih,
terdera perasaan cem tuh..

NenekPenne said...

sampai hati ko dera anak ko Jah!

Tijah said...

huda
takpe la sesekali xtvt menjelang cuti sekolah. hhehe


nenet
tapi dier suker nok. heheh

AyuAyumie said...

ini mesti 'pakse rela' nie... hahaa cian cem tau nyahhh... sengsara dia kene pakse pose camtu... hahaa

Tijah said...

ayu
tu baru mami...blm acu dier lagik. heheheh